30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

soğan küründen bahsetmişsiniz nasıl bir şey işe yarıyormu ? banada regl dönemimde çıkar mutlaka

ben de soğan kaynatıyordum.
hukukçuyum çalışıyorum. sen?

çok iyiymiş mesleğin. bende pratisyen doktorum,şuan çalışmıyorum.ama boşanmayı düşünüyordum biliyorsun ,uzmanlığa geçmeyi düşünüyorum. soğanı çiğ olarak sürmüyormusun? bende diyorum çiğ soğan tahriş etmezmi cildi

sağol canım seninki de çok iyiymiş. biliyorum canım,hayırlısı olsun... ben sivilce için değil,mıyom ve kist için kullanıyorum,suyunu içiyorum canım. sivilce için olur mu diye baska arkadas sordu...

sağol canım seninki de çok iyiymiş. biliyorum canım,hayırlısı olsun... ben sivilce için değil,mıyom ve kist için kullanıyorum,suyunu içiyorum canım. sivilce için olur mu diye baska arkadas sordu...

anladım tatlım, çok geçmiş olsun şifa bulursun inşallah

iyi yapıyorsun canım, sevindim, şu sıra olumlu bir hava var topikte sanki, maşallah diyelim.

Evet kimse kimseyle tartışmıyo

En son benle Turkuaz tartışmıştık

O da incir çekirdeğini doldurmayan bi sebepden

Bak ne olduğunu ben bile bilmiyorummm

Allllah huzurumuzu bozmasınnn

Evet kimse kimseyle tartışmıyo

En son benle Turkuaz tartışmıştık

O da incir çekirdeğini doldurmayan bi sebepden

Bak ne olduğunu ben bile bilmiyorummm

Allllah huzurumuzu bozmasınnn

yok haleti ruhiye olarak da olumlu bir hava var, karamsarlık azaldı manasında demiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…