30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben Ankaradayım canım,Türkiye geneli bir yerse söyle çocuk sevindirmek sevaptır.

forbest japon pazarı dıyede gecıyo dıger adı ızmırde cok subesı var baska ıllerde varmı bılmıyorum .ben ıcınde kac tane var dıye meraktan acıp saymıstım ordan bılıyorum 10 tane oldugunu :)

birinci çoğul şahıs olarak düzeltiyorum son kelimeni

deneyeyım bende sabah yapamamda aksam yapabılrıım cok saol :)

forbest japon pazarı dıyede gecıyo dıger adı ızmırde cok subesı var baska ıllerde varmı bılmıyorum .ben ıcınde kac tane var dıye meraktan acıp saymıstım ordan bılıyorum 10 tane oldugunu :)

ben niye hiç duymadım yavf, yok mu acaba burada

ayyy kendimi kaybederim ben oraya her girişimde

bende öyleyim bazen tek basıma gezerken yolda forbest görüyorum bi 5 dk bakım diyorum sonra saate bı bakıyorum 1 saat gecmıs ne cabuk gecıyo o saat orda anlamıyorum tabak bardak makyaj seylerı kırtasıye foto albumlerı biblolar iç çamasırı ayakabı canta çiçek reyonu oyuncak reyonu takı reyonu telefon ev gereclerı süpürge ütü vb vb aklına ne gelirse var her gittigimde hiç aklıma gelmeyen ihtiyacım olmayan seylerı alıyorum istemeden

kısaca eldivenden merdivene deniyor ona

günde iki kez yapılıyor,birini okul/işten gelince yap,diğerini de gece yatarken...

genelde evdeyım zaten gece bı deneyım evdekılere sorayım bı kardesım gelınce yaklasıp hooşgeldın dıyım bakım ne kokuyon sen derse gece yaparım nede olsa bekarım sorun olmaz kokmazsam sabahta yaparım

hani olumlama yapacaktık

olumlama yapıyorum o zaman; daha 30 bile değilsin aslı

japon pazarı tarzı yerler vardır mutlaka ama arkadaşın bahsettiği baya orjinal uzak doğu formatında bir yer, rengarenk, yok yok cinsinden.... oldukça gelişmiş bir milyoncu gibi yani

evdeysen ve bekarsan sorun yok, kasma

evet 1 tlye alınabılcek cok sey var fıyatları ucuz dıye alıyosun kasada süprizzzz pahalı olsa belkıde almıcagın seylerı ucuz dıye alınca bi bakıyosun paralar gitmiş :)

kocamın yanında yaptım, kesin kokmuyorsun yani ya da koktum da bir şey diyemedi adamcağız, kistlerinden kurtulsun da kokusuna razıyım mı dedi ki acaba

genciz,güzeliz,sağlıklıyız.
varmış canım Ankara'da da, tam adını yazıp arattım ben de gideyim bari

kocamın yanında yaptım, kesin kokmuyorsun yani ya da koktum da bir şey diyemedi adamcağız, kistlerinden kurtulsun da kokusuna razıyım mı dedi ki acaba

koksan söylerdi herhalde yada sana naneli olips fılan verırdı :) demekki kokmuyosun ama kişiden kişiyede fark edebilir bu benım bi arkadasım sarmısak yedı yanımda ben kızım dısarı cıkcaz kokcan dedım bişecik olmaz bak sımdı gıtcek koku dedı ekmek yedı üstüne hiçmi kokmaz bi insan kız üfledi resmen yüzüme bak dedi kokmuyodu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…