30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

30 yaş üzerindeyim ve bu konuda cidden çok tedirginim, kariyer mi yoksa evlilik mi :))))işte bütün mesele bu
Thebe, ne kadar 30+ sın? Böyle konuşunca sen, bir hayli yaşın var gibi anladım ben! Kariyer mi evlilik mi? derken... hali hazırda evleneceğin birisi var mı? Kariyerin evliliğine mani mi? ( akademisyen falan mısın? )

biraz bahsetsene kendinden. hoş geldin aramıza bu arada! ;-) keyifli paylaşımlar dilerim.

6 yasında henuz cok fazla bişey anlamıyor.kimden biraz sevgi görse ona gidiyor anne baba kavramları cok eksik anlayacagın ben yanında olabildiğim kadar olmaya calısıyorum ama özel sektörde calısıp kızıma ve kendime zaman ayırmak cok zor ne yazıkki

çok haklısın arkadaşım. inşallah her şey gönlünce olur. Allah daha iyi bir kapı açar ya da bir çözüm yolu da kızını istediğin gibi büyütürsün.

30 yaş üzerindeyim ve bu konuda cidden çok tedirginim, kariyer mi yoksa evlilik mi :))))işte bütün mesele bu

ben evlenip çocuk sahibi olmak için deli oluyorum ama nasip işte olmadı olurmu bilmem evlilik gibi bi durumun varsa erteleme derim kariyerinde olsa hayat yalnız yaşanmaz

yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz bayanlar...

şekercim iyiyim ben, sende keyifler nasıl

evet ben yeniyim nasıl kullancağımıda pek bilmiyorum inşallah alışırı. meraba herkese bu arada. sizde mi bekarsınız nasıl anlatsamki size evliliğe bebeğe olan hasretimi anlatamamki yaşayan anlar ancak nasip işte olmuyo neden bilmiyorum

selam ,bende 31 yasındayım eşimden ayrıldım bi şekilde hayat devam ediyor kızlarrr:))

hayat kontrolümüz dışında devam ediyor, o yüzden keyfini çıkarmaktan başka çaremiz yok, şansınız bol olsun bundan sonrası için...

kariyerinizde hangi noktada olduğunuza göre değişir bu sorunun cevabı... hiç bitmeyecek bir kariyer çizginiz varsa ikisini bir arada yürütmek tek çare gibi görünüyor... ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalmayacağı bir eşi olmalı insanın...

beyzacım güzel demiş bir yerde... iyi bir baba olacağını anladım öyle seçtim diye, iyi bir baba iyi bir eş iyi bir evlilik demektir ve bu evlilik sizin kariyerinizi ancak pozitif yönde etkiler... bkz.beyza

zamanla alışırsınız... sohbetimizde evli ve bekar arkadaşlar var.... ortak noktamız ise yalnız olmamız galiba evli olanlar da şartlar gereği eşlerinin yanında değiller...

ben evliyim ama eşimle birlikte yaşamıyoruz tayin sebebiyle... 30 lu yaşlarda anne olma dürtüsü ağır basmaya başlıyor, bende de var aynı şey... sabırsızlıkla ağustosu bekliyorum ve hemen anne olmak istiyorum...

eski sohbetleri okursanız görürsünüz çok konuştuk bunları, doğru insan doğru zaman denklemi var ben buna inanıyorum.. olmuyorsa da henüz doğru zaman olmadığı içindir.

iyi olmaya çalışıyorum, okudum senle ilgili haberleride. Allah çok mutlu etsin, her şeyi içine sindirsin inşallah

Allah daha iyilerini daha güzellerini sana nasip etsin canım...
tekrar tekrar sormak istemiyorum aslında, gelişme olsa bize mutlaka haber verirsin biliyorum çünkü..
hakkında hayırlısı olsun güzelim... yukarıda da yazdım, hiç bir şey sebepsiz değil, olmuyorsa da senin için hayırlısı budur...

Son düzenleme:

al bendende o kadar napıyosunuz kızlar bakem ?

olursa ilk size yazıcam zaten

olsun biraz değil çok ağla içinden geliyorsa, aydınlanıyor insan ağlayınca....
ben de ağladım cumartesi gecesi çokçana...
bir de bugün öfkemi kontrol edemeyip ağladım...
nolacak benim bu takıntılı hallerim, biri bi öküzlük yapınca çok takılıyorum boşver gitsin diyemiyorum sonra kendimi yıpratıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…