- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.401
Aydebuz, ne kadar güzel dua etmişsin. Amiiiiiiiiiiiiiinnn!bu arada hepinize hayırlı cumalar kızlar
ALLAH bütün dileklerinizi,isteklerinizi,muratlarınızı ,kabul eylesin
hastalara,ve hastalarınıza şifalar versin
yanlızlara hayırlı bir eş , uzakta olanları eşlerine kavuşturmayı nasip etsin
ALLAHIM günahlarımızı affetsin. el açıpta yalvaranları geri çevirmesin ,tövbelerimizi kabul etsin
bizi iyi kullarından eylesin , sevdıklerimizin acılarını bize göstermesin .
ALLAHIM bizze kabir azabı yaşatmasın .iyi kullarından olmayı nasip etsin,
ALLAHIM SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA YARABBİM ,sen affedensin şüphesizki senden başkada büyük ilah yoktur yarabbım
dualarımızı kabul kalplerimizi temiz eyle AMİN
( bir şeyi iki kere yazmışda olabilirim kusura bakmayın artık )
emeğine sağlık, Allah kabul etsin hepimizin dualarını
Ben de kocamın bana "Gülüm" demesini istiyorum.
Kısmet bakalım.
Sağ ol ben de seviyorum Gülümsün ismini. ;-)
ben zaten öyle dua ediyorum. hepimiz peşi peşine evlenelim gönüllerimize göre ve hayırlısıyla... sonra da "30 ve 30+ çıtır gelinler" olarak devam edelim yazışmalara.bebikolarımızı yazışalım falan. ;-)
Canım beniiiiiiiiiimmm. Amin!hayırlara çıksın canım benim
bi bakarsın sana uzak gelen başına gelmiş :)
normalde bana da güzel gelmiyor. kocam derse başka olur.bana gülüm sözü pek hoş gelmiyor normalde, en sevdiğim çiçek gül oldugu halde... ama benım has londralı bana my rose diyince hoşuma gidiyor, gıkım çıkmıyor
ben de ALES için kayıt yaptırdım daha çalışmaya başlamadım.sağol canım da çalışmadım ki, 2 gün sonra sınav
ben zaten öyle dua ediyorum. hepimiz peşi peşine evlenelim gönüllerimize göre ve hayırlısıyla... sonra da "30 ve 30+ çıtır gelinler" olarak devam edelim yazışmalara.bebikolarımızı yazışalım falan. ;-)
Aydebuz, ne kadar güzel dua etmişsin. Amiiiiiiiiiiiiiinnn!
Allah senden razı olsun.
bana gülüm sözü pek hoş gelmiyor normalde, en sevdiğim çiçek gül oldugu halde... ama benım has londralı bana my rose diyince hoşuma gidiyor, gıkım çıkmıyor
ben de ALES için kayıt yaptırdım daha çalışmaya başlamadım.bunda deneme yapmış olurum. KASIM'da girersem ona çalışırım inşallah...
(Sanki yaşım çok müsait gibi yayıyorum zamana...)
sağ olun! el birliği ile "gülüm" lafından nefret ettirdiniz beni......
tabeee o başkaa dimeeee :) bende gülüm kelımesini sevmıyorumya krolar dıyor genelde .gülüm benım gülommm benım.benım bir dr.arkadaşım vardı yabancı birde gül adında kız arkdaşım var çocuk kızı sevıyou nam bir gece kız bende kaldı
ibonun bir şarkısı vardıya gülüm benımmmmm,gülüm benımmmm anam doktorcugum sabah kadar bu şarkıyı mesaj attıya hep nefret ettımdii delirtti biziii delirttiii :)
ayyy ne cici olur inşallah kızlar inşallah
teşekkürler canım. ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN OKUDUGUN VE AMİN DEDİGİN İÇİN TATLIM KABUL OLUR İNŞALLAH HEPİMİZİN DUALARI .KİŞİNİN KENSINE OLMASADA KULUN ,KULA ETTIGI DUA DAHA ÇABUK TUTARMIŞ
tabeee o başkaa dimeeee :) bende gülüm kelımesini sevmıyorumya krolar dıyor genelde .gülüm benım gülommm benım.benım bir dr.arkadaşım vardı yabancı birde gül adında kız arkdaşım var çocuk kızı sevıyou nam bir gece kız bende kaldı
ibonun bir şarkısı vardıya gülüm benımmmmm,gülüm benımmmm anam doktorcugum sabah kadar bu şarkıyı mesaj attıya hep nefret ettımdii delirtti biziii delirttiii :)
Olur.kasımdakine bende giricem çalışırız artıkın birlikte
Olur.
İstanbul'dasın ne de olsa el ele tutuşup gideriz sınava da... Birbirimize kopya veririz.
Şaka bir tarafa buradan birbirimize fikir alışverişi soru sorma vs yaparız inşallah canım. Hele o günler bir gelsin de hayırlısıyla...
bu arada hepinize hayırlı cumalar kızlar
ALLAH bütün dileklerinizi,isteklerinizi,muratlarınızı ,kabul eylesin
hastalara,ve hastalarınıza şifalar versin
yanlızlara hayırlı bir eş , uzakta olanları eşlerine kavuşturmayı nasip etsin
ALLAHIM günahlarımızı affetsin. el açıpta yalvaranları geri çevirmesin ,tövbelerimizi kabul etsin
bizi iyi kullarından eylesin , sevdıklerimizin acılarını bize göstermesin .
ALLAHIM bizze kabir azabı yaşatmasın .iyi kullarından olmayı nasip etsin,
ALLAHIM SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA YARABBİM ,sen affedensin şüphesizki senden başkada büyük ilah yoktur yarabbım
dualarımızı kabul kalplerimizi temiz eyle AMİN
( bir şeyi iki kere yazmışda olabilirim kusura bakmayın artık )
Aynen öyle... Bir de ben ders çalışacağım diye kitap okumayı da bıraktım. Ders de çalışmıyorum.:78:kasıma çok var kasıma çok var diyom ama pırt diye geçiyo günler yavaştan yavaştan çalışmaya başlayalım
Aynen öyle... Bir de ben ders çalışacağım diye kitap okumayı da bıraktım. Ders de çalışmıyorum.:78:
Kitap / Cafe konusunda takılıyordum. Orada da sizden iyi olmasınlar çok iyi arkadaşlarım vardı. İzin istedim çıktım gruptan! Sınavdan sonra döneceğim inşallah...
Kitap okumayı özledim yahu! :120:
Sizler okuyor musun? Okuyorsanız ne okuyorsunuz?
sağ olun! el birliği ile "gülüm" lafından nefret ettirdiniz beni...ama benim kocamın bana "gülüm" demesi normal bir "gülüm" değil ki ismimden dolayı; mesela sana aydebuz'um demiş gibi bir şey.
işin şakasındayım, ben de sevmem "gülüm" lafını... sadece sevdiğin erkeğin demesi başka...hahahhahahah seni kendi iradenle baş başa bırakıyorum gülümsün.
şeker geçtigimiz sayfalarda sormuşsunya kitabı meleklerle yaşamak canım birde el kitabı vardı bende aldım okudum tuğcem tavsiye etmişti ıkısı birbirine benzıyo bunu l demişti güzel kitap begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?