- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.421
bugün erkencisin Beyza, atlanta dolaylarında saat kaç şu anda?ooo herkesss buradaymışşş
regli misin? yoksa ameliyattan ötürü mü ağrıyor? evde tek misin? ev arkadaşın vs yok mu?ay kızlar benim çok fena karnım ağrıyo ya majezicte bitmiş evde buscopan içtim banamısın demedi
bugün erkencisin Beyza, atlanta dolaylarında saat kaç şu anda?
iyi bakalım. hoş geldin. saat 08.51 falan sanırım.benım danışma yurtdısına gıttı dun bende okula gıtmedım
buralarda takılıyorummm
regli misin? yoksa ameliyattan ötürü mü ağrıyor? evde tek misin? ev arkadaşın vs yok mu?
regli misin? yoksa ameliyattan ötürü mü ağrıyor? evde tek misin? ev arkadaşın vs yok mu?
iyi bakalım. hoş geldin. saat 08.51 falan sanırım.internetten baktım da.
çok farklıymış. :)))hayır hayatım benım saatım 8:50 gösteriyo
neyi anlatıyo:44::44::44:
ooo herkesss buradaymışşş
ay kızlar benim çok fena karnım ağrıyo ya majezicte bitmiş evde buscopan içtim banamısın demedi
reglden dolayı ağrıyo. okurken vardı da şimdi tek kalıyom. hep majezik olurdu evde yok şimdi terslik işte sıcak su yapim bari
sıcak bir şeyler de iç...reglden dolayı ağrıyo. okurken vardı da şimdi tek kalıyom. hep majezik olurdu evde yok şimdi terslik işte sıcak su yapim bari
ayyy ne cici olur inşallah kızlar inşallah
teşekkürler canım. ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN OKUDUGUN VE AMİN DEDİGİN İÇİN TATLIM KABUL OLUR İNŞALLAH HEPİMİZİN DUALARI .KİŞİNİN KENSINE OLMASADA KULUN ,KULA ETTIGI DUA DAHA ÇABUK TUTARMIŞ
tabeee o başkaa dimeeee :) bende gülüm kelımesini sevmıyorumya krolar dıyor genelde .gülüm benım gülommm benım.benım bir dr.arkadaşım vardı yabancı birde gül adında kız arkdaşım var çocuk kızı sevıyou nam bir gece kız bende kaldı
ibonun bir şarkısı vardıya gülüm benımmmmm,gülüm benımmmm anam doktorcugum sabah kadar bu şarkıyı mesaj attıya hep nefret ettımdii delirtti biziii delirttiii :)
sıcak bir şeyler de iç...
Büyük mutluluk ve huzur içinde sancı çekmeksancını büyük mutluluk ve huzur içinde çek canım
hadi ya aşka gelmiş demek ki, ne oldu peki sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?