30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar merhaba umarım hepiniz buraya mutlu olduğunuzu yazarsınız yakın zamanda..içimden bunu yazmak geldi..

çok içten bir AMİN diyorum cuma günü.
bugün türbeye gidecegim hepiniz aklımdasınız kızlar,annene geçmiş olsun gülümsüncüm, dua ederim tabi ki,sana da annene de...

Bende dram izliyemiyorum uzun süredir.
Romantik komedi iyi geliyor bana.

ben de pek konusuna bakmadan izledim,çünkü annem alt yazıları kaçırıyor yabancı filmlerde,türkçe dublajlı da dün internetim yavaş oldugundan mı nedir olmadı işte,biz de türk filmi izledik,nuri bilge ceylanın da tarzı öyle, durgun, farklı oluyor filmleri,biraz da dram olunca çok iyi gelmedi ruh halime,bugün hemen neşeli bir filmle telafi etmeliiyim.

canım benim çok geçmiş olsun
ben de aptırdım endoskopi 2 kere
hiç merak etme tertemiz çıkacak sonuçlar inşallah

Canım edicem bu akşam Allah şifa versin

çok içten bir AMİN diyorum cuma günü.
bugün türbeye gidecegim hepiniz aklımdasınız kızlar,annene geçmiş olsun gülümsüncüm, dua ederim tabi ki,sana da annene de...

canım benim çok geçmiş olsun
ben de aptırdım endoskopi 2 kere
hiç merak etme tertemiz çıkacak sonuçlar inşallah
kızlar Allah razı olsun sizden!

Kestane Şekeri, hayırlısıyla barışırsınız inşallah! Çok sevindim.

selam canım hayırlı cumalar korkma inşallah bişey çıkmıycak herkezın mıdesınde az buçuk bişiler vardır gastırıt,ülser,reflüü,halledılıcek şeyler bunlar bende 2...3 endeskopi 1 de kolon yaptırdım kolonun ilaçları içmesi ve lagmanı zordu sadece

umarım bişey çıkmaz hayırlısı canım ALLAHIM YARDIM ETSIN ANNECİGİNE ELLERİNDEN ÖPERİM

canım çok çok geçmiş olsun..dualarımız annenle..inş bi şey çıkmaz..

kızlar herkeze selammm hayırlı cumalar ALLAHIM HERKEZİN isteklerini ,dileklerini,muratlarını ,kabul etsın inşallah

yanlızlara koca ,ayrıları bir araya ,uzakta olanları eşlerine, ailelerini kavuştursun inşallah

ALLAHIM hastalara şifa ,dermansız dertleri olanlara deva ver yarabbım

ALLAHIM bu dünyaya tertemiz geldık tertemiz sana dönmemeizi nasip et yarabbım .

ALLAHIM KÖTÜLERİM ŞERRİNDEN SANA SIGINIRIMM

SEN BİZİM GÜNAHLARIMIZI AF EYLE , TÖVBE EDENLERDEN EYLE YARABBIM

amin canım..ne güzel yazmışsın..Allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…