- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.581
canım güvenemedim derken,ya banka bilgilerime,şifreme vs. ulaşırlarsa dıye demiştim,tüm sitelerdeki verilerimize erişme izni veriyoruz ya,o bakımdan yani...
bankalar cep telefonuna onay msjı gönderiyor ya sonuçta sıkıntı olmaz,şifreni bilmeleri bile işe yaramıyor yani artık
bende bir süredir var sorun yaşamadım hiç
ama güvenemiyorsan bankalara explorer dan girebilirsin canım
o da doğru ama diğer tarayıcıdan girmekte çözüm olabilir banka gibi yerlere
geçen sene turkcell aradı beni, cepten bankacılık işlemi yapmışsınız şifreniz çalınmış gibi birşeyler söylediler
kapatıp türkcell müşteri hizmetlerini geri aradım,siz mi aradınız beni diye,kontrol ettiler
hayır aranmamışsınız sorun yok dediler
bir de böyle çakallar var...
o da doğru ama diğer tarayıcıdan girmekte çözüm olabilir banka gibi yerlere
geçen sene turkcell aradı beni, cepten bankacılık işlemi yapmışsınız şifreniz çalınmış gibi birşeyler söylediler
kapatıp türkcell müşteri hizmetlerini geri aradım,siz mi aradınız beni diye,kontrol ettiler
hayır aranmamışsınız sorun yok dediler
bir de böyle çakallar var...
bu olay başıma gelirse ev telefonundan eş zamanlı 155 i aramayı planlıyorum, hayalim bu
elektrik indirimi için kart numaramı istedi biri benden bu yolla, bir akıllı kendisi ya diyor ki bana ilk dört rakam hariç diğerlerini verin...
bu arada ilk dört rakam sadece banka-şube kodu
asıl kimliği afişe eden rakamlar sonraki 12 rakamdır...
polisi arıyorum şu an dedim kız çat kapattı telefonu...
internet kullanıyoruz sonuçta,böyle şeylerle karşılaşınca google açıp aratmak çok kolay, hemen atlamamak lazım..
hep değil kız 2 olay işte
en azından dolandırılmadan kurtardım kendimi
bu aralar bana dini içerikli ürünler satan firmalar dadandı aslıcım, sorma ya çok sıkıntılı, öyle Allah rızası lafları geçince eriyorum ben, hep geri çevirdim ama, içim de rahat etmiyor...
onlar da mı telefondan ulaşıyor.
evet ya sorma, nt den yaptığım kırtasiye alışverişleri için kart çıkarmışlardı,muhtemelen oradan ulaşıyorlar... vazgeçerler diye umuyorum günün birinde
bu defa öyle yaptım,sattığınız ürünleri piyasadan tedarik ediyorum bana ulaşmanıza gerek yok dedim bakalım nolacak
iyi geceleeeerrr
Ben bunu lise yıllarında çözmüştüm.sinir oluyorum ağlarken noldu diyenlere... cumartesi akşamı da eşim delirtti beni noldu neden ağlıyorsun diye saatlerce beynimi yedi... canım istedi ağlıyorum arkadaş size ne ya...
benim işim stresli değil normalde, başka bir birimdeki bir idarecinin kendi hatasını tafra yaparak örtbas etmeye çalışmasına delirdim, tepkisiz kaldım o an, eve gelince de kontrol edemedim öfkemi...
Aydebuz, BİNGO!ben normalde sürekli gülerim güleç derler ,hatta annem kızar bana çok gülüyosun herşeyı dalgaya alıyosun dıye ,bide ablamı görsenız tam makaradır bayıltır sıız gülmekten
gül ,gül allah gülmekten ayırmısın bizleri gülümsünde çabuk aglıyordu galıba aglak felan dıyodu kendıne bir ara sanırım,ben çabuk aglamam duygusal degılımdır o kadar hele iş yerınde asla aglamam ne geregı var
Aaa! Lahesis, biz bunu neden daha önce konuşmamışız acaba?kızlaaar hadi gündemi değiştireyim...
sigara içiyor musunuz?
Alo 171 ara ya da yaşadığın yerde hastaneler de "sigara bırakma polikliniği" varsa ona git! Babam, amcam, yengem bu şekilde bıraktılar. Darısı anneme hayırlısıyla...ben içiyorum da nasıl bırakıcam onu bilemiyorum
Senden beklemezdim AYDEBUZ, sağlıklı yaşam gurusu gibi bir şeysin sen! :26:Ben içmiyorum yıyorum resmen
Ben hayatımda hiç nargile içmedim. :26: Bundan utanmalı mıyım? :) Bilgisizim , cahilim diye! :)ben sıkı bir muhabbet ile nargile içmeye bayılırım
yanına da acı kahveee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?