30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

burada kilo vermeyle ilgili bir topikte okudum canım,öyle diyorlardı,göbek kası hareket ediyormuş şişirirken denemesi balon fiyatına

gogıldan baktım varmış gerçekten böyle bi yöntem, deniycem mutlaka canım

"Yatağa girmeden önce balon egzersizi yapın. Ayağa kalkıp vücudunuzu ve başınızı dik tutup 10 kez balonu şişirip boşaltın, balon şişirmek karın kaslarını kuvvetlendirecektir. Şişirmek başınızı döndürürse üç
dakika ara verin ve yeniden deneyin."

ya kist diyince aklıma geldi ben akşam soğan suyumu içmedim bugün,tüh
şimdi içsem olur mu acaba...
yeşil çayı aslında demleyerek içmek lazım aslıcım, 4 fincan normal diyorlar... ben poşet çay formatında içiyorum,işe yarıyordur herhalde...
bugün salonda bir bayan (kendisi 50 kilo falan bu arada) formumu biberiye çayına borçluyum gece boyu sürekli içerim otururken dedi, denesek mi acaba...

teşekkürler ayrıntılı bilgilendirdiğin için,balon satışlarında patlama olur yakında,bu yöntem burada yayılırsa

burada kilo vermeyle ilgili bir topikte okudum canım,öyle diyorlardı,göbek kası hareket ediyormuş şişirirken denemesi balon fiyatına

balon şişirene kadar mekik çeksem ben daha kolay geldi şu an düşününce

ben de forumda bir topicte hamile kalma yöntemi olarak silkelemeyi okumuştum

internetten baktım da kilo demiyor ama toksinleri atmaya yardımcıymış,ama benim için en önemlisi kabızlığa da iyi geliyormuş,bunu deneyeyim ben

ben soğan kürünü 2 gün yaptım bıraktım canım,annem yemeğe koymaya soğan kalmıyor diye kızınca

evet ama işe yarıyormuş o yöntem neyse bize o yöntemi uygulamaya gerek kalmaz inşallah, mıyom kıst var gerçi ama

hiç mekik çekmedim ben, balon şişirmek daha eglenceli bence,renkli renkli ne güzel,çocuk olmak güzel şey

ben soğan kürünü 2 gün yaptım bıraktım canım,annem yemeğe koymaya soğan kalmıyor diye kızınca

evdeki bütün soğanlar benim olduğundan ve evde haftada bir yemek piştiğinden sorun değil fileyle aldım resmen görülmüş şey değil...

internetten baktım da kilo demiyor ama toksinleri atmaya yardımcıymış,ama benim için en önemlisi kabızlığa da iyi geliyormuş,bunu deneyeyim ben

biberiye mi yeşil çay mı?

evet ama işe yarıyormuş o yöntem neyse bize o yöntemi uygulamaya gerek kalmaz inşallah, mıyom kıst var gerçi ama

valla canım sadece silkeleme yetecekse ben razıyım silkelenmeye

ben de alayımm soğan bari,mevsimi geçti ama

biberiye çayı canım. yeşil çay da yağ parçalanmasını hızlandırır diyor. ada çayı da ödemleri azaltıyormuş ayrıca.
neyse şimdiden aklımıza kötü şeyler getirmeyelim,olumlama yapalım değil mi

ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)

heves ettim balon olsaydı keşke evde,küçükken kardeşimle onlarca alıp,şişirip, balonlar arasında kaybolmaca oynardık

ahh o çocukluk anıları, en üst derecede çalışan kişilere bile sorunca çocukluğuma geri dönmek isterdim diyorlar, gerçi nasıl bir çocukluk geçirildiğine de bağlı, ama yine de çocuk olmak güzel şeydi, yaşlanıyor muyum ne

izmirde bi alışveriş yeri var isim yazmayım marka olmasın 10 tane balon 1 tl ben alıyodum sürekli cocuklara dagıtıyodum.nasıl mutlu oluyolar :) 2 aydır fılan almadım.

ben Ankaradayım canım,Türkiye geneli bir yerse söyle çocuk sevindirmek sevaptır.

adaçayı tansiyon yükseltir diye duymuştum,ondan bu yana çok tüketmem...
biberiyeyi alıcam yarın onu da içelim bakalım...
olumlama yapıyorum, eylül de kocaman kocaman yazıcam burdan inşallah...

ben baktım da bugün, 6 tanesi 3 TL idi, almadım

pahalıymış

ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)

ben işten gelince ve akşam yapıyordum, dişlerimi fırçalıyordum,kokuyorsa da bilmiyorum,şikayet eden olmadı

farklı farklı yöntemler var yazılan ama ben kafama göre yapıyorum açıkçası...
sabah aç karnına içiyorum üzerine kahvaltı yapıyorum...
akşam da eve gelince yemek yemeden önce içiyorum yine...

1.5 su bardağı kaynamış suyun içine, dörde bölünmüş soğanı koyup, 3.dk kadar da ocakta kaynatıyorum, buharlaşan kısımla birlikte geriye bir bardak kalıyor zaten,onu da bardağa alıp,biraz soğumasını bekliyorum,ılık ve tek nefeste içiyorum ki kokusunu almayayım... normal soğan yemek gibi bir etkisi yok, kokusu kalmıyor ağızda...

Son düzenleme:

benim baktıgım markalı, poşette balondu evet adaçayını 2 haftadan fazla içmeyin diyor internette. biberiye çayı ve yeşil çay alıp deneyeyim ben de.

inşallah canım. hayat kalitesini etkiliyor düşüncelerimiz,olumlu olmakta her zaman fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…