- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #9.821
Bekar ve yalnızım. Hiçbir şey de yok. :)sen evlimisin veya birşeyler varmı
evet ben de onu düşündüm. iyi olur.
öyle deme altyapı olur. hem onların zihinleri daha boş. ne öğrense kârdır.gerçi 3 yaşındaki bebek ne kadar ogrenecek ama
Bekar ve yalnızım. Hiçbir şey de yok. :)
Bazen bir yabancıyla evlensem mi diyorum.Sırf çocuklarım iki dil bilsin diye...
Bu kadar da mükemmelliyetçi olmaya çalışmaz insan.
bu cevabı bekliyordum. "aslı sana yardımcı olsun." şeklinde...Bak Aslı nın ingiliz bir sevgülüsü var
o sana yardımcı olur bu konuda
bu cevabı bekliyordum. "aslı sana yardımcı olsun." şeklinde...
Her şeyin hayırlısı... ben bu dil bilmezlikle nasıl anlaşırım ki ingilizle... benim iş yaş!
tarzım değil canım.yawwww
yani bu pasa ben nasıl gol atmayayımm
beden diliyle canım beden diliyleeee
tarzım değil canım.
neyse ben kaçıyorum, iyi akşamlar... hoş orada öğlen falan olmalı.
Ben de böyleyim. İşim olmasa da siflenirim buralarda. ( günümüz Türkçesiyle siftinmek )
Kimi insanlar vardır, mesai saatinin bitimine beş dakika kala hazırdır.On dört sene olacak çalışıyorum. Hiçbir zaman öyle olamadım.
Okullarda, kurslarda da en son ben çıkar(d)ım. Millete bakıyorsun, öğretmen kalemi bıraktığı an hazır, öğretmenin arkasından çıkıyor. Nasıl bir duygu acaba?Zira hiç öyle olamadım da...
uuu korkarım kısss ben calısırken kapıları kıtlıyodumm
hep erken çıkarım ben,kaçarcasına, evde .ok var yaöyle de yalnız böyle de...
evde kilitliyorum girer girmez ama,okulda kilitleyince tedirgin oluyorum... kendimle derdim var galiba
okudum bir şeyler
söyle seninkine çıkartsınlar kiracıları sende yavaş yavaş eşyelarınızı dizersin
bunun temizliği var
çeyiz sermesi var
var oğlu var yani
an itibariyle serdim olayı canımçok kesin konuştu istediğin tarihte istediğin gibi olacak diye bakalım göreceğiz neler yapabiliyor...
ne acayip işler bunlar ya, benim zaten evim var,gelsin yaşayıp gidelim işte demi
alırım walla, eşyam var, çeyizleri de yerleştirdik mi tamamdır.. 3+1 ev yepyeni hem de .... ama yok be yaşanmaz bu şehirde ben gideyim Denizli'ye...
beyza bu arada post doktora düşünüyorum seneye, 1 yıl oluyor mu bu... kocam da ücretsiz izne ayrılırım gelirim seninle diyor... olur mu dersin...
olur niye olmasın
ben denizliye malzeme konferansına gelmiştim
kellecioğlunda yemek yemiştim hatta :)
küçük ama şirin bir şehirr
bakalım tez bitsin de... Hollanda ya da Yunanistan olur muhtemelen benimki, hatta gidelim orada doğum yapayım diye bile geçiyor aklımdan...
denizli afyona göre çok çok güzel be canım, bildiğin büyük şehir,üni. burdan küçük ama, öğrenci sayısı,akademisyen sayısı bakımından...
canım ben Türk-Yunan ilişkileri çalışıyorum... balkan tarihi yani genel anlamda o yüzden balkan ülkeleri diyorum... Hollonda da Orta Doğu Araştırmaları Enstitüsü var genelde oraya gidiyor bizimkiler...
selam hatunlar napıyosunuz bakiiiim ?
beyza korktugunu yazmışsınya ozaman sen nasıl evınden uzaklara kadar gidebildin canım merak ettım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?