30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çalışman gereken konuları planla canım
günlere hatta saatlere böl
birden yığılma daha zamanın da var...
Ben de AÖF okurken böyle müfredat programı yapardım kendime ve olabildiğince sadık kalmaya çalışırdım. Allah zihin açıklığı versin redrose...

"Allah uyandırsın" derler ya. O anda uyanık olmak da önemli, anlık boşluğuna gelse ALLAH KORUSUN!

üniversitede tek tük, haftada bir paket diye başladı şimdi 2 günde 3 günde bir paket dengesi kurmaya çalışıyorum, bitse bile en az 48 saat geçmeden almıyorum diğer paketi... poliklinikler ilaçla bıraktırıyorlar, ilaçlar da antidepresan içerikli, açıkçası başka bir kimyasal almak da istemiyorum... sadece kendi irademle olmalı diye düşünüyorum... biraz rahatım ve rahatlığımın sebebi başarısız bir bırakma girişimi yaşamamış olmam... bir defa deneyeceğim ve bırakacağım diye avutuyorum kendimi... bebek olursa zaten bırakacağım ama haklısın önceden bırakmak ve etkilerinden vücudu arındırmak gerekiyor...

Günaydın Lahesisciğim, evet çok haklısın. Başarısız bir denemen yok ya. İnşallah ilk denemede bırakırsın... ve evet, sen bebek düşündüğün için ilaçla bırakman olmaz. Kendi kendine bırakman lazım, tabii bir an önce...

Alıntı yapamıom özel msja bakamıom telden giriom die ha bde konuda kim var onu göremiom

telefonunun modeline göre değişir mi bilmiyorum ancak anasayfanın en altında tam ekran veya ona benzer bir ibare vardı. ona tıklayınca her şeyi bilgisayar ekranındaki gibi görebiliyorsun.

telefonunun modeline göre değişir mi bilmiyorum ancak anasayfanın en altında tam ekran veya ona benzer bir ibare vardı. ona tıklayınca her şeyi bilgisayar ekranındaki gibi görebiliyorsun.

Süpersinnnn yaptım:) bn hiç girmezdim telden yeni giriom anca öğrencem arada açıom iş yerndede korkuom :) msjlara bakıp fırt kapatıom

Aydebuz, BİNGO!
Unutmamışsın, sağ ol. :)
Evet, ben de çok duygusalım! Adet dönemlerinde hele birisi yanımda osursa ( afedersiniz ) ağlamak istiyorum. Ben hamile olsam ne olur acaba?

normalde çok unutkanımdır ama önemli şeyleri unutmam ben arkadaşım eee burda az buçuk tanıyoruz birbirimizi:)

Babam 5 ay kadar önce bıraktı sigarayı, darısı anneme... Çok kızıyorum.

Sabah iş yerinin asansörünü bekliyorum. ( İş merkezi ) Bir kız bir oğlan konuşuyorlar. Kız kalkar kalkmaz sigara içtiğini aslında bırakması gerektiğini falan anlatıyor... anca 24 yaşında var yok! sinir oldum. [/QUOTE]

oda kötüymüş sabah ,sabah midem bulanır benım öggggg aç ,aç

Senden beklemezdim AYDEBUZ, sağlıklı yaşam gurusu gibi bir şeysin sen! :26:

aynen öyle sende benı iyi çözmüşsün sanada bravo arkadaşım .valla bu sigaraya ben başladıysam herkez başlar dıyorum ,o kadar saglıgıma herşeyıme dikkat eden ben ,o kadar yüzüme gözüme maskeler yapan ben,bitki kürlerini uygulayan ben eeeeee sigara içen gene ben :) kız nebılıyım çocuktum cahıldım bir inatla başladım sigaraya

Ben hayatımda hiç nargile içmedim. :26: Bundan utanmalı mıyım? :) Bilgisizim , cahilim diye! :)

nargıleyıde ben sevmıyorum çok duman çıkıyo :)

Kızlar nasılsınız işteyim telden giriom

ovvvv şekerim gelmiş hoşgeldım kuzum bugün nasılsın ? :)

Gülümsün sen aynı bnm gbisin bnde dokunsalar ağlarm teraziyim bnde:)

hımmm ıkı terazi yanyana evet sizin özellıgınız o hemen aglıyorsunuz ama güzel idarecisiniz ha birde sanat burcusunuz siz ,ama inadınız birtutarsaaaaaa yandı mıllet :)terazi erkeklerını sevmıyorum ben erkek arkadaşlarım vardı terazı anam nerde napcakları asla bellı degıl birde kımısı çok çalışkan kımısıde çokkk tembeller :)bir ara sunucuuk yaparken astralok kayayla çalştımdı

Bilgisayardan açınca gönderdiğim özel mesaja bakarsın o halde... Haydi ben çalışmaya devam edeyim. Öptüm seni ŞEKER!

Melidia, neden bu konuya uğramıyorsun sen? :'(

evet malida kayıp
evet ya hiç görmemişim bnde ya

kızlar siz iyisiniz yine benden ben telefondan ne nete girdim ne face,ne maillere bılmem bıle nerden kullanılır .

birde kredı kartı kullanmadım hayatımda hiç nasıl kullanılır bılmem bıle :) baya özürlüyüm bazı konularda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…