30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

keramet ekmekte miydi yoksa

ben zaten alışverişte de çok zaman geçiren biriyim,seviyorum alışverişi,her kadın gibi

ben sıkılıyorum normalde kıyafet fılan bakarken bır kıyafetı bakıyorum ilk görüşte dikkatimi çektiyse hoşuma gittiyse hemen 2 dkda alıyorum tamamdır egerkı alsammı diye düşünce oluştuysa hemen bırakıyorum.ama mutfak için kozmetık için evet cok vakıt harcıyorum bende :)

yağ yakımını da hızlandırıyormuş, bizim için kilo vermek normalden daha zor kistlerden dolayı, almadığımıza seviniyoruz neredeyse... soğan kürü hormonları dengeleyince doğal olarak kilo da veriliyor sanırım

kilo vermeye ihtiyacım var su sıralar söyle 160 boyunda bırı olarak 56 kılo cok bana 49 olmalıyım.göbüşümden kurtulucam kararlıyım :) inşallah sizde kistlerinizden en kısa zamanda kurtulursunuz.

ben o zaman yarın balon, soğan, yeşil çay ve biberiye çayı alayım
yatıyorum ben,iyi geceler kızlar

bizim kistlerden ve göbeklerden kurtulmamız eş zamanlı olacak bence
çok fazlalık yok gibi kilona bakınca ama herkesin görüntüsü farklı oluyor... ben de 170 e 70 im... yukarı çıkıyor da aşağı inmiyor bir türlü

kilolarım sadece göbekte toplanmıs durumda fazlalık o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…