- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.301
diyetten başka çaresi yok canım, 1 ayda verilir normal şartlarda ama bizim hormonal sorunlar da engelliyor sağlıklı kilo vermemizi... soğan kürü işe yarar bence sen devam et, ben de başlayacağım...
ben de izliyorum ya behzat ç.yi severim
Valla bence bir bayan en fazla 55 olmalı diye düşünüyorum
bence çok fazla canımya
ablam bu kıloda kızıyorum her gördügümde diykı ben ıkı çocuk dogurdum ama
ne 2 çocuk doguran var zayıfla dıyorum sürekli
ben diger çalıştıgım firmanın modellıgını yapıyordudm 27 bedendım şimdi 28 'im allam şişman manknler
gurudundakiler 55 kılolar boylarrı 1.70 üstü
nebılıyım bende hep 49 dum 54.55 kıloyum şuan 3 kılo fazlam var benımde bılmıyorumda kıloyu sevmıyorum yanlız
kıyafetlere gelınce her markanın kalıpları farklıdır etıkete aldanmıycaksın asla zaten :) bana göre bir bayan taşşşşş çatlasın 60 olsun o bıle kılolu bana :)
kız öyle değil işte.. dün hiç aramadı, bugünde aramadı... bnde aramadım.
sürekli sarıldı görüştüğümüzde diyorsun. istemeyen insan soguk uzak durur diye düşünüyorum...baktın arayıp sormuyor,sen de kendini uzak tut ve kesin karara vardır artık canım...
sevdiğini biliyorum. ama çok üzdüm. belki o yüzden aramıyo... beklicem bende. aydebuzun sözünden çıkmak yok:18:
Ne yaptın Aydebuz? 1,70 - 1,75 insan 55 kg ile aşırı zayıf durur.
Boy fark ettirir kilo dengesini. ;-)
boyun kaç aydebuz?
kız öyle değil işte.. dün hiç aramadı, bugünde aramadı... bnde aramadım.
napionuz kızlar? işteyim ben... 6.5 ta evden çıkmştım çok uykum var yaaa
sevdiğini biliyorum. ama çok üzdüm. belki o yüzden aramıyo... beklicem bende. aydebuzun sözünden çıkmak yok:18:
ben temizlik yapacagım biraz,belki kilo veririmgörüşürüz,iyi haftasonları herkese
temizlik yaptım çok yoruldum,hala aynı kilodayım yalnız
suç sendeyse kabul edıyorsan da pişman oldugunu belli edip her yolu denerdım ben, aşk kadını olarak.
aslı sen çok tatlısın yaa
işte bende denerimde ne deniceimi bilmiyomki... aradım mesaj attım falan olmadı, şimdi sessiz kalmayı deniom bakalım... akıl[/QUO
ben arayı soğutmadan tekrar mesaj atardım herhalde, gelince sıcak davranıyor,gidince aramıyor,ne olacaksa olsun,belirliliğe kavuşsun olay diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?