30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ne tatlısın gülümsün ya
hemen de tebrik eder arkadaşını :)
ben de tebrik edeyim de pro üye ne demek kızlar
paralı üye olunuyor sanırım. bizden farklı birkaç özellikleri var. online için offline gözükmek falan. ya da özel mesaj için 10 dk sınırı olmamak... gibi

Evet canım iyi olur.
Bir dene bakalım.
Gidiceğin yerde sana en uygun hangisi olucağına beraber karar verirsiniz.

ne tatlısın gülümsün ya
hemen de tebrik eder arkadaşını :)
ben de tebrik edeyim de pro üye ne demek kızlar

Sağol canımm...
Hediye geldi bana kankamstyledan :)
Mesaj bekleme süresi yok.
İşte çevrimdışı falan gözüküyorsun. yazı karakterin değişik.
O kadar sanırım. :)

Evet canım iyi olur.
Bir dene bakalım.
Gidiceğin yerde sana en uygun hangisi olucağına beraber karar verirsiniz.

Tamam canım en kısa zamanda araştırıp gidicem :)

Sağol canımm...
Hediye geldi bana kankamstyledan :)
Mesaj bekleme süresi yok.
İşte çevrimdışı falan gözüküyorsun. yazı karakterin değişik.
O kadar sanırım. :)

ne güzel canım
güle güle kullan :)

hoşbulduk canım iyiyim herhalde böyle pazartesi boşluğu var içimde... çalışmam lazım zorluyorum kendimi sabahtan bu yana... offff... kocam sabah 6 da yola çıktı,onunla uyandım,sonra da uyku tutmadı falan,herhalde uykusuzlukta var biraz... tam şikayet modundayım yani bugün

sen nasılsın görüşmeyeli...

bir derdim vardaki konuya güldüm baya iyi geldi walla

al benden de o kadar, doğru dürüst iş yapamadım bugün. aynen ben de ya. yok anaaaaaamm! ben tevekkeli değil hiç bakmıyordum o konulara...

bu pazartesi sendromu bende haftada 7 gün sendromuna dönüşmeye başladı artık...
çok stresliyim ve stresli olduğum için kendimle savaştıkça daha çok strese giriyorum,
bir yandan tezi yetiştirememe endişesi,bir yandan tayin işleri,bir yandan düğün hazırlıklıkları telaşı,eksiklerin tamamlanması...
bazen de olacak gidecek işte boşuna sıkılıyorsun diyorum, sağlık olsun,olduğu kadar olsun herşey diyorum... böyle düşününce garip bir huzur geliyor,çok seviyorum o hissi,ama kısa sürüyor nedense... sonra yine kronik huzursuzluğuma geri dönüyorum... ama bu strese rağmen de mutluyum çok şükür... alıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…