- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.201
Ne zamandır cok ıssız bvralar :-( tugcecım hayırlı olsun.yıne nerden buldun ya,bu ne kısmetlılık,masallah.yas konusuna gelınce o zengın olma muhabbetlerıne ınanmıyorum ama ilgi sevgı beklentısı olan bi kız olarak yasca olgun erkeklerde pek de aradıgını bulamıycagını dusundugumden ve yas erkegın kızdan daha buyuk olma gıbı seylere takılmadıgımdan tekrar hayırlı olsun dıyorum ;-)
Vaay artık aşk istiyorum diye sinyalleri vermiştin gerçi, sesin de çıkmıyordu, o arada yaptın erkek arkadaş demek, hayırlı olsunarkadasın mı tanıştırdı, bir de yüz ve fiziğini begendin mi ilk başta, yani begenmesen bile devam ettin mi görüşmeye, merak ettim...
beni arkadaşım biriyle tanıştırmak istedi, resimlerini gösterdi facebooktan, ben begenmeyınce görüşmek istemedım, dogru mu yaptım...
Aynen öyle aydebuzbende ıyıyım tatlım ne olsun evdeyım aynen bıldıgın gibi benım :) bu arada sabret çıkarsın şimdi erken yatıcam deme asla yatamıyosun çok ıstıyıncede :)
Canım ortak arkadaşımız vardı okuldan o bi görüşün dedi işte.
3 kişiydik ilk buluşmada ama ben görmüştüm resmini ve konuşmuştum faceten.
Hazırlıklı gittim.
Boyunu posunu yüzünü beğendim. Hemen bir çekim hissettim zaten.
O da öyle hissetmiş. Sonra herşey çorap söküğü gibi geldi zaten.
Aslında bir tanışmanda sakınca olmazdı canım. Belki konuşmasından gülüşünden bir şeyinden etkilenirdin.
Ben de yoğunum. Allah kolaylık versin hepimize...
Ne oldu ki o kadar? Endoskopi istediler? Ne zaman ve nerede yaptıracaksın?
Annemin sonuçları henüz çıkmadı canım, salı günü ( 30 Nisan ) de kolonoskopi yapılacak inşallah. Dua eder misin? Sonuçlar tertemiz çıksın inşallah... vee inşallah senin de sonuçların temiz çıkar canım!
sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsın görüşmeyelı ?
bu arada giriş saatın ilginç uyumadınmı sen ?
Sağ ol Lahesis!...
kızlar şöyle geçmiş sohbetlere göz attım,
melidia sağlık sorunu yaşamış, çok geçmiş olsun...
gülümsün Annenin kolonoskopi işlemi bugün olacak sanırım, hayırlı sonuçlarla dönsün inşallah...
bir de yalnız gitmemiştir umarım, babam küçük bir baygınlık yaşamıştı işlem sonrası,yanında birileri olursa iyi olur...
...
hayırlı olsun Tuğçecim,çok sevindim senin adına... çok mutlu olursun inşallah
gülümsün Annenin kolonoskopi işlemi bugün olacak sanırım, hayırlı sonuçlarla dönsün inşallah...
bir de yalnız gitmemiştir umarım, babam küçük bir baygınlık yaşamıştı işlem sonrası,yanında birileri olursa iyi olur...
canım benim çok sağol
ağrım geçti şükür
şimdi de kaytarıyorum endoskopiden :)
sen nasılsın
Sağ ol Lahesis!
Olmadı / olamadı.
Neymiş üç gün boyunca aç kalacakmış, tamam kaldı ama neymiş ayran süt içmemeliymiş. Su ve çay!!!
Özellerle konuşuyorum. Yapılsın bitsin bu ne yaaaa?
Özellerde bir gün sadece aç kalıyorsun! Hepsi bu!
canım benim çok sağol
ağrım geçti şükür
sen nasılsın
kaytarma canım ya, sağlık ertelemeye gelmez... endoskopi çok zor bir işlem değil hem...
ben bildiğiniz gibiyim, çok şükür hayat stabil :)
Babam da özelde oldu. Sonuçları gene eğitim ve araştırma hastanesine götürdü.ne ilginçmiş o öyle... babamın 3 gün aç kaldığını hatırlamıyorum işlem öncesi... belki bir ilaç kullanmış olabilir... deu tıp fakultesi hastanesinde olmuştu hem de,devlet sonuçta o da... özellerin bir çoğunun sgk anlaşması var artık, bence de araştır bakalım.. 3 gün resmen eziyet insana... sıkma canını yoluna girer herşey...
Teşekkür ederim canım...
Evet nedense ben kendimden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum bu sevgi konularındada.
Benim eski nişanlımda benden 1 yaş küçüktü.
Neden böyle bilmiyorum valla.
Babam da özelde oldu. Sonuçları gene eğitim ve araştırma hastanesine götürdü.
Anneme de başka bir eğitim ve araştırma hastanesi bakıyor. Haydi dedik orada olsun ama eziyet dediğin gibi bu ne ya?
Babam bir gün aç kalmıştı (sadece su!) ve ilacları vardı işte...
Şimdi anneme de öyle olacak sanırım.
İnşallah sonuçlar da tertemiz çıkar. Dua edin lütfen kızlar.
Maslow, sağ ol canım. Allah razı olsun.rabbım tez vakıtte sifasını versın ınsallaı tatlım
Dikkat ederim canım. :)
yapan kendine yapar valla.
Ama bence şanslı bir erkek kıymetimi bilsin.
evet canım kısa istemem zaten.
Teşekkür ederim canım...
Evet nedense ben kendimden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum bu sevgi konularındada.
Benim eski nişanlımda benden 1 yaş küçüktü.
Neden böyle bilmiyorum valla.
acil tuvalet ihtiyacı sebebiyle uyandım canım, cuma sabahı olunca bunun bir işaret olduğunu düşünüp, biraz bekledim,o esnada da buraya takıldım
Sağ ol Lahesis!
Olmadı / olamadı.
Neymiş üç gün boyunca aç kalacakmış, tamam kaldı ama neymiş ayran süt içmemeliymiş. Su ve çay!!!
Özellerle konuşuyorum. Yapılsın bitsin bu ne yaaaa?
Özellerde bir gün sadece aç kalıyorsun! Hepsi bu!
canım benim çok sağol
ağrım geçti şükür
sen nasılsın
geçmiş olsun canımcımm 2 kere yaptırdım ben anesteziyle tabiiii:)
Babam da özelde oldu. Sonuçları gene eğitim ve araştırma hastanesine götürdü.
Anneme de başka bir eğitim ve araştırma hastanesi bakıyor. Haydi dedik orada olsun ama eziyet dediğin gibi bu ne ya?
Babam bir gün aç kalmıştı (sadece su!) ve ilacları vardı işte...
Şimdi anneme de öyle olacak sanırım.
İnşallah sonuçlar da tertemiz çıkar. Dua edin lütfen kızlar.
Suyunu çıkartmışlar hepten! Üç gün insan su ve çay ile yaşayabilir mi? PESSS!!! Kadın boşu boşuna aç kaldı bir de!!!ohaaaaa deseydın napıyo bunlar bea abartmışlar ne üç günüya devlet hastanesınde bir arkdş oldu 1 gündü
ben özelde oldum saat 10..11 den sonra bişey yemedım saadece 8saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?