30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aydebuz, ne kadar güzel dua etmişsin. Amiiiiiiiiiiiiiinnn!
Allah senden razı olsun.

Ben de kocamın bana "Gülüm" demesini istiyorum.
Kısmet bakalım.

Sağ ol ben de seviyorum Gülümsün ismini. ;-)

bana gülüm sözü pek hoş gelmiyor normalde, en sevdiğim çiçek gül oldugu halde... ama benım has londralı bana my rose diyince hoşuma gidiyor, gıkım çıkmıyor

sağol canım da çalışmadım ki, 2 gün sonra sınav
ben de ALES için kayıt yaptırdım daha çalışmaya başlamadım. bunda deneme yapmış olurum. KASIM'da girersem ona çalışırım inşallah...

(Sanki yaşım çok müsait gibi yayıyorum zamana... )

ayyy ne cici olur inşallah kızlar inşallah

Aydebuz, ne kadar güzel dua etmişsin. Amiiiiiiiiiiiiiinnn!
Allah senden razı olsun.

teşekkürler canım. ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN OKUDUGUN VE AMİN DEDİGİN İÇİN TATLIM KABUL OLUR İNŞALLAH HEPİMİZİN DUALARI .KİŞİNİN KENSINE OLMASADA KULUN ,KULA ETTIGI DUA DAHA ÇABUK TUTARMIŞ

bana gülüm sözü pek hoş gelmiyor normalde, en sevdiğim çiçek gül oldugu halde... ama benım has londralı bana my rose diyince hoşuma gidiyor, gıkım çıkmıyor

tabeee o başkaa dimeeee :) bende gülüm kelımesini sevmıyorumya krolar dıyor genelde .gülüm benım gülommm benım.benım bir dr.arkadaşım vardı yabancı birde gül adında kız arkdaşım var çocuk kızı sevıyou nam bir gece kız bende kaldı
ibonun bir şarkısı vardıya gülüm benımmmmm,gülüm benımmmm anam doktorcugum sabah kadar bu şarkıyı mesaj attıya hep nefret ettımdii delirtti biziii delirttiii :)

sağ olun! el birliği ile "gülüm" lafından nefret ettirdiniz beni... ama benim kocamın bana "gülüm" demesi normal bir "gülüm" değil ki ismimden dolayı; mesela sana aydebuz'um demiş gibi bir şey.

evet kulun kula ettiği ve kardeşin kardeşe ettiği kişinin kendi ettiğinden daha çabuk kabul olurmuş

kasımdakine bende giricem çalışırız artıkın birlikte
Olur.
İstanbul'dasın ne de olsa el ele tutuşup gideriz sınava da... Birbirimize kopya veririz.

Şaka bir tarafa buradan birbirimize fikir alışverişi soru sorma vs yaparız inşallah canım. Hele o günler bir gelsin de hayırlısıyla...

kasıma çok var kasıma çok var diyom ama pırt diye geçiyo günler yavaştan yavaştan çalışmaya başlayalım

Aminnn
Allah razı olsun canım benim

kasıma çok var kasıma çok var diyom ama pırt diye geçiyo günler yavaştan yavaştan çalışmaya başlayalım
Aynen öyle... Bir de ben ders çalışacağım diye kitap okumayı da bıraktım. Ders de çalışmıyorum.:78:

Kitap / Cafe konusunda takılıyordum. Orada da sizden iyi olmasınlar çok iyi arkadaşlarım vardı. İzin istedim çıktım gruptan! Sınavdan sonra döneceğim inşallah...

Kitap okumayı özledim yahu! :120:
Sizler okuyor musun? Okuyorsanız ne okuyorsunuz?

eskiden çok okurdum şimdi depresif mod takıldığım için okumuyom hiç en son sol ayağımı okudum

sağ olun! el birliği ile "gülüm" lafından nefret ettirdiniz beni... ama benim kocamın bana "gülüm" demesi normal bir "gülüm" değil ki ismimden dolayı; mesela sana aydebuz'um demiş gibi bir şey.

hahahhahahah seni kendi iradenle baş başa bırakıyorum gülümsün.

şeker geçtigimiz sayfalarda sormuşsunya kitabı meleklerle yaşamak canım birde el kitabı vardı bende aldım okudum tuğcem tavsiye etmişti ıkısı birbirine benzıyo bunu l demişti güzel kitap begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…