30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hep erken çıkarım ben,kaçarcasına, evde .ok var ya öyle de yalnız böyle de...

uuu korkarım kısss ben calısırken kapıları kıtlıyodumm

evde kilitliyorum girer girmez ama,okulda kilitleyince tedirgin oluyorum... kendimle derdim var galiba

hep erken çıkarım ben,kaçarcasına, evde .ok var ya öyle de yalnız böyle de...

evde kilitliyorum girer girmez ama,okulda kilitleyince tedirgin oluyorum... kendimle derdim var galiba

okudum bir şeyler

söyle seninkine çıkartsınlar kiracıları sende yavaş yavaş eşyelarınızı dizersin

bunun temizliği var

çeyiz sermesi var

var oğlu var yani

okudum bir şeyler

söyle seninkine çıkartsınlar kiracıları sende yavaş yavaş eşyelarınızı dizersin

bunun temizliği var

çeyiz sermesi var

var oğlu var yani

an itibariyle serdim olayı canım çok kesin konuştu istediğin tarihte istediğin gibi olacak diye bakalım göreceğiz neler yapabiliyor...
ne acayip işler bunlar ya, benim zaten evim var,gelsin yaşayıp gidelim işte demi

alırım walla, eşyam var, çeyizleri de yerleştirdik mi tamamdır.. 3+1 ev yepyeni hem de .... ama yok be yaşanmaz bu şehirde ben gideyim Denizli'ye...

beyza bu arada post doktora düşünüyorum seneye, 1 yıl oluyor mu bu... kocam da ücretsiz izne ayrılırım gelirim seninle diyor... olur mu dersin...

[SUB][/SUB]
olur niye olmasın

ben denizliye malzeme konferansına gelmiştim

kellecioğlunda yemek yemiştim hatta :)

küçük ama şirin bir şehirr

olur niye olmasın

ben denizliye malzeme konferansına gelmiştim

kellecioğlunda yemek yemiştim hatta :)

küçük ama şirin bir şehirr

bakalım tez bitsin de... Hollanda ya da Yunanistan olur muhtemelen benimki, hatta gidelim orada doğum yapayım diye bile geçiyor aklımdan...
denizli afyona göre çok çok güzel be canım, bildiğin büyük şehir,üni. burdan küçük ama, öğrenci sayısı,akademisyen sayısı bakımından...

yunanıstanda ne yapacaksın

aclıktan nefeslerı kokuyor gıdeceksen ıngıltereye gıt

gercı bıraz pahalıymıss

canım ben Türk-Yunan ilişkileri çalışıyorum... balkan tarihi yani genel anlamda o yüzden balkan ülkeleri diyorum... Hollonda da Orta Doğu Araştırmaları Enstitüsü var genelde oraya gidiyor bizimkiler...

selam hatunlar napıyosunuz bakiiiim ?
beyza korktugunu yazmışsınya ozaman sen nasıl evınden uzaklara kadar gidebildin canım merak ettım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…