- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.881
kıyamam sana... amin canım, bizler de yaşarız ve tamamına erer, sonsuza kadar sürer inşallah... mutluluktan ağlayalım artık...
iyi pazarlar kızlar
hatunlar nasılsınız? ben 2de uyandım ihihihi
hatunlar nasılsınız? ben 2de uyandım ihihihi
İnşallah canım...
Aşık olasım var bu günlerde.
bahardndır fıstıgım inşallah şöleee uzun boyluuuuu geniş omuzlu yakışıklı ,parası bol aklı kıt birini bulursun en kıza zamanda tatlımm
İnşallah canım...
Aşık olasım var bu günlerde.
Ne güzel bir sürpriz. Çok hoş!kızlaaaar, dün gece 12 de kapı çaldı, yanlış herhalde diye yerimden bile kalkmadım... ısrarla çalınca kalktım dürbünden bir baktım ki kocam gelmişşşşşşbana süpriz yapmışşşş şoka girdim bir süre kurtulamadım etkisinden....
Bravo Aslı, evet olmazdım. Amcamlardaydım. İki dk oradan girdim. :)sen haftasonu o saatte olmazdın gülümsüncüm,amin canım sağol.
Ne güzel bir sürpriz. Çok hoş!Bravo Aslı, evet olmazdım. Amcamlardaydım. İki dk oradan girdim. :)
Herkese günaydın!
Hafta sonu başım ağrıdı. Cumartesi sabah başladı, öğlen gibi kesildi. Dün de akşam üzeri başladı. İş arkadaşımın da nişanı vardı. Gittim ama bir şey anlamadım. Gece de hep ağrıdı, hâlâ da ağrıyor.
evet canım, migren var. ( gerçi bir doktor da"gerilim tipi baş ağrısı" demişti. ) regl oldum cumartesi günü, ondan ağrıyor kesin! ama bir şeye sinirlenince de aniden ağrıyor...tünaydın canım, geçmiş olsun,migren mi vardı sende?
bugün yeni ciciler aldım kendime
beyzacım nasılsın görüşemiyoruz sanki artık..
kocam geldi benimmmmm
evet canım, migren var. ( gerçi bir doktor da"gerilim tipi baş ağrısı" demişti. ) regl oldum cumartesi günü, ondan ağrıyor kesin! ama bir şeye sinirlenince de aniden ağrıyor...hipoglisemi ( ani kan şekeri düşmesi ) de etkiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?