- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.681
Arap ol
yada başka istediğinn birşeyyyy
kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm... bugün kendimi tutamadm mesaj attım ama iletilmedi sonra aradm telefonu kapalydı heralde numarasını değiştrdi kahroldum sabahtan beri ağlıyorum... artık tamamen bitti
yok canım, gündüzleri giriyorum sadece...kızlar melidia ve gülümsün akşamları girmiyolar mı
aynen öyle, nöbetleşe giriyoruz.yok onlar bızım gunduz ayagımızz
kestane şekeri onu soracaktım, mesai başladı mı? hayırlısı olsun!aaa desene pztden itibaren bn hiç denk gelmicem onlarla
yarın YDS var.
Polarpijama öğretmenim, nasılsın bakalım? ne var ne yok? iyi misin?mrb kızlar..uzun zamandır yoktum..yeni gelen arkadaşlar olmuş ve konulardan baya geri kalmışım..arkadaşlar hoşgelmişsiniz..ve hepinize iyi bi hafta diliyorum..
Polarpijama öğretmenim, nasılsın bakalım? ne var ne yok? iyi misin?sana da iyi haftalar olsun.!
kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm... bugün kendimi tutamadm mesaj attım ama iletilmedi sonra aradm telefonu kapalydı heralde numarasını değiştrdi kahroldum sabahtan beri ağlıyorum... artık tamamen bitti
kızlar kızçeler canlar; günaydın herkese... eski sayfalardayım. birazdan gelirim inşallah.nasılsınız bakalım?
Merhaba kızlarr...
mrb kızlar..uzun zamandır yoktum..yeni gelen arkadaşlar olmuş ve konulardan baya geri kalmışım..arkadaşlar hoşgelmişsiniz..ve hepinize iyi bi hafta diliyorum..
hoşgeldin canım
nasılsın
bugün öğlen yemekte bi arkadaşım reiki eğitimi aldığından bahsetti
aklıma sen geldin :)
kızı 1 aydır filan görmüyordum
öyle değişmiş öyle sakinleşmiş geldi ki gözüme
İyiyim canım sen nasılsın?
Ne güzel...
Evet sakinleştirici bir etkisi var. :)
ben pek iyi değilim canım ya
geceleri kabuslarla uyanıyorum
uykum bölünüyo sürekli
çok da dua ederim uyumadan
bi türlü çare bulamadım
bana vereceğin tavsiyelerin var mı
Canım bilinçaltındaki korkularının yerine güzel düşünceler ekmelisin.
Korku ve endişeler kabuslar şeklinde rüyalarına giriyor demekki.
ben bu bilinçaltımla bi türlü barışamadım :)
Kişisel gelişime yönelmelisin belki sende canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?