30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederim canım...
Evet nedense ben kendimden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum bu sevgi konularındada.
Benim eski nişanlımda benden 1 yaş küçüktü.
Neden böyle bilmiyorum valla.

Canım ortak arkadaşımız vardı okuldan o bi görüşün dedi işte.
3 kişiydik ilk buluşmada ama ben görmüştüm resmini ve konuşmuştum faceten.
Hazırlıklı gittim.
Boyunu posunu yüzünü beğendim. Hemen bir çekim hissettim zaten.
O da öyle hissetmiş. Sonra herşey çorap söküğü gibi geldi zaten.
Aslında bir tanışmanda sakınca olmazdı canım. Belki konuşmasından gülüşünden bir şeyinden etkilenirdin.

Günaydın herkese...

bende ıyıyım tatlım ne olsun evdeyım aynen bıldıgın gibi benım :) bu arada sabret çıkarsın şimdi erken yatıcam deme asla yatamıyosun çok ıstıyıncede :)
Aynen öyle aydebuz erken yatacağım deyince daha beter geç yatılıyor.
Dün de 1 e geliyordu yattığım zaman! gene uykusuzum.

hayırlı olsun Tuğçecim,çok sevindim senin adına... çok mutlu olursun inşallah

kızlar şöyle geçmiş sohbetlere göz attım,
melidia sağlık sorunu yaşamış, çok geçmiş olsun...
gülümsün Annenin kolonoskopi işlemi bugün olacak sanırım, hayırlı sonuçlarla dönsün inşallah...
bir de yalnız gitmemiştir umarım, babam küçük bir baygınlık yaşamıştı işlem sonrası,yanında birileri olursa iyi olur...

sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsın görüşmeyelı ?

bu arada giriş saatın ilginç uyumadınmı sen ?

acil tuvalet ihtiyacı sebebiyle uyandım canım, cuma sabahı olunca bunun bir işaret olduğunu düşünüp, biraz bekledim,o esnada da buraya takıldım

Sağ ol Lahesis!
Olmadı / olamadı.
Neymiş üç gün boyunca aç kalacakmış, tamam kaldı ama neymiş ayran süt içmemeliymiş. Su ve çay!!!
Özellerle konuşuyorum. Yapılsın bitsin bu ne yaaaa?

Özellerde bir gün sadece aç kalıyorsun! Hepsi bu!

ne ilginçmiş o öyle... babamın 3 gün aç kaldığını hatırlamıyorum işlem öncesi... belki bir ilaç kullanmış olabilir... deu tıp fakultesi hastanesinde olmuştu hem de,devlet sonuçta o da... özellerin bir çoğunun sgk anlaşması var artık, bence de araştır bakalım.. 3 gün resmen eziyet insana... sıkma canını yoluna girer herşey...

Babam da özelde oldu. Sonuçları gene eğitim ve araştırma hastanesine götürdü.

Anneme de başka bir eğitim ve araştırma hastanesi bakıyor. Haydi dedik orada olsun ama eziyet dediğin gibi bu ne ya?

Babam bir gün aç kalmıştı (sadece su!) ve ilacları vardı işte...
Şimdi anneme de öyle olacak sanırım.

İnşallah sonuçlar da tertemiz çıkar. Dua edin lütfen kızlar.

rabbım tez vakıtte sifasını versın ınsallaı tatlım

Teşekkür ederim canım...
Evet nedense ben kendimden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum bu sevgi konularındada.
Benim eski nişanlımda benden 1 yaş küçüktü.
Neden böyle bilmiyorum valla.

kısmet bencebenımde hep karşıma bedn ufak kişiler çıkıyor hatta biri vardı 3 yıl boyunca aşıktı bana neler ,neler yaptı benım için bende hoşlanıyodum aslında ondan ama 3 yaş var dıye reddettım hep sonra evlendı baktımkı çok mutlu pişman oldum sonra

yaşını göstermıyoan bırde ondanda oluyor canım

bu defa bılmıyodum benden küçük oldugunu, büyük duruyor benden baya çünkü ,ögrendıgımdede önemsemedım

yoksa hep 24.25.26 en fazla çıkıyo karşıma bea bende mudarıbım bu konudan .erkekler geç olgunlaşıyorlar sonuçta

işaret derken ?

ohaaaaa deseydın napıyo bunlar bea abartmışlar ne üç günüya devlet hastanesınde bir arkdş oldu 1 gündü

ben özelde oldum saat 10..11 den sonra bişey yemedım saadece 8saat

inşallah sayfa gibi bembeyaz çıkar evrakların sonuçları

ohaaaaa deseydın napıyo bunlar bea abartmışlar ne üç günüya devlet hastanesınde bir arkdş oldu 1 gündü

ben özelde oldum saat 10..11 den sonra bişey yemedım saadece 8saat
Suyunu çıkartmışlar hepten! Üç gün insan su ve çay ile yaşayabilir mi? PESSS!!! Kadın boşu boşuna aç kaldı bir de!!!

Yarın tatil bizim, şayet bizim oradaki özel hastane çalışıyorsa gidip konuşacağım. Olmaz böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…