- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.041
Hayırlı aksamlar kk'nın dılberlerı,nasılsınız gorusmeyelı,ıyısınız ınsallah
ooo maslow gelmiş hoşgelmiş
sen buraya ugrar mıydın maslow hatuniyiyiz sen nasılsın...
geldım ama kımsecıklerı goremeyınce gıttıydım.hamdolsun bugunumuze canlar.ıs guc.aynı bı degısıklık yok
bahar çarpması mı olduk acaba
bıraksalar 24 saat uyuyacak moddayım bugün, havalar düzeldi ben çarpıldım şimdi de
eskisinden iyisin ama maşallah
hamdolsun tatlım.daha ıyıceyım.aslında anlatıcaklarım vardı ama gec oldu.bu aksam nasıp olmadı.artık yarın ya da sonrakı aksam fıkır danısıcam sızlere.allah rahatlık versın canlar
Dün lafta tatildi ama gene başım ağrıdı. bugün iyiyim sağ ol ilgine...Gulumsunn nasıl oldun şimdi geçti mi baş ağrın?Çok çok geçmiş olsun,yarın bol bol dinlen.....
Hoş geldiniz. Bekar mısınız? Yani ayrı mısınız kızların babasından!ben 82 dogumlu izmirde yaşıyom 2 kızım var kendimi çooooooooooooook yanlız ve huzursuz hisediyorum sizi görünce konuşmak istedim sizde isterseniz hayatıma sizlerle muabet ederek devam etmek istiyom...............
Dün lafta tatildi ama gene başım ağrıdı. bugün iyiyim sağ ol ilgine...
@Aslıcığım, evet resmi tatillerde çalışmak yasak ama gel de özel sektöre anlat canım! Bir de son anda belli oluyor çalışıp çalışmayacağımız...
Günaydın herkese...
Biberiye ağrıya da iyi geliyor. Baş ağrısına yani... Öyle duydum... Annem topladı, kuruttu. Mutfakta öylece beklemede kendisi... Bitki çayları ile aram yok! İçsem süper olacak!ya kist diyince aklıma geldi ben akşam soğan suyumu içmedim bugün,tüh
şimdi içsem olur mu acaba...
yeşil çayı aslında demleyerek içmek lazım aslıcım, 4 fincan normal diyorlar... ben poşet çay formatında içiyorum,işe yarıyordur herhalde...
bugün salonda bir bayan (kendisi 50 kilo falan bu arada) formumu biberiye çayına borçluyum gece boyu sürekli içerim otururken dedi, denesek mi acaba...
Ben de mekik çekmeyi yeğlerim. Balon hem kokar plastik plastik midemi bulandırır hem de şişirmek başımı döndürür...hiç mekik çekmedim ben, balon şişirmek daha eglenceli bence,renkli renkli ne güzel,çocuk olmak güzel şey
kokmak değil de içmek sorun bence! (malum bekar ve yalnızım.ya bu sogan kürünü nasıl yapıyosunuz ve içince sogan sogan kokmuyomusunuz dısarı fılan cıkıldıgında karsımızdaki öflemesin sonra :)
kokmak değil de içmek sorun bence! (malum bekar ve yalnızım.) hiç yapmadım cesaretim yok. kistim falan da yok Allah'a şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?