30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hemen bu girdigimiz sayfanın üstünde bak oyun kulübü yazıyorya heh işte orda :)

hayırlısı olsun inşallah

ben de kaçıyorum kızlar... öpüyorum hepinizi... iyi uykular...

ben hukukçuyum kızım, yönetmelikten anlarım ben
oyun kulübü var ya albümler seçeneğinin yanında...

hadi ya ben de merak ettim şimdi, hayırlısı tabi.

.QUOTE=asli85;29842290]hadi ya ben de merak ettim şimdi, hayırlısı tabi.[/QUOTE]

müjdeyi ben veriyim dedim size :) aslım yat,yat sabah kalkamıycaksın ben uyuyorum ohooo .9.10..11 d kalkıyorum valla

hade bende gittim

.QUOTE=asli85;29842290]hadi ya ben de merak ettim şimdi, hayırlısı tabi.

müjdeyi ben veriyim dedim size :) aslım yat,yat sabah kalkamıycaksın ben uyuyorum ohooo .9.10..11 d kalkıyorum valla

hade bende gittim[/QUOTE]
evet nasıl kalkacagım bılmıyorum,iyi geceler

merhaba lahesiscim, bu topik ilk açıldığından beri takip ediyorum ama aydebuza geçen gün dediğim gibi yazmaya üşendiğimden sadece okuyorum, senin yazdıklarını görünce yazmak istedim.. kılık kıyafet konusu biraz alışkanlıkla ilgisi var ben üniversiteden mezun olup ilk işe girdiğimde (ki gömlek kumaş pantolon zorunluluğu vardı) giyinemiyordum alışmışım converselere bol kotlara, resmen eğreti duruyodu gömlekler pantolonlar falan, sonra sonra çok klasik takımlar yerine tarzımı çok bozmayacak şeylerle işe başlamaya karar verdim.. yani klasik değil daha spor kesim gömlekler, üstüne ceket değil yelekler, altına kanvasa yakın pantolonlar ya da şık ama spor etekler giymeye başladım görüntüde kılık kıyafetim işyerine uygundur ama aslında daha çok bana uygundur.. :) böyle böyle klasiğe yakın giyinmeye alıştım şimdi haftasonları bile çok spor giyinemiyorum.. eğer durumun varsa bu haftasonu çık bi alışverişe yarı klasik yarı spor şeyler alarak başla sonra gözün alıştıkça daha da klasiğe daha da şıkına gitmeye başlarsın zaten.. :) bu arada iki tane mağaza ismi yazıcm ama sakıncası var mı bilmiyorum ben çoğunlukla o iki yerden alıyorum tam dediğim tarzlarda şeyler oluyo.. eğer yasaksa isim vermek mesaj atarım sana..

uzun zamandır tartılmadım,60 küsurumdür,65 üstü yani misafir geldi yine,ondan yaptı teşekkürler,sana afiyet olsun canım.

sağol tatlım ablamla aynı kılodasın balık etlisin hımmm :)
Boyda fark ettirir ama!
Aslıcığım, boyun kaç?
Sanki gelin alacağız Aslı'yı, iyice araştırdık.

Günaydın herkese bu arada; hayırlı, bereketli cumalar dilerim... ;=)

kızlarrrrr aydebuz sölemiştr ama bnde sölim...dün onur geldi. işteyim kısacık yazıcam. şimdi aydebuzla konuştuk o mesaj attırdı attım onurda sadece kntrm yok falan dedi. snra bida hiç bişi yazmadım bnde. dün aradı ne sölüceksin söyle falan diye bnde yüzyüze konuşcam dedim. buluşalım dedi. dedim soğuk hava dikişlerim sızlıyo ama yalan değil sahiden öyle... maçı izledik birlikte, ama doğru düzgün konuşmadık hiç, sarıldı bana hep ama bitmedi falan demedi.. şimdi aramıom mesaj da atmıcam bakalım nolucak iş yerinden giriyom ben çok duramam... nolur dua edin benim için.. lütfen...

Boyda fark ettirir ama!
Aslıcığım, boyun kaç?
Sanki gelin alacağız Aslı'yı, iyice araştırdık.

Günaydın herkese bu arada; hayırlı, bereketli cumalar dilerim... ;=)

boy ,boy önemli tabikisi :) uleynnn erkek kardeşimde yokki alayım aslıyı :)

sanada hayırlı cumalar canım ALLAH dilkelerini kabul etsın dualarında

gelmeseydi zaten tutup getircektim şeker ben onu :))) yitti gayri bea :)

umarım bir daha heç gitmez

hayırlı cumalar minik kuşlar

ALLAH dualarınızı kabul etsin,bizleri ailemizden,annemızden babamızdan,sevdıklerımızden ayırmasın

burdakı herkezlerin dularını,isteklerini,muratlarını kabul eylesin rabbım...

hastalara,şifa ,yanlızlara koca,uzakta olanlarını eşlerine,çocuklarına kavuştursun inşallah

AMİN

canım benim dualarım seninle
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…