- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.441
onlar seni kaybetmişşş
ama etrafına bir bak bekar aklı başında (zengin)
biri varsa gözüne kestirecen
ve bir şekilde arkadaş olacan
senin kriterler benden de fazlaymış
senin kriterin ne
yoksam erkek ossun yetermi
o kadar düşmedik
ben de zor begenırım aslına bakarsan, anlayışlı saygılı sadık olması en öncelikli kriterlerim. bir de uzun boylu olsun.
ben tek şeye baktım o da
çocuğuma örnek olabilecek bir baba olabilecekmi
o TEK ŞEY dediğin, HER ŞEY i içinde barındırıyor işte.
All in one şeklinde yani
sokakta aldım bir tane eve geldim bin tane formatında olacak
bostonda patlama olmuş,sana yakın mı canım?
yok ama flash seklınde haberler var
olu ve yaralılar varmıs
bunlar yıne musluman dusmanlıgına baslarlar
şimdilik fazla değilmiş. terör örgütü yapmış olabilir dıyorlarmış. benım adım khan geldi aklıma.
neyse bu konu hakkında konusmayalım
Tuğceciğim, başınız sağ olsun!Merhaba kızlar...
Kafam dağılsın diye geldim.
Dün dayımı kaybettik. 2 gün içinde ne olduysa oldu ve vefat etti.
Yarın kaldırıcaz cenazeyi.
Sizler nasılsınız?
Aslıcığım, B-FİT'i ilk Ankara'da bir arkadaştan duydum canım, oralarda da vardır. ;-)teşekkürler canım,şükür diyelim. yoğunum şu sıra. B-FİT tabirini de ilk senden duydum bu arada
Aslıcığım, beni mi anlatıyorsun canım? Erkeklerden kendini uzak tutan bunu da delikanlılık sayan bir Gülümsün'üm ben! Bir de sevgilimden ayrılmıştım ki onun acısı ile kimseye güvenemiyordum.herhalde daha dolu dolu yaşardım hayatı,kendimi uzak tutmazdım o kadar erkeklerden,gençliğimi yaşardım,cıvıl cıvıl giyer gezer dolaşırdım...
Fountain, seni "Teraziler Neden Geç Evlenir?" konusunda görünce 30 yaşında ve bekar olduğunu anlayınca buraya davet edecektim ki sen gelmişsin zaten! Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.kızlar bende bu topiği şimdi gördüm..ama öyle dertliyim ki anlatmak istiyorum..yakın zamanda nişanlımdan ayrıldım..bugüne kadar hiç bir birlikteliğim tamamına ermedı..ki bu sefer farklıydı aşık olmuştum..işten ayrıldım..şuan kendimde güç bulamıyorum hemen hemen hersey için..
ben tek şeye baktım o da
çocuğuma örnek olabilecek bir baba olabilecekmi
Aslıcığım, B-FİT'i ilk Ankara'da bir arkadaştan duydum canım, oralarda da vardır. ;-) Aslıcığım, beni mi anlatıyorsun canım? Erkeklerden kendini uzak tutan bunu da delikanlılık sayan bir Gülümsün'üm ben! Bir de sevgilimden ayrılmıştım ki onun acısı ile kimseye güvenemiyordum.Yeni yeni kendime geldim. ( 7 - 8 - 10 sene sonra!!! )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?