30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar nasılsınız? ben çok kötüyüm... bugün kendimi tutamadm mesaj attım ama iletilmedi sonra aradm telefonu kapalydı heralde numarasını değiştrdi kahroldum sabahtan beri ağlıyorum... artık tamamen bitti

canım sabah atmışsın mesajı, hala iletılmedi mi mesaj... o numarasını iptal etse numara kullanılmamaktadır derdi, 2. hat almıştır, arada eskisini açıp kontrol ediyordur bence. ona göre de sana dönüş yapar veya yapmaz. ama yeni hat aldıysa demek ki yeni bir başlangıç yapmak istiyor... seni istemeyeni sen de isteme, unutmak için bir sebebin oldu işte, bunu ve kötü şeyleri düşünüp unutacaksın zamanla,kolay olmasa da... hayırlısı olsun canım,dua et bol bol...

kızlar kızçeler canlar; günaydın herkese... eski sayfalardayım. birazdan gelirim inşallah. nasılsınız bakalım?

mrb kızlar..uzun zamandır yoktum..yeni gelen arkadaşlar olmuş ve konulardan baya geri kalmışım..arkadaşlar hoşgelmişsiniz..ve hepinize iyi bi hafta diliyorum..

Canım üzülmüşsündür anlıyorum seni ama bak herşeyde bir hayır vardır.
Kendini kahır edipte hasta etme kendini.
Allah'ın gördüğü senin görmediğin birşey vardır eminim.
Ve senin hayrın için bu durum bu şekilde ilerliyordur emin ol.

İyiyim canım sen nasılsın?
Ne güzel...
Evet sakinleştirici bir etkisi var. :)

ben pek iyi değilim canım ya
geceleri kabuslarla uyanıyorum
uykum bölünüyo sürekli
çok da dua ederim uyumadan
bi türlü çare bulamadım
bana vereceğin tavsiyelerin var mı

Canım bilinçaltındaki korkularının yerine güzel düşünceler ekmelisin.
Korku ve endişeler kabuslar şeklinde rüyalarına giriyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…