30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba kızlar...
Kafam dağılsın diye geldim.
Dün dayımı kaybettik. 2 gün içinde ne olduysa oldu ve vefat etti.
Yarın kaldırıcaz cenazeyi.
Sizler nasılsınız?
Tuğceciğim, başınız sağ olsun!
Kaç yaşındaydı? Allah rahmet eylesin. Yeri mekanı cennet olsun dayının, Allah taksiratını affetsin! Amin...

teşekkürler canım,şükür diyelim. yoğunum şu sıra. B-FİT tabirini de ilk senden duydum bu arada
Aslıcığım, B-FİT'i ilk Ankara'da bir arkadaştan duydum canım, oralarda da vardır. ;-)
herhalde daha dolu dolu yaşardım hayatı,kendimi uzak tutmazdım o kadar erkeklerden,gençliğimi yaşardım,cıvıl cıvıl giyer gezer dolaşırdım...
Aslıcığım, beni mi anlatıyorsun canım? Erkeklerden kendini uzak tutan bunu da delikanlılık sayan bir Gülümsün'üm ben! Bir de sevgilimden ayrılmıştım ki onun acısı ile kimseye güvenemiyordum. Yeni yeni kendime geldim. ( 7 - 8 - 10 sene sonra!!! )

Fountain, seni "Teraziler Neden Geç Evlenir?" konusunda görünce 30 yaşında ve bekar olduğunu anlayınca buraya davet edecektim ki sen gelmişsin zaten! Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar dilerim.

ben tek şeye baktım o da

çocuğuma örnek olabilecek bir baba olabilecekmi

aynen bikaç kişiyle çıktım ama hiç birinde baba potansiyelini göremedim .birde yalan işin içine girdimi bende af yok

bana nıye evlenmedın kıiii diye sorduklarında verdıgım cevap baba olucak adamı bulamdım oluyor.

naptın sen kuzumya, yok artık o kadarda yanlız kalamam ben sıkılırım aşksız sevgısız ,onun için saçlarımı degişik,degişik

boyuycam ,onun için süslenicem ,başını döndürücem ,peşimden sürükleycem ,naz yapıcam ,cilve yapıcam ,heyacanlarım olucak .

bunlar olmassa olmazki ,yanlız,yanız,küflenip gideriz kız yoksa :)vaybe gülümsün bir insan için giyinmeyeli 10 yıl olmuş o heyecanıda unutmuş olmalısın

Kızlar merhabalar
ben bugün döndüm kocamın yanından, şimdi de 1500 adet optik formu değerlendirmek üzere okula gidiyorum, vize sonuçlarını görünce delireceğimden papatya çayıyla kendimi hazırlıyorum duruma

hafta sonu eşya baktık biiiiiiz, çok güzel ciciler beğendik,haziran başı sipariş vereceğiz...
eşimin bilgisayarında dosya yaptım beğendiklerimi akşam gönderirse size de göstermek istiyorum...
oturacağımız evi de gördüm ve çok beğendim,öyle korktuğum gibi ciddi tadilat gerektirmiyormuş,rahatladım...

aydebuz seni dinledim ve ciciler de aldım kendime bir sürü... koton da değil ama limon company ve fusion da istediğim tarz şeyler buldum, sana da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…