- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.481
gelsin artık hayırlısıyla, lütfeeeen! :)henüz o kişiye çevresinde rast gelmemiş daha çünkü
gelsin artık hayırlısıyla, lütfeeeen! :)
Thebe, ne kadar 30+ sın? Böyle konuşunca sen, bir hayli yaşın var gibi anladım ben! Kariyer mi evlilik mi? derken... hali hazırda evleneceğin birisi var mı? Kariyerin evliliğine mani mi? ( akademisyen falan mısın? )30 yaş üzerindeyim ve bu konuda cidden çok tedirginim, kariyer mi yoksa evlilik mi :))))işte bütün mesele bu
Zaten insanların elini kolunu bağlayan çocuk oluyor.Tabii ki iyi ki varlar. Fakat işte insan ya onlar için boşanmıyor ya da boşanırsa bu tarz sorunlar olabiliyor...
Kızın kaç yaşında? Seni anlayabilecek bir yaşta mı?
çok haklısın arkadaşım. inşallah her şey gönlünce olur. Allah daha iyi bir kapı açar ya da bir çözüm yolu da kızını istediğin gibi büyütürsün.6 yasında henuz cok fazla bişey anlamıyor.kimden biraz sevgi görse ona gidiyor anne baba kavramları cok eksik anlayacagın ben yanında olabildiğim kadar olmaya calısıyorum ama özel sektörde calısıp kızıma ve kendime zaman ayırmak cok zor ne yazıkki
30 yaş üzerindeyim ve bu konuda cidden çok tedirginim, kariyer mi yoksa evlilik mi :))))işte bütün mesele bu
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz bayanlar...
şekercim iyiyim ben, sende keyifler nasıl
selam ,bende 31 yasındayım eşimden ayrıldım bi şekilde hayat devam ediyor kızlarrr:))
30 yaş üzerindeyim ve bu konuda cidden çok tedirginim, kariyer mi yoksa evlilik mi :))))işte bütün mesele bu
yeni arkadaşlar katılmış aramıza hoş geldiniz bayanlar...
şekercim iyiyim ben, sende keyifler nasıl
evet ben yeniyim nasıl kullancağımıda pek bilmiyorum inşallah alışırı. meraba herkese bu arada. sizde mi bekarsınız nasıl anlatsamki size evliliğe bebeğe olan hasretimi anlatamamki yaşayan anlar ancak nasip işte olmuyo neden bilmiyorum
iyi olmaya çalışıyorum, okudum senle ilgili haberleride. Allah çok mutlu etsin, her şeyi içine sindirsin inşallah
Allah daha iyilerini daha güzellerini sana nasip etsin canım...
tekrar tekrar sormak istiyorum, gelişme olsa bize mutlaka haber verirsin biliyorum çünkü..
hakkında hayırlısı olsun güzelim... yukarıda da yazdım, hiç bir şey sebepsiz değil, olmuyorsa da senin için hayırlısı budur...
Allah daha iyilerini daha güzellerini sana nasip etsin canım...
tekrar tekrar sormak istiyorum, gelişme olsa bize mutlaka haber verirsin biliyorum çünkü..
hakkında hayırlısı olsun güzelim... yukarıda da yazdım, hiç bir şey sebepsiz değil, olmuyorsa da senin için hayırlısı budur...
al bendende o kadar napıyosunuz kızlar bakem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?