30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aminnn canım benim
ne güzel dua etmişsin
Allah sana da tüm güzellikleri iyilikleri nasip etsin

herkeslere hayırlı cumalar kızlar,yazıp kaçacağım, kocamın yanına gidiyorum hafta sonu
öğle arası dayanamadım ve spor kesim bir blazer ceket,içine de bluz aldım... bluz uzun ceket daha kısa, dar kesim jean ve topuklu bir ayakkabı ile azcık şık olurum diye düşündüm... Jasmine; önerilerin için çok teşekkürler,haftasonu da bakacağım bir şeyler... bu arada marka vermenin sakıncası olmaz diye düşünüyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum

Allah razı olsun Aydebuz, bilmukabele...

Rica ederim tatlim ne demek.. Ben journey ve kotonu tercih ediyorum giyim konusunda hem şık hem spor sayilabilecek guzel seyler var ve ozellikle kotonda fiyatlar oldukca uygun :)

Rica ederim tatlim ne demek.. Ben journey ve kotonu tercih ediyorum giyim konusunda hem şık hem spor sayilabilecek guzel seyler var ve ozellikle kotonda fiyatlar oldukca uygun :)

hımmm yaşadığım yerde koton un outlet mağazası var, journey de vardı kapandı iş yapamadı herhalde burada hafta sonu bakıcam ikisine de... artık bende kokoş olucam

ohhhhhhh süpermişşş inişteye selam söle kız bizden :)topuklu ayakkabıdan vazgeçme hem sexi gösteriyor, hemde duruşunu

degiştiriyor,hemdeee daha zayıf gösteriyorrr

anammmmm türk filmi izliyorum evde oturmuşş

ümit besen 6 serpil çakmaklı çakıl taşları

ama şarkı müthiş / gönlüme dokunmadaaaa istersen canımııı al ,şimdi gözleri yaşlııı benim bekleyenım varrrrr:))

Hiç hareket bereket yok konumuzda. Hayırdır inşallah.
Haydi Lahesis kocasının yanına gitti.
Diğerleri nerelerdesiniz?
Yoksa benim gibi yoğun musunuz?
Aydebuz, film bitti mi?
Melidia nerelerdesin?

Aslı ve Beyza, "gececi neşet" oldukları için onları saymıyorum. ( hoş Aslı arada gelirdi gündüz de )

Tuğçe Melek, zaten bıraktı gündüz gelmeleri. :'(

canım benimmmmm haklısın valla
sabahtan bi toplantı vardı
işler öğleden sonraya kaldı
bi de ofis partisi yaptık tayini çıkan arkadaşlara
ara ara kaçıp bakıyorum :)

yettim garii gülümsünümmmm

ohooo kaç film bitti bende oyun oynuyorum valla evet çok sessiz ıkı gündür burası sende akşamları yoksun ,cicim hafta sonuda olmassın eee baharda geldi herkezler çıkıp çıkıp gezer artık

Evet canım akşamüstü geliyorum yada akşam..
Gündüzde uğrarım evdeyken canım.
Sen neler yapıyorsun?

sağ olun kızlar, ben de yoğun bir şekilde çalışıyorum. işler bitmedi yarın da geleceğim sanırım. uykum var bayılacağım. durumlar böyle bende.

aydebuz , ben biraz evlik pekmezim. fazla gezmem.

sağ olun kızlar, ben de yoğun bir şekilde çalışıyorum. işler bitmedi yarın da geleceğim sanırım. uykum var bayılacağım. durumlar böyle bende.

aydebuz , ben biraz evlik pekmezim. fazla gezmem.

al benden de o kadar
hatta az önce düşündüm bi an önce eve gideyim diye çıkışta taksiye mi atlasam diye :)
evde olmayı seviyorum

ne güzel canım ya
evde olmayı özlüyorum bazen
işimi çok seviyorum şükürler olsun tabi
yine de bikaç gün evde tembellik etmek şahane olurdu :)
Ben de aynen senin gibi düşünüyorum Melidia'm, bazen migrenim falan tutunca ya da yorulunca üst üste "ay diyorum birkaç gün evde olsam." ama biliyorum ki ondan da sıkılırım ben!

bazen birkaç gün bayram şu bu tatili oluyor da inan çalışmayı özlüyorum. (Allah'ıma şükür, nazar değmesin!)

o zaman hadi şekerim bi an önce evimize gidelim
iyi akşamlar
iyi tatiller :)
tuğçeciğimi de seni de çokkkk öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…