30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar merhaba umarım hepiniz buraya mutlu olduğunuzu yazarsınız yakın zamanda..içimden bunu yazmak geldi..

film dramdı yaa,kasvet bastı yarın ınternetım iyi olursa ben daha pozitif bir film izleyeyım barı

sınav kağıdı okuyorum ve notları ilan ediyorum kızlar,delirdim deliricem yani

sakin canım sakin relaaxxx burnundan derın bir nefes alıyosun agzından 2.3 kerede nefesini veriyosun ALLAH KOLAYLIK VERSIN

Hepinize günaydın canlarım aydebuz seni aradm çnkü paşamız aramıştı sana napim die sorcaktm aslım duaların için çok teşekkr ederim türbeye gitçekmişsin özellikle istiyorum bugünde bnm için etmeni... İnşallah barşrz,lahesis sanada Allah kolaylık versin düşük verme notları tuğçecim iyi olucan inşallah fatiha okuyup bağışladm hep beyza hanım sizede günaydın r

bugün hepimize dua ettim, özellikle kestaneşekeri için, rica etmişti, yarın da türbeye gitmeyi düşünüyorum...
Aslıcığım, annem için de dua eder misin? Pazartesi Endoskopi yapılacak inşallah 30/04'da da kolonoskopi. İnşallah bir şeyi yoktur.

Günaydın herkese bu arada. Hayırlı bereketli cumalar, herkes bu cuma gününde annem için dua eder mi? ( içinden gelirse tabii )

slm kızlar bu guruba evlenip ayrılmış olan bekar bayanlarda dahilmi acaba:44:
tabii ki dalih olabilirsin! hoş geldin. kendini tanıt önce adettendir.
kızlar merhaba umarım hepiniz buraya mutlu olduğunuzu yazarsınız yakın zamanda..içimden bunu yazmak geldi..
sen de mutlu ol Fountain, sevgilinden mi ayrılmıştın sen? :44:ne oldu barıştınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…