30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bahar çarpması mı olduk acaba
bıraksalar 24 saat uyuyacak moddayım bugün, havalar düzeldi ben çarpıldım şimdi de

hamdolsun tatlım.daha ıyıceyım.aslında anlatıcaklarım vardı ama gec oldu.bu aksam nasıp olmadı.artık yarın ya da sonrakı aksam fıkır danısıcam sızlere.allah rahatlık versın canlar

tamam daha geniş bir zamanda anlat, nasıl istersen, iyi olduguna sevındım, iyi geceler

ben 82 dogumlu izmirde yaşıyom 2 kızım var kendimi çooooooooooooook yanlız ve huzursuz hisediyorum sizi görünce konuşmak istedim sizde isterseniz hayatıma sizlerle muabet ederek devam etmek istiyom...............

Gulumsunn nasıl oldun şimdi geçti mi baş ağrın?Çok çok geçmiş olsun,yarın bol bol dinlen.....
Dün lafta tatildi ama gene başım ağrıdı. bugün iyiyim sağ ol ilgine...

@Aslıcığım, evet resmi tatillerde çalışmak yasak ama gel de özel sektöre anlat canım! Bir de son anda belli oluyor çalışıp çalışmayacağımız...

Günaydın herkese...

ben 82 dogumlu izmirde yaşıyom 2 kızım var kendimi çooooooooooooook yanlız ve huzursuz hisediyorum sizi görünce konuşmak istedim sizde isterseniz hayatıma sizlerle muabet ederek devam etmek istiyom...............
Hoş geldiniz. Bekar mısınız? Yani ayrı mısınız kızların babasından!
Hoş bekar olmasanız da yazışabilirsiniz tabii ki!
Bahsetsenize kendinizden, çalışıyor musunuz örneğin? neler yaparsınız?

Günaydın canım sende sağ ol var ol , herkese bütün sıkıntılardan uzak güzel bir gün diliyorum.

Biberiye ağrıya da iyi geliyor. Baş ağrısına yani... Öyle duydum... Annem topladı, kuruttu. Mutfakta öylece beklemede kendisi... Bitki çayları ile aram yok! İçsem süper olacak!

hiç mekik çekmedim ben, balon şişirmek daha eglenceli bence,renkli renkli ne güzel,çocuk olmak güzel şey
Ben de mekik çekmeyi yeğlerim. Balon hem kokar plastik plastik midemi bulandırır hem de şişirmek başımı döndürür...

Dün akşam mekik çektim. Enseme sopa koyup çevirdim. Birkaç hareket daha yaptım falan her yerim hamlamış.

ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)
kokmak değil de içmek sorun bence! (malum bekar ve yalnızım.) hiç yapmadım cesaretim yok. kistim falan da yok Allah'a şükür.

kokmak değil de içmek sorun bence! (malum bekar ve yalnızım.) hiç yapmadım cesaretim yok. kistim falan da yok Allah'a şükür.

içmesi sorun olmadı nefesnı tutarak yudum yudum içebilirsin ben öyle yaptım.ve en güzelide o kadar hohladım kokmuyo :) anneme hohladım kardesıme yok hiç koku yok cok güzel bişey bu ben 5 dk kaynattım 5 dkda sogusun dıye bekledım cay gıbı bı sıcaklıgı kaldı onuda cay nıyetıne yudum yudum içtim.sabah yapıp dısarıda cıkılabilir.benimde kistim yok ama nette buldugum bilgiyi paylaşayım ne kadar faydalı oldugunu

.soğan suyu hangi hastalığa iyi gelir-soğan suyunun faydaları nelerdir | Sağlık

soğan suyu hangi hastalığa iyi gelir-soğan suyunun faydaları nelerdir

Soğan suyunun içerisinde bulunan bir takım antibakteriyel maddeler ve yağ yakıcı enzimler, soğan kürü ile hem nezle grip gibi hastalıkların iyileştirilmesinde, hem de hızlı zayıflama tedavilerinde alternatif ve doğal bir zayıflama yolu olarak kullanılmasını sağlamaktadır. Soğan ile üzüm sirkesini birlikte karıştırılarak elde edilen karışım aynı zamanda manta ve cilt lekelerine, ciltteki kırşıklıklara ve sivilce lekelerine karşı önemli ve faydaları olan bitkisel blr çözüm yontemi olarak ta uygulanmaktadır.

Soğan bitkisi tabiatta sarı ve kırmızı soğan olarak iki ana türde bulunmaktadır. Kırmızı soğan içerisinde antioksidanlar saha fazladır. Sarı soğan suyunda ise aynen sarmısakta olduğu gibi bir takım yağ yakıcı bitkisel maddeler ihtiva etmektedir.

Soğan içerisinde bulunan vitaminler ve vücuda faydalı maddeler : Her 100 gram için.

* Vitamin A : 50 I.U.
* Vitamin B :
* Vitamin C : 9 mg.
* Kalsiyum : 32 mg.
* Fosfor : 44 mg.
* Potasyum : 300 mg.
* Karbonhidratlar : 10.3 gm.
* Protein : 1.4 mg.
* SOĞAN KALORİ : 45

SOĞAN SUYU ŞU HASTALIKLARA FAYDALIDIR:

* Soğan suyu Astım hastalığını iyileştirir
* Influenza – Grip için Soğan suyu ideal koruma sağlar
* Soğuk algınlığını geçirmede Soğan suyu birebirdir
* Tüberküloz hastalığına tutulmayı Soğan suyu zorlaştırır
* Soğan suyu uykusuzluğa karşı iyi bitkisel çözümdür
* Pnemoni tahatsızlığına iyi gelir
* Antialerjik özellikleri vardır
* Soğan suyu zayıflama ve incelmede vede obezite ile mücadelede etkili bir bitkisel yöntemdir.
* Soğan suyu ateşi düşürür, yangı ve iltahabı azaltır.
* Soğan suyu idrar sökücü ve gevşeticidir
* Soğan suyu yüksek tansiyona iyi gelir
* Soğan suyu kolesterolü düşürür.
* Soğan suyu dayanıklılığı artırır
* Parazitlere karşı Soğan suyu iyi bir bitkisel şifadır.
* Soğan suyu, bronşit rahatsızlığına iyi gelir.
* Soğan suyu sinir iltahaplanması, vertigo, diyabet gibi hastalıklara iyileştirici etkiler yapar.
*Saçlar ve tırnakların bakımı ve sağlığı için soğan suyu faydalıdır.
* Sinüzit rahatsızlığının ilerlemesini engellemek için Soğan suyu içiniz

Tabi bu kadar saymakla bitmeyecek faydaları bulunan soğan suyu, zayıflama ve incelmek için diyet listelerinde ve zayıflama diyetlerinde bolca bulunması gereken bir bitkisel şifadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…