- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.241
hayırlı cumalar minik kuşlar
ALLAH dualarınızı kabul etsin,bizleri ailemizden,annemızden babamızdan,sevdıklerımızden ayırmasın
burdakı herkezlerin dularını,isteklerini,muratlarını kabul eylesin rabbım...
hastalara,şifa ,yanlızlara koca,uzakta olanlarını eşlerine,çocuklarına kavuştursun inşallah
AMİN
Aminnn canım benim
ne güzel dua etmişsin
Allah sana da tüm güzellikleri iyilikleri nasip etsin
merhaba lahesiscim, bu topik ilk açıldığından beri takip ediyorum ama aydebuza geçen gün dediğim gibi yazmaya üşendiğimden sadece okuyorum, senin yazdıklarını görünce yazmak istedim.. kılık kıyafet konusu biraz alışkanlıkla ilgisi var ben üniversiteden mezun olup ilk işe girdiğimde (ki gömlek kumaş pantolon zorunluluğu vardı) giyinemiyordum alışmışım converselere bol kotlara, resmen eğreti duruyodu gömlekler pantolonlar falan, sonra sonra çok klasik takımlar yerine tarzımı çok bozmayacak şeylerle işe başlamaya karar verdim.. yani klasik değil daha spor kesim gömlekler, üstüne ceket değil yelekler, altına kanvasa yakın pantolonlar ya da şık ama spor etekler giymeye başladım görüntüde kılık kıyafetim işyerine uygundur ama aslında daha çok bana uygundur.. :) böyle böyle klasiğe yakın giyinmeye alıştım şimdi haftasonları bile çok spor giyinemiyorum.. eğer durumun varsa bu haftasonu çık bi alışverişe yarı klasik yarı spor şeyler alarak başla sonra gözün alıştıkça daha da klasiğe daha da şıkına gitmeye başlarsın zaten.. :) bu arada iki tane mağaza ismi yazıcm ama sakıncası var mı bilmiyorum ben çoğunlukla o iki yerden alıyorum tam dediğim tarzlarda şeyler oluyo.. eğer yasaksa isim vermek mesaj atarım sana..
niye ki? anlamadım bir şey canım?bu mesajını beyzoş görmesin valla demedi deme :)))
Allah razı olsun Aydebuz, bilmukabele...hayırlı cumalar minik kuşlar
ALLAH dualarınızı kabul etsin,bizleri ailemizden,annemızden babamızdan,sevdıklerımızden ayırmasın
burdakı herkezlerin dularını,isteklerini,muratlarını kabul eylesin rabbım...
hastalara,şifa ,yanlızlara koca,uzakta olanlarını eşlerine,çocuklarına kavuştursun inşallah
AMİN
herkeslere hayırlı cumalar kızlar,yazıp kaçacağım, kocamın yanına gidiyorum hafta sonu
öğle arası dayanamadım ve spor kesim bir blazer ceket,içine de bluz aldım... bluz uzun ceket daha kısa, dar kesim jean ve topuklu bir ayakkabı ile azcık şık olurum diye düşündüm... Jasmine; önerilerin için çok teşekkürler,haftasonu da bakacağım bir şeyler... bu arada marka vermenin sakıncası olmaz diye düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
Rica ederim tatlim ne demek.. Ben journey ve kotonu tercih ediyorum giyim konusunda hem şık hem spor sayilabilecek guzel seyler var ve ozellikle kotonda fiyatlar oldukca uygun :)
herkeslere hayırlı cumalar kızlar,yazıp kaçacağım, kocamın yanına gidiyorum hafta sonu
öğle arası dayanamadım ve spor kesim bir blazer ceket,içine de bluz aldım... bluz uzun ceket daha kısa, dar kesim jean ve topuklu bir ayakkabı ile azcık şık olurum diye düşündüm... Jasmine; önerilerin için çok teşekkürler,haftasonu da bakacağım bir şeyler... bu arada marka vermenin sakıncası olmaz diye düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum
Hiç hareket bereket yok konumuzda. Hayırdır inşallah.
Haydi Lahesis kocasının yanına gitti.
Diğerleri nerelerdesiniz?
Yoksa benim gibi yoğun musunuz?
Aydebuz, film bitti mi?
Melidia nerelerdesin?
Aslı ve Beyza, "gececi neşet" oldukları için onları saymıyorum. ( hoş Aslı arada gelirdi gündüz de )
Tuğçe Melek, zaten bıraktı gündüz gelmeleri. :'(
Aydebuz, film bitti mi?
Melidia nerelerdesin?
Aslı ve Beyza, "gececi neşet" oldukları için onları saymıyorum. ( hoş Aslı arada gelirdi gündüz de )
Aydebuz, film bitti mi?
Melidia nerelerdesin?
sağ olun kızlar, ben de yoğun bir şekilde çalışıyorum.işler bitmedi yarın da geleceğim sanırım. uykum var bayılacağım. durumlar böyle bende.
aydebuz , ben biraz evlik pekmezim. fazla gezmem.
Ben de tüm gün uykulu bir şekilde gezindim evin içinde.
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum Melidia'm, bazen migrenim falan tutunca ya da yorulunca üst üste "ay diyorum birkaç gün evde olsam." ama biliyorum ki ondan da sıkılırım ben!ne güzel canım ya
evde olmayı özlüyorum bazen
işimi çok seviyorum şükürler olsun tabi
yine de bikaç gün evde tembellik etmek şahane olurdu :)
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum Melidia'm, bazen migrenim falan tutunca ya da yorulunca üst üste "ay diyorum birkaç gün evde olsam." ama biliyorum ki ondan da sıkılırım ben!
bazen birkaç gün bayram şu bu tatili oluyor da inan çalışmayı özlüyorum.(Allah'ıma şükür, nazar değmesin!)
Ben de tam; kızlar kaçıyorum ben! yazmak için girdim inan.o zaman hadi şekerim bi an önce evimize gidelim
iyi akşamlar
iyi tatiller :)
tuğçeciğimi de seni de çokkkk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?