- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.601
Ben de AÖF okurken böyle müfredat programı yapardım kendime ve olabildiğince sadık kalmaya çalışırdım. Allah zihin açıklığı versin redrose...çalışman gereken konuları planla canım
günlere hatta saatlere böl
birden yığılma daha zamanın da var...
"Allah uyandırsın" derler ya. O anda uyanık olmak da önemli, anlık boşluğuna gelse ALLAH KORUSUN!bu olay başıma gelirse ev telefonundan eş zamanlı 155 i aramayı planlıyorum, hayalim bu
elektrik indirimi için kart numaramı istedi biri benden bu yolla, bir akıllı kendisi ya diyor ki bana ilk dört rakam hariç diğerlerini verin...
bu arada ilk dört rakam sadece banka-şube kodu
asıl kimliği afişe eden rakamlar sonraki 12 rakamdır...
polisi arıyorum şu an dedim kız çat kapattı telefonu...
internet kullanıyoruz sonuçta,böyle şeylerle karşılaşınca google açıp aratmak çok kolay, hemen atlamamak lazım..
Alo 171 ara ya da yaşadığın yerde hastaneler de "sigara bırakma polikliniği" varsa ona git! Babam, amcam, yengem bu şekilde bıraktılar. Darısı anneme hayırlısıyla...
Sahi kocan içiyor mu? Eşlerin birisi içip diğeri içmezse o da sorun! :-( Eğer o da içiyorsa ha da gayret ikiniz bir bırakın, o içmiyorsa sen zaten bırak... adam kokma... hem sen anne olmak istiyorsun, şimdiden bırakman lazım ki vücudun temizlensin...
Kaç senedir içiyorsun?
Günaydın Lahesisciğim, evet çok haklısın. Başarısız bir denemen yok ya. İnşallah ilk denemede bırakırsın... ve evet, sen bebek düşündüğün için ilaçla bırakman olmaz. Kendi kendine bırakman lazım, tabii bir an önce...üniversitede tek tük, haftada bir paket diye başladı şimdi 2 günde 3 günde bir paket dengesi kurmaya çalışıyorum, bitse bile en az 48 saat geçmeden almıyorum diğer paketi... poliklinikler ilaçla bıraktırıyorlar, ilaçlar da antidepresan içerikli, açıkçası başka bir kimyasal almak da istemiyorum... sadece kendi irademle olmalı diye düşünüyorum... biraz rahatım ve rahatlığımın sebebi başarısız bir bırakma girişimi yaşamamış olmam... bir defa deneyeceğim ve bırakacağım diye avutuyorum kendimi... bebek olursa zaten bırakacağım ama haklısın önceden bırakmak ve etkilerinden vücudu arındırmak gerekiyor...
Aaa! Ekimde mi doğdun? Eylülde mi?Gülümsün sen aynı bnm gbisin bnde dokunsalar ağlarm teraziyim bnde:)
ben yedi ekim. yoksa aynı gün mü?Ekimde doğdum gülümsün ben sen
Bilgisayardan açınca gönderdiğim özel mesaja bakarsın o halde... Haydi ben çalışmaya devam edeyim. Öptüm seni ŞEKER!Alıntı yapamıom özel msja bakamıom telden giriom die ha bde konuda kim var onu göremiom
Alıntı yapamıom özel msja bakamıom telden giriom die ha bde konuda kim var onu göremiom
telefonunun modeline göre değişir mi bilmiyorum ancak anasayfanın en altında tam ekran veya ona benzer bir ibare vardı. ona tıklayınca her şeyi bilgisayar ekranındaki gibi görebiliyorsun.
Süpersinnnn yaptım:) bn hiç girmezdim telden yeni giriom anca öğrencem arada açıom iş yerndede korkuom :) msjlara bakıp fırt kapatıom
hemen bulmana sevindimben de bilmiyordum, sonunda çözdüm işte
Aydebuz, BİNGO!
Unutmamışsın, sağ ol. :)
Evet, ben de çok duygusalım! Adet dönemlerinde hele birisi yanımda osursa ( afedersiniz ) ağlamak istiyorum. Ben hamile olsam ne olur acaba?
Senden beklemezdim AYDEBUZ, sağlıklı yaşam gurusu gibi bir şeysin sen! :26:
Ben hayatımda hiç nargile içmedim. :26: Bundan utanmalı mıyım? :) Bilgisizim , cahilim diye! :)
Kızlar nasılsınız işteyim telden giriom
Gülümsün sen aynı bnm gbisin bnde dokunsalar ağlarm teraziyim bnde:)
Bilgisayardan açınca gönderdiğim özel mesaja bakarsın o halde... Haydi ben çalışmaya devam edeyim. Öptüm seni ŞEKER!
Melidia, neden bu konuya uğramıyorsun sen? :'(
evet ya hiç görmemişim bnde ya
hımmm ıkı terazi yanyana evet sizin özellıgınız o hemen aglıyorsunuz ama güzel idarecisiniz ha birde sanat burcusunuz siz ,ama inadınız birtutarsaaaaaa yandı mıllet :)terazi erkeklerını sevmıyorum ben erkek arkadaşlarım vardı terazı anam nerde napcakları asla bellı degıl birde kımısı çok çalışkan kımısıde çokkk tembeller :)bir ara sunucuuk yaparken astralok kayayla çalştımdı
evet malida kayıp
yok canımcım kayıp değil de meşgul :)
bizim birim taşınıyo iş yerinde
çok yoğun burası
takip ediyorum ara ara sizi :)
özledim valla
bu arada ben yengeç burcuyum
çok anlamıyorum burçlardan
yengeç nasıldır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?