- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.461
yazık bana yazık ne körmüşüm, geceleri seni düşümde görmüşüm, Ceynur - Yağmur şarkısınız çok severim.naptın sen kuzumya, yok artık o kadarda yanlız kalamam ben sıkılırım aşksız sevgısız ,onun için saçlarımı degişik,degişik
boyuycam ,onun için süslenicem ,başını döndürücem ,peşimden sürükleycem ,naz yapıcam ,cilve yapıcam ,heyacanlarım olucak .
bunlar olmassa olmazki ,yanlız,yanız,küflenip gideriz kız yoksa :)vaybe gülümsün bir insan için giyinmeyeli 10 yıl olmuş o heyecanıda unutmuş olmalısın
Ben de bu Lahesis nerelerde? diyordum.Kızlar merhabalar
ben bugün döndüm kocamın yanından, şimdi de 1500 adet optik formu değerlendirmek üzere okula gidiyorum, vize sonuçlarını görünce delireceğimden papatya çayıyla kendimi hazırlıyorum duruma
hafta sonu eşya baktık biiiiiiz, çok güzel ciciler beğendik,haziran başı sipariş vereceğiz...
eşimin bilgisayarında dosya yaptım beğendiklerimi akşam gönderirse size de göstermek istiyorum...
oturacağımız evi de gördüm ve çok beğendim,öyle korktuğum gibi ciddi tadilat gerektirmiyormuş,rahatladım...
Kızlar merhabalar
ben bugün döndüm kocamın yanından, şimdi de 1500 adet optik formu değerlendirmek üzere okula gidiyorum, vize sonuçlarını görünce delireceğimden papatya çayıyla kendimi hazırlıyorum duruma
hafta sonu eşya baktık biiiiiiz, çok güzel ciciler beğendik,haziran başı sipariş vereceğiz...
eşimin bilgisayarında dosya yaptım beğendiklerimi akşam gönderirse size de göstermek istiyorum...
oturacağımız evi de gördüm ve çok beğendim,öyle korktuğum gibi ciddi tadilat gerektirmiyormuş,rahatladım...
aydebuz seni dinledim ve ciciler de aldım kendime bir sürü... koton da değil ama limon company ve fusion da istediğim tarz şeyler buldum, sana da tavsiye ederim
yazık bana yazık ne körmüşüm, geceleri seni düşümde görmüşüm, Ceynur - Yağmur şarkısınız çok severim.
Haklısın Aydebuz, unuttum o heyecanı! O yüzden kimseyi sevemeyeceğim gibi geliyor ya.
İnşallah Aydebuz ya! İnşallah tekrar aşık olurum yakın zamanda , pır pır olur kalbim. İnan artık çok ihtiyacım var.valla yazık sana kız,ama senın elınde herşey tatlım o heyecanı yaratmakta ,seversin anam seversin canım ,seversin gülümm ( şaban gibi oldum he bende o dıyorduya böyle :) )
şimdi ALLAH kullarına derki yürü ya kulum sen ne yönden hangi yoldan gidersen, neyi çok istersen ben seni o yola yönlendiririm kaderini' der.
sen öyle düşündügün için bugün böyle yaşıyorsun bence ,düşünce tarzını degiştirsen azıcık,gayret göstersen hayatın farklı akışı olucak belkıde ? hiç düşündünmü ?
valla bir kere aşık oluyosun bir daha hayatım boyunca böle olamam diyorsunya ,oluyorsun tecrübeyle sabittir :)
İnşallah Aydebuz ya! İnşallah tekrar aşık olurum yakın zamanda , pır pır olur kalbim. İnan artık çok ihtiyacım var.
Aslıcığım, B-FİT'i ilk Ankara'da bir arkadaştan duydum canım, oralarda da vardır. ;-) Aslıcığım, beni mi anlatıyorsun canım? Erkeklerden kendini uzak tutan bunu da delikanlılık sayan bir Gülümsün'üm ben! Bir de sevgilimden ayrılmıştım ki onun acısı ile kimseye güvenemiyordum.Yeni yeni kendime geldim. ( 7 - 8 - 10 sene sonra!!! )
yazık bana yazık ne körmüşüm, geceleri seni düşümde görmüşüm, Ceynur - Yağmur şarkısınız çok severim.
Haklısın Aydebuz, unuttum o heyecanı! O yüzden kimseyi sevemeyeceğim gibi geliyor ya.
Kızlar merhabalar
selam ,bende 31 yasındayım eşimden ayrıldım bi şekilde hayat devam ediyor kızlarrr:))
kesinlikle,kendine zaman ayırmak sart tabiki,ama sartlar ne kadar müsade ederse.4 yıldır bi şirkette calısıyorum en azından işim var bi kızım var ancak kızım benım istediğim gibi büyümüyor tek problemimde bu zaten ama dediğim gibi hayat bi şekilde devam ediyor işte.ne olursa olsun hiç bişeyın sonu değil ayrılık.önemli olan ayakta kalabilmek umudunu yitirmemek
unuttum da yeniden sevebilir miyim? :44:eskilerden kalma aklındaki kişiyi tamamen unutmuşsan, yeni bir ilişkinin olmaması için bence sebep yok canım.
Elif hoş geldin aramıza... Kızın kaç yaşında? istediğim gibi büyümüyor derken, babasından ayrı olmanızı mı kastettin. Sağlık açısından bir sorun yok inşallah?kesinlikle,kendine zaman ayırmak sart tabiki,ama sartlar ne kadar müsade ederse.4 yıldır bi şirkette calısıyorum en azından işim var bi kızım var ancak kızım benım istediğim gibi büyümüyor tek problemimde bu zaten ama dediğim gibi hayat bi şekilde devam ediyor işte.ne olursa olsun hiç bişeyın sonu değil ayrılık.önemli olan ayakta kalabilmek umudunu yitirmemek
Elif hoş geldin aramıza... Kızın kaç yaşında? istediğim gibi büyümüyor derken, babasından ayrı olmanızı mı kastettin. Sağlık açısından bir sorun yok inşallah?
unuttum da yeniden sevebilir miyim? :44:
Zaten insanların elini kolunu bağlayan çocuk oluyor.yok yok sağlık acısından Allaha cok sükür bi sıkıntım yok ama velayet bende olmasına ragmen babaannesinde buyuyor cunku annem de abimin cocuguna bakmak durumunda bende iş cıkısları hafta sonları gidebildiğim kadar gidiyorum yine de yanımda buyumesini cok isterdim.Bosanmamın en uzucu yanı bu galiba onun dısında iyi ki bosanmısım ...
neden sevmiyor peki? Artık sevsin hayırlısıyla.seni heyecanlandıracak biri karşına çıkarsa, neden olmasın, kalbin severse sana sormadan direkt sever zaten, sen merak etme
neden sevmiyor peki? Artık sevsin hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?