30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yazık bana yazık ne körmüşüm, geceleri seni düşümde görmüşüm, Ceynur - Yağmur şarkısınız çok severim.

Haklısın Aydebuz, unuttum o heyecanı! O yüzden kimseyi sevemeyeceğim gibi geliyor ya.

Ben de bu Lahesis nerelerde? diyordum.
Demek yeni dönüyorsun!

Canım, evin iyi durumda olduğuna sevindim. Demek ki kocan boşuna sakin sakin "yetişir" demiyormuş. Adamın bir bildiği varmış demek ki! :)

ohhh ne güzel iyi gördüm senı zaten enerjık,dınamık,mutlulugun yansıyo şekerim .

aydebuz seni dinledim ve ciciler de aldım kendime bir sürü... koton da değil ama limon company ve fusion da istediğim tarz şeyler buldum, sana da tavsiye ederim

süpermiş yazda gelıyor emınım çok yakışmıştır canım .güle,güle eskıt .bizim en büyük tutkumuz zaten alışveriş:)

valla yazık sana kız,ama senın elınde herşey tatlım o heyecanı yaratmakta ,seversin anam seversin canım ,seversin gülümm ( şaban gibi oldum he bende o dıyorduya böyle :) )

şimdi ALLAH kullarına derki yürü ya kulum sen ne yönden hangi yoldan gidersen, neyi çok istersen ben seni o yola yönlendiririm kaderini' der.

sen öyle düşündügün için bugün böyle yaşıyorsun bence ,düşünce tarzını degiştirsen azıcık,gayret göstersen hayatın farklı akışı olucak belkıde ? hiç düşündünmü ?

valla bir kere aşık oluyosun bir daha hayatım boyunca böle olamam diyorsunya ,oluyorsun tecrübeyle sabittir :)

İnşallah Aydebuz ya! İnşallah tekrar aşık olurum yakın zamanda , pır pır olur kalbim. İnan artık çok ihtiyacım var.

İnşallah Aydebuz ya! İnşallah tekrar aşık olurum yakın zamanda , pır pır olur kalbim. İnan artık çok ihtiyacım var.

inşallah tatlımya karşına şöle hayırlı ,baktıgında ayaklarını kesicek birini çıkarsın ALLAHIM

doğrudur güvenmek zor bu devirde,haklısın canım ama bunu da abartmamak gerek...hayırlısı olsun.

eskilerden kalma aklındaki kişiyi tamamen unutmuşsan, yeni bir ilişkinin olmaması için bence sebep yok canım.

hayırlı uğurlu olsun canım.

kesinlikle,kendine zaman ayırmak sart tabiki,ama sartlar ne kadar müsade ederse.4 yıldır bi şirkette calısıyorum en azından işim var bi kızım var ancak kızım benım istediğim gibi büyümüyor tek problemimde bu zaten ama dediğim gibi hayat bi şekilde devam ediyor işte.ne olursa olsun hiç bişeyın sonu değil ayrılık.önemli olan ayakta kalabilmek umudunu yitirmemek

hayatta her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor, bazı şeyler bizim dışımızda gelişiyor, her şeyi biz kontrol edemiyoruz malesef. senin de yaşayacagın varmış yaşamışsın diyelim,hakkında hayırlısı olsun. dediğin gibi hayat devam ediyor,anahtar cümle bu...

Elif hoş geldin aramıza... Kızın kaç yaşında? istediğim gibi büyümüyor derken, babasından ayrı olmanızı mı kastettin. Sağlık açısından bir sorun yok inşallah?

Elif hoş geldin aramıza... Kızın kaç yaşında? istediğim gibi büyümüyor derken, babasından ayrı olmanızı mı kastettin. Sağlık açısından bir sorun yok inşallah?

yok yok sağlık acısından Allaha cok sükür bi sıkıntım yok ama velayet bende olmasına ragmen babaannesinde buyuyor cunku annem de abimin cocuguna bakmak durumunda bende iş cıkısları hafta sonları gidebildiğim kadar gidiyorum yine de yanımda buyumesini cok isterdim.Bosanmamın en uzucu yanı bu galiba onun dısında iyi ki bosanmısım ...

Zaten insanların elini kolunu bağlayan çocuk oluyor. Tabii ki iyi ki varlar. Fakat işte insan ya onlar için boşanmıyor ya da boşanırsa bu tarz sorunlar olabiliyor...

Kızın kaç yaşında? Seni anlayabilecek bir yaşta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…