30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım güvenemedim derken,ya banka bilgilerime,şifreme vs. ulaşırlarsa dıye demiştim,tüm sitelerdeki verilerimize erişme izni veriyoruz ya,o bakımdan yani...

bankalar cep telefonuna onay msjı gönderiyor ya sonuçta sıkıntı olmaz,şifreni bilmeleri bile işe yaramıyor yani artık

bende bir süredir var sorun yaşamadım hiç

ama güvenemiyorsan bankalara explorer dan girebilirsin canım

canım şimdi telefon numarasını bile kopyalıyorlar, ben hukukçuyum ya duyuyorum biliyorum... sahtecilikte, dolandırıcılıkta sınır yok
evet o da bir çözüm

o da doğru ama diğer tarayıcıdan girmekte çözüm olabilir banka gibi yerlere

geçen sene turkcell aradı beni, cepten bankacılık işlemi yapmışsınız şifreniz çalınmış gibi birşeyler söylediler

kapatıp türkcell müşteri hizmetlerini geri aradım,siz mi aradınız beni diye,kontrol ettiler

hayır aranmamışsınız sorun yok dediler

bir de böyle çakallar var...

kontör dolandırıcılığı çok yaygın, telefondan arayıp terör örgütü bilgilerinizi ele geçirmiş kullanıyor,tespit etmemiz için hatta kalın,telefonu sakın kapatmayın, şu numaraya kontör yollayın ya da şu hesaba para yatırın, ben emniyet amiriyim savcıyım vs. gibi konuşmalarda telefonu hemen kapatıp 155 i aramak gerekiyor. sosyal mesaj da verelim azıcık değil mi

akıllılık etmişsin. şifreniz çalınmış, kurtulmak için şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor, ama önce eski şifrenizi söylemeniz gerekıyor diyip, şifreni öğrenip bankacılık işlemlerine girip tüm paranı çekeceklerdi demek ki.

bu olay başıma gelirse ev telefonundan eş zamanlı 155 i aramayı planlıyorum, hayalim bu

elektrik indirimi için kart numaramı istedi biri benden bu yolla, bir akıllı kendisi ya diyor ki bana ilk dört rakam hariç diğerlerini verin...

bu arada ilk dört rakam sadece banka-şube kodu

asıl kimliği afişe eden rakamlar sonraki 12 rakamdır...

polisi arıyorum şu an dedim kız çat kapattı telefonu...

internet kullanıyoruz sonuçta,böyle şeylerle karşılaşınca google açıp aratmak çok kolay, hemen atlamamak lazım..

bilmeyen veya o an boşluguna gelip buna kanan insanlar var malesef ki,bu kişiler bunu gelir kapısı olarak göruyor...
hep de sana denk gelmiş böyle şeyler bir de başkası adına hat çıkaranlar var,o hatlardan dolandırıcılık yapıyorlar. adına kayıtlı başka hat olup olmadıgını da ara sıra kontrol etmek gerekıyor.

hep değil kız 2 olay işte
en azından dolandırılmadan kurtardım kendimi
bu aralar bana dini içerikli ürünler satan firmalar dadandı aslıcım, sorma ya çok sıkıntılı, öyle Allah rızası lafları geçince eriyorum ben, hep geri çevirdim ama, içim de rahat etmiyor...

onlar da mı telefondan ulaşıyor.

evet ya sorma, nt den yaptığım kırtasiye alışverişleri için kart çıkarmışlardı,muhtemelen oradan ulaşıyorlar... vazgeçerler diye umuyorum günün birinde

anladım canım,kesin dille bir daha bu amacla aramayın diyip reddedersen vazgecerler belki...
iyi geceler.

bu defa öyle yaptım,sattığınız ürünleri piyasadan tedarik ediyorum bana ulaşmanıza gerek yok dedim bakalım nolacak

iyi geceleeeerrr

Ben bunu lise yıllarında çözmüştüm. Malum çok ağlanır o zamanlar... Birisi ağladığında "Biliyorum, neden ağlıyorsun dememden hoşlanmayabilirsin, anlatmayabilirsin de ama anlatmak istersen ben buradayım!" derdim.

Lahesis, haksızlığa ben de hiç gelemiyorum. ( burcumun özelliği ; TERAZİ )
Ben de olsam deli olurdum senin gibi ama eşin de sormasa "hiç ilgilenmiyor?" demez miydin? Bir de öyle düşün. Hem sonra onun bir derdi olsa sen sormaz mısın? Sorarsın! O da seni üzgün görmeye dayanamamıştır. Ne yapsın?

Aydebuz, BİNGO!
Unutmamışsın, sağ ol. :)
Evet, ben de çok duygusalım! Adet dönemlerinde hele birisi yanımda osursa ( afedersiniz ) ağlamak istiyorum. Ben hamile olsam ne olur acaba?

kızlaaar hadi gündemi değiştireyim...

sigara içiyor musunuz?
Aaa! Lahesis, biz bunu neden daha önce konuşmamışız acaba?
İçmiyorum! Hiç içmedim değil tek tük içerdim 3 - 5 sene, ama son 5 - 6 senedir HİÇ içmiyorum...
Evel ezel sağlıklı yaşam gurusu gibi bir şeyim ben. Annemi zorla süt aldırmaya alıştırdım, yoğurt mayalıyoruz. Bulaşık makinesine parlatıcı yerine sirke koyarım; deterjan petro-kimya olduğu için belki sıfırlamaz ama petro kimyayı minimize eder diye... Ot kök yemeye bayılırım. Saçıma yüzüme kürler yapmaya da!!!

Babam 5 ay kadar önce bıraktı sigarayı, darısı anneme... Çok kızıyorum.

Sabah iş yerinin asansörünü bekliyorum. ( İş merkezi ) Bir kız bir oğlan konuşuyorlar. Kız kalkar kalkmaz sigara içtiğini aslında bırakması gerektiğini falan anlatıyor... anca 24 yaşında var yok! sinir oldum.

ben içiyorum da nasıl bırakıcam onu bilemiyorum
Alo 171 ara ya da yaşadığın yerde hastaneler de "sigara bırakma polikliniği" varsa ona git! Babam, amcam, yengem bu şekilde bıraktılar. Darısı anneme hayırlısıyla...

Sahi kocan içiyor mu? Eşlerin birisi içip diğeri içmezse o da sorun! :-( Eğer o da içiyorsa ha da gayret ikiniz bir bırakın, o içmiyorsa sen zaten bırak... adam kokma... hem sen anne olmak istiyorsun, şimdiden bırakman lazım ki vücudun temizlensin...

Kaç senedir içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…