30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım bir iki gün yaptım unuttum düzensiz oldu kaldı öyle soğan kürü adam gibi tekrar düzenli başlamak lazım. evet mıyom kist zorlaştırıyor kilo vermeyi.
sen de izliyorsan sorun yok o zaman

Son düzenleme:
bence çok fazla canımya

ablam bu kıloda kızıyorum her gördügümde diykı ben ıkı çocuk dogurdum ama
ne 2 çocuk doguran var zayıfla dıyorum sürekli

fazla olabilir ama cok fazla değil, göbeğimde var kilo, miyomdan da kaynaklı şişlik var. ama vermem gereken fazlalık var elbette.

ben de senin boyunu merak ettim,27 beden derken?

sürekli sarıldı görüştüğümüzde diyorsun. istemeyen insan soguk uzak durur diye düşünüyorum...baktın arayıp sormuyor,sen de kendini uzak tut ve kesin karara vardır artık canım...

sevdiğini biliyorum. ama çok üzdüm. belki o yüzden aramıyo... beklicem bende. aydebuzun sözünden çıkmak yok:18:

Ne yaptın Aydebuz? 1,70 - 1,75 insan 55 kg ile aşırı zayıf durur.
Boy fark ettirir kilo dengesini. ;-)

boy elbette fark ettirir ben hep zayıf oldugun için ve zayıf insan sevdıgım için :)

boyun kaç aydebuz?

1.64 / 54.55 kılo oldumya 50 iyiydi iyi 36 bedenım bazende 34 benımde bel bölgemde var şişlik ama bızım havalardan mıdemdekı gastiritten dolayı şişim benı görenler aman canım sende tıg gibi sin neyın var dıyorlar.
emmee bana öle gelmıyor 49.50 kılodaydım hep vitamın iğneleri b.12 lerle aldım bende 52.53 iyidir bana iyi bana dıyolarkı ozamanda çok zayıf oluyormuşum
oliyim prova mankenyken 1kılo dahi almak yasaktı bana .kendımde sevmıyorum hımbıl,hımbıl duruyor sagdan soldan çıkıoyr falalıklar ıyyyy ne o öle hatta yolda bazen kadınlar görüyoruz kılolular bırde daracık giymemişlermi aman yurappim .
şortta giysem fıstık gibi duruyorum valla ama 2.3 kılo vercem ,vercem :)

kız öyle değil işte.. dün hiç aramadı, bugünde aramadı... bnde aramadım.

ne oldugunu kavrayamadınız henüz ıkınızde bence .ama böylede olmaz görüştügümüz zaman sevgılı hesabı ozaman sen yol vercen tatlım.3 gün içinde netleşir durum bakalım bukadar bekledık 3 günde bekleriz elbet ( gerçi ben muallakta kalmış şeyleri heç sevmemde )

napionuz kızlar? işteyim ben... 6.5 ta evden çıkmştım çok uykum var yaaa

bizde evdeyım canımcım ohhh ne güzel çalışıyoun valla .

sevdiğini biliyorum. ama çok üzdüm. belki o yüzden aramıyo... beklicem bende. aydebuzun sözünden çıkmak yok:18:

ilişkilein kitabını yazıcam zaten :)öyle düşünme hatayı kendınde çok aradın .

sen onu üzdün ,gönlünüde aldın bitti üzgün degıl artık .top onda

ben temizlik yapacagım biraz,belki kilo veririm görüşürüz,iyi haftasonları herkese

aa bak iyi fikir bencede yap ben hergün 4.5 km yol yürüyorum taş gibiyim taşşş selülütü ömrümde görmedım bile ,ama azıcık çatlagım var onlarıda kremlerle hallettım sayılır çk inceleyerek bakmadıgın zaman görünmüyor.
hiç birşey yapamassam evde aerobık,step,incelme hareketleri yaparım onuda yapmassam ver elini temizlk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…