- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.001
ben Ankaradayım canım,Türkiye geneli bir yerse söyleçocuk sevindirmek sevaptır.
ahh o çocukluk anıları, en üst derecede çalışan kişilere bile sorunca çocukluğuma geri dönmek isterdim diyorlar, gerçi nasıl bir çocukluk geçirildiğine de bağlı, ama yine de çocuk olmak güzel şeydi, yaşlanıyor muyum ne
farklı farklı yöntemler var yazılan ama ben kafama göre yapıyorum açıkçası...
sabah aç karnına içiyorum üzerine kahvaltı yapıyorum...
akşam da eve gelince yemek yemeden önce içiyorum yine...
1.5 su bardağı kaynamış suyun içine, dörde bölünmüş soğanı koyup, 3.dk kadar da ocakta kaynatıyorum, buharlaşan kısımla birlikte geriye bir bardak kalıyor zaten,onu da bardağa alıp,biraz soğumasını bekliyorum,ılık ve tek nefeste içiyorum ki kokusunu almayayım... normal soğan yemek gibi bir etkisi yok, kokusu kalmıyor ağızda...
birinci çoğul şahıs olarak düzeltiyorum son kelimeni
forbest japon pazarı dıyede gecıyo dıger adı ızmırde cok subesı var baska ıllerde varmı bılmıyorum .ben ıcınde kac tane var dıye meraktan acıp saymıstım ordan bılıyorum 10 tane oldugunu :)
deneyeyım bende sabah yapamamda aksam yapabılrıım cok saol :)
forbest japon pazarı dıyede gecıyo dıger adı ızmırde cok subesı var baska ıllerde varmı bılmıyorum .ben ıcınde kac tane var dıye meraktan acıp saymıstım ordan bılıyorum 10 tane oldugunu :)
ayyy kendimi kaybederim ben oraya her girişimde
ben niye hiç duymadım yavf, yok mu acaba burada
bende öyleyim bazen tek basıma gezerken yolda forbest görüyorum bi 5 dk bakım diyorum sonra saate bı bakıyorum 1 saat gecmıs ne cabuk gecıyo o saat orda anlamıyorum tabak bardak makyaj seylerı kırtasıye foto albumlerı biblolar iç çamasırı ayakabı canta çiçek reyonu oyuncak reyonu takı reyonu telefon ev gereclerı süpürge ütü vb vb aklına ne gelirse var her gittigimde hiç aklıma gelmeyen ihtiyacım olmayan seylerı alıyorum istemeden
günde iki kez yapılıyor,birini okul/işten gelince yap,diğerini de gece yatarken...
hani olumlama yapacaktık
kısaca eldivenden merdivene deniyor ona
genelde evdeyım zaten gece bı deneyım evdekılere sorayım bı kardesım gelınce yaklasıp hooşgeldın dıyım bakım ne kokuyon sen derse gece yaparım nede olsa bekarım sorun olmaz kokmazsamsabahta yaparım
ilk kez duyuyorum eldivenden merdivene denildiğini.
olumlama yapıyorum o zaman; daha 30 bile değilsin aslı
japon pazarı tarzı yerler vardır mutlaka ama arkadaşın bahsettiği baya orjinal uzak doğu formatında bir yer, rengarenk, yok yok cinsinden.... oldukça gelişmiş bir milyoncu gibi yani
genelde evdeyım zaten gece bı deneyım evdekılere sorayım bı kardesım gelınce yaklasıp hooşgeldın dıyım bakım ne kokuyon sen derse gece yaparım nede olsa bekarım sorun olmaz kokmazsamsabahta yaparım
reklamlarda eldivenden merdivene aklınıza gelebilecek her şey satılıyor denir böyle yerler için
olumlama yapıyorum o zaman; daha 30 bile değilsin aslı
japon pazarı tarzı yerler vardır mutlaka ama arkadaşın bahsettiği baya orjinal uzak doğu formatında bir yer, rengarenk, yok yok cinsinden.... oldukça gelişmiş bir milyoncu gibi yani
kocamın yanında yaptım, kesin kokmuyorsun yaniya da koktum da bir şey diyemedi adamcağız, kistlerinden kurtulsun da kokusuna razıyım mı dedi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?