- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.561
ben de evde içmemeye özen gösteriyorum ama yalnız yaşayınca bir yere kadar tabi.... Paketi mutfakta bırakırım mesela aklıma gelmesin diye....
Eşim sigarayı bırakmış ama ilginç bir şekilde kokusunu seviyor,şimdilik rahatsız olmuyor o sadece bebek mevzusundan dolayı içmemi istemiyor...
5 yıl önce bırakmış canım ya, başlamaz artık çok uzaklaşmış,unuttum içtiğim zamanları diyor, ama kokusunu seviyor...
Ben hamile olursam bırakırım ancak o da vesile olur diye düşünüyorum, daha önce bırakmayı denemediğim için başarılı olurum diye düşünüyorum..
bende mutfakta içiyorum şimdi aa evet benımde öle çok bırakan dostlarım oldu hamıleyken bırakırsın kız:)
benım annemde 30 yıl içip bıraktı oda der kokusunu çok sevıyorum bırı içince güzel gelyo der
tşkler önerın ıcın ,cok sözelı sevmıyorummola verıyorum ara ara ıste bakalım sınavı bı atlatırsak tamam
mola ver arada canım, ama molayı abartma.... mola arası ders çalışma gibi olmasın...
3 hafta sora sınav ,yenı basladım 2 ci gunumeşimin yanındayken sadece yemek sonraları içerim mesela... hatta bazen hadi içmedin ya der
hamilelik tek çözüm gibi görünüyor bu durumda
sınav ne zaman ?
panik yapma halledersen düzenli çalış sadece, üst üste yığılmasına izin verme
3 hafta sora sınav ,yenı basladım 2 ci gunum
çalışman gereken konuları planla canım
günlere hatta saatlere böl
birden yığılma daha zamanın da var...
ben de sorun yok canım, browser ne kullanıyorsun?
chrome dan giriyorum ben, reklamları da kapattım,tertemiz bağlanıyorum
ben de sorun yok canım, browser ne kullanıyorsun?
Chrome dan giriyorum ben, reklamları da kapattım,tertemiz bağlanıyorum
expo dan giriyorum canım ben
çokk çok tskler önerılerın ıcın ,calıstıkca acılırım ınsallahben oyleyım bıraz ılk zaman elıme alamam kıtab falan sora ısınıım
evt aöf artık sıstem degısmır nerde kuytu kenarda bısı var onu sorar olmuslar cok zayıfı olan varmıs duyduguma gorecanım aöf sınavına gireceksin sanırım
ana hatların dışına çıkıp ayrıntı çalışma çok fazla
sadece plan yap,rahatlıkla atlatırsın
stres yapma sakın...
adblock kur aslıcım...
chrome kullanıyorsan tabi...sağ üst köşede kırmızı el işareti çıkıyor hiç bir reklamı görmüyorsun
evt aöf artık sıstem degısmır nerde kuytu kenarda bısı var onu sorar olmuslar cok zayıfı olan varmıs duyduguma gore
ama tüm web sitelerdekı verılerımıze erişme iznini de vermek zorundaymısız indirirsek... ben arada bankacılık işlemi de yapıyorum,güvenemedım şimdi...
canım sen yazınca internet bankacılığına girdim sorun olur mu diye, hiç bir sorun yaşamadan açıldı sayfam...
evt aöf artık sıstem degısmır nerde kuytu kenarda bısı var onu sorar olmuslar cok zayıfı olan varmıs duyduguma gore
Kızlar ben kaçtım hepinize iyi gecelerrrrrr tatlı rüyalarrr öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?