- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.221
ay bende öyle resmi şeyler sevmıyorum giyemıyorumda kendımı kalıba girmiş gibi hissederim :)
neyse ben kaçar hepinizi öptüm kokulu kokulu misss,misssiyi gecelerrrr
yani yönetmelik derken öyle öğretmen gibi giyinmiyoruz okulda herkes kafasına göre takılıyor ya onu demek istemiştimhafta sonu eğileyim bu konu üzerine... belki heves eder de giyerim... şoka girer herkes başta kocam olmak üzere
aydebuz; nerede oyun var kız ne oyunu bu...
bu arada şekerin sevgilisi aradı en son gelıyordu yoldaydı :)çıglık,çıglıga kızya canım benım nasıl heycan yapmıştı ,napsam ,ne desemm diye, canımya umarım barışmışlardır , gidince arıycaktı emmeeee gitmedi dımekki hayırlısı inşallah hakkında :)
yani yönetmelik derken öyle öğretmen gibi giyinmiyoruz okulda herkes kafasına göre takılıyor ya onu demek istemiştimhafta sonu eğileyim bu konu üzerine... belki heves eder de giyerim... şoka girer herkes başta kocam olmak üzere
aydebuz; nerede oyun var kız ne oyunu bu...
bu arada şekerin sevgilisi aradı en son gelıyordu yoldaydı :)çıglık,çıglıga kızya canım benım nasıl heycan yapmıştı ,napsam ,ne desemm diye, canımya umarım barışmışlardır , gidince arıycaktı emmeeee gitmedi dımekki hayırlısı inşallah hakkında :)
.QUOTE=asli85;29842290]hadi ya ben de merak ettim şimdi, hayırlısı tabi.
hahahah aldım evet leoparlı da aldım, kuru kafalı da... ama dışarıda giyemiyorum sporda ve evde
kıyafet konusunda sinir oldum bu gece, tamirat esnasında döktüm ortaya ne var diye... kılık kıyafet yönetmeliğini gözetmediğimiz için bir baktım ki ne adam akıllı bir kumaş pant. ne şık bir gömlek ne bir ceket var dolapta... nerde zirzop kıyafetler hepsi ben de...ben neden şıkır şıkır giyinemiyorum ya
uzun zamandır tartılmadım,60 küsurumdür,65 üstü yanimisafir geldi yine,ondan yaptı teşekkürler,sana afiyet olsun canım.
Boyda fark ettirir ama!sağol tatlım ablamla aynı kılodasın balık etlisin hımmm :)
Boyda fark ettirir ama!
Aslıcığım, boyun kaç?
Sanki gelin alacağız Aslı'yı, iyice araştırdık.
Günaydın herkese bu arada; hayırlı, bereketli cumalar dilerim... ;=)
Gene mi yaaa?hayırlı cumalar şahane arkadaşım benim :)
posta kutun doluymuş tatlıcım burdan öpeyim seni dedim :)
Allah kabul etsin canım. sağolasın. ben de yarın türbede dua edecegım hepımıze.
Kestane Şekeri, barıştınız mı yavuklunla? Öyle bir duyum aldık ama!?bnm içinde et:)
Boyda fark ettirir ama!
Aslıcığım, boyun kaç?
Sanki gelin alacağız Aslı'yı, iyice araştırdık.
Günaydın herkese bu arada; hayırlı, bereketli cumalar dilerim... ;=)
kızlarrrrr aydebuz sölemiştr ama bnde sölim...dün onur geldi. işteyim kısacık yazıcam. şimdi aydebuzla konuştuk o mesaj attırdı attım onurda sadece kntrm yok falan dedi. snra bida hiç bişi yazmadım bnde. dün aradı ne sölüceksin söyle falan diye bnde yüzyüze konuşcam dedim. buluşalım dedi. dedim soğuk hava dikişlerim sızlıyo ama yalan değil sahiden öyle... maçı izledik birlikte, ama doğru düzgün konuşmadık hiç, sarıldı bana hep ama bitmedi falan demedi.. şimdi aramıom mesaj da atmıcam bakalım nolucakiş yerinden giriyom ben çok duramam... nolur dua edin benim için.. lütfen...
Gene mi yaaa?Kusura bakma canım, boşaltayım. :'(
kızlarrrrr aydebuz sölemiştr ama bnde sölim...dün onur geldi. işteyim kısacık yazıcam. şimdi aydebuzla konuştuk o mesaj attırdı attım onurda sadece kntrm yok falan dedi. snra bida hiç bişi yazmadım bnde. dün aradı ne sölüceksin söyle falan diye bnde yüzyüze konuşcam dedim. buluşalım dedi. dedim soğuk hava dikişlerim sızlıyo ama yalan değil sahiden öyle... maçı izledik birlikte, ama doğru düzgün konuşmadık hiç, sarıldı bana hep ama bitmedi falan demedi.. şimdi aramıom mesaj da atmıcam bakalım nolucakiş yerinden giriyom ben çok duramam... nolur dua edin benim için.. lütfen...
Gene mi yaaa?Kusura bakma canım, boşaltayım. :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?