- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.301
bende istiyom sevgilimle aram bozuk ya onun için:44:
özellikle tüm ünlü doktorlar önermiş evet, öglen ve akşam yemekten önce içilir, 3 cm den küçük mıyomlar için de etkılıdır yazıyor, ama ben yıne de deneyecegım şansımı. ne çok kisti ve mıyomu olan kadın varmış meger, doktorların sitelerine de yazmışlar,yine kk da da öyle...
ben takım tutuyorum da laf olsun dıye
mide canım şişiyor sürekliya
Öncelikle canım odak noktan eski sevgilinle barışmak olmamalı. Üstüne düştükçe ters teper çünkü.
Bu aykut oğutun kitaplarındada yazar.
bkz. Evrenden torpilim var v.s
Bir daha barışmassam ne olur ihtimalini düşünerek ruhunu serbest bırak önce. Eğer barışırsanız da bu bonusu olur.
Yapıcağın olumlama;
Kendimi seviyorum ve kendimi kabul ediyorum.
İçimde sonsuz bir sevgi kuyusu var.
Seviliyor ve onaylanıyorum.
İlişkilerim sevgi ve uyum içinde.
Ben herzaman talep ediliyorum ve kendim için doğru olanı seçiyorum.
Dünyama sadece beni seven insanları çekiyorum.
Her anımı iyi olarak yaşıyor, geleceğimin parlak, sevinç ve güven içinde olduğunu biliyorum.
Dünyamda herşey iyi ve güzel.
çok sağol tuğçececim...
kızlarr hepinize iyi geceler rüyanızda sizi kim çok seviyorsa o girsin ( bakalım kim bizi seviyormuş ? )
umudunu kaybetme filmini izledim akşam. izlemeyenlere önerırim.
Hazımsızlık diye geçiyor canım;
Sebebi;
İçgüdüsel korku, kYGI, BAŞA ÇIKAMAMA
Olumlama;
Yeni deneyimleri koylaylıkla ve zevkle özümsüyorum.
kızlarr hepinize iyi geceler rüyanızda sizi kim çok seviyorsa o girsin ( bakalım kim bizi seviyormuş ? )
dene canım bişey kaybetmessin ben doğal yollara daha fazla inanıyorum nedense .eskıden ilaçmı varmış ama bu kadarda hastalıklar yokmuş hep otlarla bılmem nelerle iyileşirlermiş
al bendende o kadarr
Günaydın hatunlar... Gününüz çok güzel geçsin inşallah
yoooo! ben de FENERBAHÇEliyim ayıptır söylemesi.ihihi topicte bi ben takım tutuyom :))
Aslı , bende bir şey yok ( bildiğim kadarıyla ) ama içim temizlensin diye denemek istiyorum. ( Gerçi önce Aydebuz'un tavsiyesiyle aldığım "Isırgan Suyu"nu denemek istiyorum.evet canım mehmet öz falan da öneriyor,gecen okudum. daha önce 4-5 gün deneyip sonra bırakmıştım. bir bakayım da şimdi,olmazsa gece içip yatayım.
Günaydın hatunlar... Gününüz çok güzel geçsin inşallah
Günaydın canım, herkese günaydın! Hayırlı cumalar...
Tuğçe bu kitap bende de var ama evde bulamıyorum canım.Louise Hay= DÜşünceler gücüyle tedavi kitabından kızlar yazıyorum;
Kistler;
Olası neden= Acı veren eski bir filmi tekrar tekrar izlemek. Acıları beslemek.
Yapılması gereken olumlama= Zihnimin sinemaları güzel filmler gösteriyor. Çünkü ben seçiyorum. Kendimi seviyorum.
Başka rahatsızlığı olan yazsın canlarım.
Sebebini ve olumlamasını yazıyım.
waow olumlu konuşan sen mısın maslow şaşırdım,maşallah sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?