- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.761
kızlar herkeze selammm hayırlı cumalar allahım herkezin isteklerini ,dileklerini,muratlarını ,kabul etsın inşallah
yanlızlara koca ,ayrıları bir araya ,uzakta olanları eşlerine, ailelerini kavuştursun inşallah
allahım hastalara şifa ,dermansız dertleri olanlara deva ver yarabbım
allahım bu dünyaya tertemiz geldık tertemiz sana dönmemeizi nasip et yarabbım .
Allahım kötülerim şerrinden sana sıgınırımm
sen bizim günahlarımızı af eyle , tövbe edenlerden eyle yarabbım
Hepinize günaydın canlarım aydebuz seni aradm çnkü paşamız aramıştı sana napim die sorcaktmaslım duaların için çok teşekkr ederim türbeye gitçekmişsin özellikle istiyorum bugünde bnm için etmeni... İnşallah barşrz,lahesis sanada Allah kolaylık versin düşük verme notları tuğçecim iyi olucan inşallah fatiha okuyup bağışladm hep beyza hanım sizede günaydın r
kızlar herkeze selammm hayırlı cumalar ALLAHIM HERKEZİN isteklerini ,dileklerini,muratlarını ,kabul etsın inşallah
yanlızlara koca ,ayrıları bir araya ,uzakta olanları eşlerine, ailelerini kavuştursun inşallah
ALLAHIM hastalara şifa ,dermansız dertleri olanlara deva ver yarabbım
ALLAHIM bu dünyaya tertemiz geldık tertemiz sana dönmemeizi nasip et yarabbım .
ALLAHIM KÖTÜLERİM ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIMM
SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI AF EYLE , TÖVBE EDENLERDEN EYLE YARABBIM
amin canım..ne güzel yazmışsın..Allah kabul etsin..
Herkese Hayırlı Cumalar...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
selam canım hayırlı cumalar korkma inşallah bişey çıkmıycak herkezın mıdesınde az buçuk bişiler vardır gastırıt,ülser,reflüü,halledılıcek şeyler bunlar bende 2...3 endeskopi 1 de kolon yaptırdım kolonun ilaçları içmesi ve lagmanı zordu sadece
umarım bişey çıkmaz hayırlısı canım ALLAHIM YARDIM ETSIN ANNECİGİNE ELLERİNDEN ÖPERİM
Allah sizden razı olsun kızlar, amin diyorum.canım çok çok geçmiş olsun..dualarımız annenle..inş bi şey çıkmaz..
selam canım hayırlı cumalar korkma inşallah bişey çıkmıycak herkezın mıdesınde az buçuk bişiler vardır gastırıt,ülser,reflüü,halledılıcek şeyler bunlar bende 2...3 endeskopi 1 de kolon yaptırdım kolonun ilaçları içmesi ve lagmanı zordu sadece
umarım bişey çıkmaz hayırlısı canım ALLAHIM YARDIM ETSIN ANNECİGİNE ELLERİNDEN ÖPERİM
canım çok çok geçmiş olsun..dualarımız annenle..inş bi şey çıkmaz..
AMİİİİİİİİİİİİNN ne güzel dualar bunlar aydebuz, Allah razı olsun canım!kızlar herkeze selammm hayırlı cumalar ALLAHIM HERKEZİN isteklerini ,dileklerini,muratlarını ,kabul etsın inşallah
ALLAHIM hastalara şifa ,dermansız dertleri olanlara deva ver yarabbım
ALLAHIM bu dünyaya tertemiz geldık tertemiz sana dönmemeizi nasip et yarabbım .
ALLAHIM KÖTÜLERİM ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIMM
SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI AF EYLE , TÖVBE EDENLERDEN EYLE YARABBIM
Allah razı olsun Tuğçeciğim; cümlemize sağlık versin Rabbim! Hep güzel günlerimizi paylaşalım burada inşallah.Gülümsün geçmiş olsun canım.
Allah annene sağlık versin.
AMİİİİİİİİİİİİNN ne güzel dualar bunlar aydebuz, Allah razı olsun canım!
Allah razı olsun Tuğçeciğim; cümlemize sağlık versin Rabbim! Hep güzel günlerimizi paylaşalım burada inşallah.
Allah sizden razı olsun kızlar, amin diyorum.
Evet Aydebuz, ilaç falan da vermişler... Narkozlu olur sanırım kolonoskopi?
Endoskopiyi sadece boğazdan uyuşturup yapacaklarmış. Tümden narkoz değil!
Allah razı olsun Tuğçeciğim; cümlemize sağlık versin Rabbim! Hep güzel günlerimizi paylaşalım burada inşallah.
inşallah gülümsunum burda nice cumalarımız ,nice mutluluklarımız olur umarım.
burda dügünümüzü ,bebişlerimizide paylaşırız ınşallah kız :)
Bnde çok istiyom bunu biliomusun
kolonoskopi göz göre göre olmaz zaten bence?:44:ben genel anestezi yaptırmıştım hepsindede
huysuz aksı bişeyım göz,göre göre yaptıramazdım :)
bılıyorum tatlım inşallah olur
Evlenin sizde inşallah bulmuşta bunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?