- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.741
Aslıcığım, annem için de dua eder misin? Pazartesi Endoskopi yapılacak inşallah 30/04'da da kolonoskopi. İnşallah bir şeyi yoktur.
Günaydın herkese bu arada. Hayırlı bereketli cumalar, herkes bu cuma gününde annem için dua eder mi? ( içinden gelirse tabii )
kızlar merhaba umarım hepiniz buraya mutlu olduğunuzu yazarsınız yakın zamanda..içimden bunu yazmak geldi..
Bende dram izliyemiyorum uzun süredir.
Romantik komedi iyi geliyor bana.
Aslıcığım, annem için de dua eder misin? Pazartesi Endoskopi yapılacak inşallah 30/04'da da kolonoskopi. İnşallah bir şeyi yoktur.
Günaydın herkese bu arada. Hayırlı bereketli cumalar, herkes bu cuma gününde annem için dua eder mi? ( içinden gelirse tabii )
Kızlar dün biz buluştuk bni sevdiğini söyledi çok mutluyum nolur dua edin bnm için nolur... Sanki barışcaz gbi
Kızlar dün biz buluştuk bni sevdiğini söyledi çok mutluyum nolur dua edin bnm için nolur... Sanki barışcaz gbi
canım benimmm
çok sevindim
inşallah herşey çok güzel olur senin için
dualarım seninle
Bnm için dua etmişsn onu okudm bşka ? Kaçırdımmı yoksa?
içimdeki his doğruyu söylüyormuş o zaman,mesajımı okuduysan...
Melidiam canım bnm Allah razı olsun inşallah barışırz
inşallah canım benim
Allah duydu sesini duaların kabul oldu inşallah
sela okunuyo şimdi , okunan sema yüzü suyu hürmetine
Allah en hayırlı şekilde barışmayı nasip etsin inşallah
içime barışacagınız doguyor dıye yazmıstım bugun...
Canım edicem bu akşam Allah şifa versin
çok içten bir AMİN diyorum cuma günü.
bugün türbeye gidecegim hepiniz aklımdasınız kızlar,annene geçmiş olsun gülümsüncüm, dua ederim tabi ki,sana da annene de...
kızlar Allah razı olsun sizden!canım benim çok geçmiş olsun
ben de aptırdım endoskopi 2 kere
hiç merak etme tertemiz çıkacak sonuçlar inşallah
kızlar herkeze selammm hayırlı cumalar ALLAHIM HERKEZİN isteklerini ,dileklerini,muratlarını ,kabul etsın inşallah
yanlızlara koca ,ayrıları bir araya ,uzakta olanları eşlerine, ailelerini kavuştursun inşallah
ALLAHIM hastalara şifa ,dermansız dertleri olanlara deva ver yarabbım
ALLAHIM bu dünyaya tertemiz geldık tertemiz sana dönmemeizi nasip et yarabbım .
ALLAHIM KÖTÜLERİM ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIMM
SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI AF EYLE , TÖVBE EDENLERDEN EYLE YARABBIM
kızlar Allah razı olsun sizden!
Kestane Şekeri, hayırlısıyla barışırsınız inşallah! Çok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?