30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tuğçe iyi geceler,beyzaya nispet yapayım,bana da AŞK için kart çeker misin

Son düzenleme:
tuğçe iyi geceler,beyzaya nispet yapayım,bana da AŞK için kart çeker misin

İyi geceler canımm...
Canım karşına bir fırsat çıkıcak kartın cesaret ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın şükret diyor. Elindeki güzelliklere odaklan ve şükret canım.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akacak.

hayırlısı olsun canım,çok teşekkürler

telgrafın tellerinden bahsediyorsun galiba,anladım canım
leoparlı taytı olan sen miydin, beyzanın nazarı değdi demek ki
ben de 40 giyiyorum artık rahat rahat

hahahah aldım evet leoparlı da aldım, kuru kafalı da... ama dışarıda giyemiyorum sporda ve evde

kıyafet konusunda sinir oldum bu gece, tamirat esnasında döktüm ortaya ne var diye... kılık kıyafet yönetmeliğini gözetmediğimiz için bir baktım ki ne adam akıllı bir kumaş pant. ne şık bir gömlek ne bir ceket var dolapta... nerde zirzop kıyafetler hepsi ben de...ben neden şıkır şıkır giyinemiyorum ya

Bende öyleyim valla.

zaten istesen bile kılık kıyafet yönetmeliğine uygun bir klasik model zor bulursun piyasada, ceketler kısacık, pantolonlar düşük bel neredeyse, etekler dizüstü babam takım elbise diktirelim sana diyor artık

babanın fikrini tuttum walla
işin kötüsü ayakkabı sürüsüyle ama o ayakkabıyla giyilecek şık bir şey almak neden aklıma gelmiyor acaba...
dar paçalı kumaş pant.istiyorum... blazer ceketler istiyorum... topuklu ayakkabı giymek istiyorum... ama fısssss
yarın sabah kotumu, gömleğimi,spor ayakkabımı çeker,sırt çantamı da alır çıkarım evden... 5-10 sene sonra ne yapıcam acaba... azcık kadına benzeyeydim iyiydi...

senin dediklerin yönetmeliğin kıyısından bile geçmiyor maddi durumun varsa alsana canım,yakışır,şık gösterir.

ay bende öyle resmi şeyler sevmıyorum giyemıyorumda kendımı kalıba girmiş gibi hissederim :)

neyse ben kaçar hepinizi öptüm kokulu kokulu misss,misssiyi gecelerrrr

senin dediklerin yönetmeliğin kıyısından bile geçmiyor maddi durumun varsa alsana canım,yakışır,şık gösterir.

yani yönetmelik derken öyle öğretmen gibi giyinmiyoruz okulda herkes kafasına göre takılıyor ya onu demek istemiştim hafta sonu eğileyim bu konu üzerine... belki heves eder de giyerim... şoka girer herkes başta kocam olmak üzere

aydebuz; nerede oyun var kız ne oyunu bu...

bu arada şekerin sevgilisi aradı en son gelıyordu yoldaydı :)çıglık,çıglıga kızya canım benım nasıl heycan yapmıştı ,napsam ,ne desemm diye, canımya umarım barışmışlardır , gidince arıycaktı emmeeee gitmedi dımekki hayırlısı inşallah hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…