30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende mutfakta içiyorum şimdi aa evet benımde öle çok bırakan dostlarım oldu hamıleyken bırakırsın kız:)

benım annemde 30 yıl içip bıraktı oda der kokusunu çok sevıyorum bırı içince güzel gelyo der

ben onu bıraksam o benı bırakmıyor aramızda kuvvetlıce bir bag var :) kız yok ben onu bıraksam sinirlerim tavan yapar oruçluyken saat 4.5 olunca hatırlıyorumda bana gelıyorlar resmen tansıyonum düşüyorya

eşimin yanındayken sadece yemek sonraları içerim mesela... hatta bazen hadi içmedin ya der

hamilelik tek çözüm gibi görünüyor bu durumda

tşkler önerın ıcın ,cok sözelı sevmıyorum mola verıyorum ara ara ıste bakalım sınavı bı atlatırsak tamam

sınav ne zaman ?

panik yapma halledersen düzenli çalış sadece, üst üste yığılmasına izin verme

kızlar formun ayarlarında bozuklukmu var 2 gündür ?benım yazılar bi tarafa g
idiyor

mola ver arada canım, ama molayı abartma.... mola arası ders çalışma gibi olmasın...

3 hafta sora sınav ,yenı basladım 2 ci gunum

ben de sorun yok canım, browser ne kullanıyorsun?
chrome dan giriyorum ben, reklamları da kapattım,tertemiz bağlanıyorum

çalışman gereken konuları planla canım
günlere hatta saatlere böl
birden yığılma daha zamanın da var...

çokk çok tskler önerılerın ıcın ,calıstıkca acılırım ınsallah ben oyleyım bıraz ılk zaman elıme alamam kıtab falan sora ısınıım

adblock kur aslıcım...
chrome kullanıyorsan tabi...sağ üst köşede kırmızı el işareti çıkıyor hiç bir reklamı görmüyorsun

Son düzenleme:
çokk çok tskler önerılerın ıcın ,calıstıkca acılırım ınsallah ben oyleyım bıraz ılk zaman elıme alamam kıtab falan sora ısınıım

canım aöf sınavına gireceksin sanırım
ana hatların dışına çıkıp ayrıntı çalışma çok fazla
sadece plan yap,rahatlıkla atlatırsın
stres yapma sakın...

canım aöf sınavına gireceksin sanırım
ana hatların dışına çıkıp ayrıntı çalışma çok fazla
sadece plan yap,rahatlıkla atlatırsın
stres yapma sakın...
evt aöf artık sıstem degısmır nerde kuytu kenarda bısı var onu sorar olmuslar cok zayıfı olan varmıs duyduguma gore

adblock kur aslıcım...
chrome kullanıyorsan tabi...sağ üst köşede kırmızı el işareti çıkıyor hiç bir reklamı görmüyorsun

ama tüm web sitelerdekı verılerımıze erişme iznini de vermek zorundaymısız indirirsek... ben arada bankacılık işlemi de yapıyorum,güvenemedım şimdi...

Kızlar ben kaçtım hepinize iyi gecelerrrrrr tatlı rüyalarrr öpüldünüzz

ama tüm web sitelerdekı verılerımıze erişme iznini de vermek zorundaymısız indirirsek... ben arada bankacılık işlemi de yapıyorum,güvenemedım şimdi...

canım sen yazınca internet bankacılığına girdim sorun olur mu diye, hiç bir sorun yaşamadan açıldı sayfam...

canım sen yazınca internet bankacılığına girdim sorun olur mu diye, hiç bir sorun yaşamadan açıldı sayfam...

canım güvenemedim derken,ya banka bilgilerime,şifreme vs. ulaşırlarsa dıye demiştim,tüm sitelerdeki verilerimize erişme izni veriyoruz ya,o bakımdan yani...

evt aöf artık sıstem degısmır nerde kuytu kenarda bısı var onu sorar olmuslar cok zayıfı olan varmıs duyduguma gore

soru sayısını azaltıp süreyi kısalttılar galiba, gözetmenlik görevi geliyor oradan biliyorum 40dk süreler hep 30 dk olmuş..
soru havuzundan bahsediyorlar aöf için, yeni soru hazırlamıyorlar, geçmiş sorulardan soruyorlar diye, denedin mi hiç, öyle mi oluyor...
doğru ise genel çalışıp soru çözmek daha mantıklı

Kızlar ben kaçtım hepinize iyi gecelerrrrrr tatlı rüyalarrr öpüldünüzz

iyi geceler canım,tatlı rüyalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…