- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.901
kızçeler, biz yarın çalışmıyormuşuz. az önce belli oldu.
şimdiden herkesin 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nı kutlarım. Nice güzel, aydınlık yarınlara... İnşallah.
evet canım, migren var. ( gerçi bir doktor da"gerilim tipi baş ağrısı" demişti. ) regl oldum cumartesi günü, ondan ağrıyor kesin! ama bir şeye sinirlenince de aniden ağrıyor...hipoglisemi ( ani kan şekeri düşmesi ) de etkiliyor...
hatunlar ben dün bütün günümü onurumla geçirdimayyy çok mutluyum yaaa barıştık ya barıştık biz
iki pantolon iki bluz
iyi günlerde giyin
sana şans kısmet getirsin
sagol canım inşallah
Ne güzel bir sürpriz. Çok hoş!Bravo Aslı, evet olmazdım. Amcamlardaydım. İki dk oradan girdim. :)
Herkese günaydın!
Hafta sonu başım ağrıdı. Cumartesi sabah başladı, öğlen gibi kesildi. Dün de akşam üzeri başladı. İş arkadaşımın da nişanı vardı. Gittim ama bir şey anlamadım. Gece de hep ağrıdı, hâlâ da ağrıyor.
pantolonları nerden aldın
kot pantolon aldım MANGO'dan. En zayıf onunkiler gösterdi
kızım sen zayıflamıssındır
az da olsa kalıp etkıler belkı belı uzun oldugu için zayıf gosterebılır
düşük bel almadım zaten,onlar vücut şeklimi bozdu yeterince. tartılmadım ama belki 1 kilo vermişimdir.hava soğuk Ankarada, yine de gezip dolaşacağım yarın bakalım. saçlarımı boyatmayı düşünüyorum.
hava sana bana soğuktur
bazı arkadaslar soğuk havadan etkılenmıyor
ne renge boyatacaksın
bu vakit oldu,hava daha ısınmaz mı yaa,buranın havası belli olmaz zaten,hele ılıman yerlerden gelenler hiç alışamıyor.
sarımtırak
karamel benımkı
ama bal köpüğü de güzel
evet 2 rengi de çok severim zaten
ben gerçekte de kumralım
kendı rengımden cok uzaklasmamıs oluyorum
ama bır kere kızıl yapmıstım
ben de kumral sayılırım esasenkızıl ben de boyatmıştım ve yakışmıştı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?