- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.201
yk kız ben nöbetciyim :) yeni geldım bende kur'an okudum azcık. dua ettim burda hepinizede canım
tuğçe iyi geceler,beyzaya nispet yapayım,bana da AŞK için kart çeker misin
Ne nöbetçisi kız?
Allah kabul etsinn...
İyi geceler canımm...
Canım karşına bir fırsat çıkıcak kartın cesaret ve coşkuyla atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Diğer kartın şükret diyor. Elindeki güzelliklere odaklan ve şükret canım.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler yaşamına akacak.
Allah kabul etsin canım. sağolasın. ben de yarın türbede dua edecegım hepımıze.
telgrafın tellerinden bahsediyorsun galiba,anladım canım
leoparlı taytı olan sen miydin, beyzanın nazarı değdi demek ki
ben de 40 giyiyorum artık rahat rahat
İyiyim canım sen nasılsınn?
Ne nöbetçisi kız?
Allah kabul etsinn...
iyidir canım oyuna daldımda .)
kız nöbetçi muhabbetçi herşeyın nöbetçisi vardı bizim topigimiz kapalımı kalaydı :)))
hahahah aldım evet leoparlı da aldım, kuru kafalı da... ama dışarıda giyemiyorum sporda ve evde
kıyafet konusunda sinir oldum bu gece, tamirat esnasında döktüm ortaya ne var diye... kılık kıyafet yönetmeliğini gözetmediğimiz için bir baktım ki ne adam akıllı bir kumaş pant. ne şık bir gömlek ne bir ceket var dolapta... nerde zirzop kıyafetler hepsi ben de...ben neden şıkır şıkır giyinemiyorum ya
Amin canım inşallah kabul olur
senınkıde kabul olsun inşallah canım ALLAHIM KORUSUN HEPİMİZİ
hahahah aldım evet leoparlı da aldım, kuru kafalı da... ama dışarıda giyemiyorum sporda ve evde
kıyafet konusunda sinir oldum bu gece, tamirat esnasında döktüm ortaya ne var diye... kılık kıyafet yönetmeliğini gözetmediğimiz için bir baktım ki ne adam akıllı bir kumaş pant. ne şık bir gömlek ne bir ceket var dolapta... nerde zirzop kıyafetler hepsi ben de...ben neden şıkır şıkır giyinemiyorum ya
Allah kabul etsin dualarınızı kızlar, hayırlı cumalar...
babanın fikrini tuttum walla
işin kötüsü ayakkabı sürüsüyle ama o ayakkabıyla giyilecek şık bir şey almak neden aklıma gelmiyor acaba...
dar paçalı kumaş pant.istiyorum... blazer ceketler istiyorum... topuklu ayakkabı giymek istiyorum... ama fısssss
yarın sabah kotumu, gömleğimi,spor ayakkabımı çeker,sırt çantamı da alır çıkarım evden... 5-10 sene sonra ne yapıcam acaba... azcık kadına benzeyeydim iyiydi...
Vayy seni bu saatlerde görmeye alışık değiliz. :)
Ne oyunu kız?
babanın fikrini tuttum walla
işin kötüsü ayakkabı sürüsüyle ama o ayakkabıyla giyilecek şık bir şey almak neden aklıma gelmiyor acaba...
dar paçalı kumaş pant.istiyorum... blazer ceketler istiyorum... topuklu ayakkabı giymek istiyorum... ama fısssss
yarın sabah kotumu, gömleğimi,spor ayakkabımı çeker,sırt çantamı da alır çıkarım evden... 5-10 sene sonra ne yapıcam acaba... azcık kadına benzeyeydim iyiydi...
senin dediklerin yönetmeliğin kıyısından bile geçmiyormaddi durumun varsa alsana canım,yakışır,şık gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?