- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.981
burada kilo vermeyle ilgili bir topikte okudum canım,öyle diyorlardı,göbek kası hareket ediyormuş şişirirkendenemesi balon fiyatına
yarın da bayram ki,şişirip şişirip çocuklara dağıtmalı
yeşil çay ödemi azaltıyormuş,bizde de miyom,kist var,aklıma getirdin,ben de alayım yeşil çay,ama uzun süre içince zararlıymış galiba.
gogıldan baktım varmış gerçekten böyle bi yöntem, deniycem mutlaka canım
"Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç dakika ara verin ve yeniden deneyin."
burada kilo vermeyle ilgili bir topikte okudum canım,öyle diyorlardı,göbek kası hareket ediyormuş şişirirkendenemesi balon fiyatına
ya kist diyince aklıma geldi ben akşam soğan suyumu içmedim bugün,tüh
şimdi içsem olur mu acaba...
yeşil çayı aslında demleyerek içmek lazım aslıcım, 4 fincan normal diyorlar... ben poşet çay formatında içiyorum,işe yarıyordur herhalde...
bugün salonda bir bayan (kendisi 50 kilo falan bu arada) formumu biberiye çayına borçluyum gece boyu sürekli içerim otururken dedi, denesek mi acaba...
ya kist diyince aklıma geldi ben akşam soğan suyumu içmedim bugün,tüh
şimdi içsem olur mu acaba...
yeşil çayı aslında demleyerek içmek lazım aslıcım, 4 fincan normal diyorlar... ben poşet çay formatında içiyorum,işe yarıyordur herhalde...
bugün salonda bir bayan (kendisi 50 kilo falan bu arada) formumu biberiye çayına borçluyum gece boyu sürekli içerim otururken dedi, denesek mi acaba...
balon şişirene kadar mekik çeksem ben daha kolay geldi şu an düşününce
ben de forumda bir topicte hamile kalma yöntemi olarak silkelemeyi okumuştum
balon şişirene kadar mekik çeksem ben daha kolay geldi şu an düşününce
ben de forumda bir topicte hamile kalma yöntemi olarak silkelemeyi okumuştum
ben soğan kürünü 2 gün yaptım bıraktım canım,annem yemeğe koymaya soğan kalmıyor diye kızınca
internetten baktım da kilo demiyor ama toksinleri atmaya yardımcıymış,ama benim için en önemlisi kabızlığa da iyi geliyormuş,bunu deneyeyim ben
evet ama işe yarıyormuş o yöntemneyse bize o yöntemi uygulamaya gerek kalmaz inşallah, mıyom kıst var gerçi ama
hiç mekik çekmedim ben, balon şişirmek daha eglenceli bence,renkli renkli ne güzel,çocuk olmak güzel şey
evdeki bütün soğanlar benim olduğundan ve evde haftada bir yemek piştiğinden sorun değilfileyle aldım resmen görülmüş şey değil...
biberiye mi yeşil çay mı?
valla canım sadece silkeleme yetecekse ben razıyım silkelenmeye
heves ettim balon olsaydı keşke evde,küçükken kardeşimle onlarca alıp,şişirip, balonlar arasında kaybolmaca oynardık
ben baktım da bugün, 6 tanesi 3 TL idi, almadım
heves ettim balon olsaydı keşke evde,küçükken kardeşimle onlarca alıp,şişirip, balonlar arasında kaybolmaca oynardık
izmirde bi alışveriş yeri var isim yazmayım marka olmasın 10 tane balon 1 tl ben alıyodum sürekli cocuklara dagıtıyodum.nasıl mutlu oluyolar :) 2 aydır fılan almadım.
ben de alayımm soğan bari,mevsimi geçti ama
biberiye çayı canım. yeşil çay da yağ parçalanmasını hızlandırır diyor. ada çayı da ödemleri azaltıyormuş ayrıca.
neyse şimdiden aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,olumlama yapalım değil mi
ben baktım da bugün, 6 tanesi 3 TL idi, almadım
ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)
ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)
adaçayı tansiyon yükseltir diye duymuştum,ondan bu yana çok tüketmem...
biberiyeyi alıcam yarın onu da içelim bakalım...
olumlama yapıyorum, eylül de kocaman kocaman yazıcam burdan inşallah...
pahalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?