- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.221
Allah razı olsun Aydebuz, sağ ol canım!inşallah sayfa gibi bembeyaz çıkar evrakların sonuçları
işaret derken ?
Suyunu çıkartmışlar hepten! Üç gün insan su ve çay ile yaşayabilir mi? PESSS!!! Kadın boşu boşuna aç kaldı bir de!!!
Yarın tatil bizim, şayet bizim oradaki özel hastane çalışıyorsa gidip konuşacağım. Olmaz böyle...
Allah razı olsun Aydebuz, sağ ol canım!
perşembe gecesi dua edecektim ama uykuya yenik düştüm, kendime kızarak uyudum hem de... sabaha karşı uyanınca da sabah ezanını bekledim canım...(işaret olan sabaha karşı uyanmış olmamdı)
gülümsün; canım sen için ferah tut, çok iyi sonuçlar çıkacak hayırlısı ile, hiç endişelenme..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnbencede özele gıdın hem ılgılenıyorlar güzelce açıktır bence
ALLAH sendende razı olsun tatlım
anne ve babalarımızı ALLAH BIZIM BAŞIMIZDAN EKSTIK ETMESIN
...
Sağ ol Lahesis'im, öptüm!perşembe gecesi dua edecektim ama uykuya yenik düştüm, kendime kızarak uyudum hem de... sabaha karşı uyanınca da sabah ezanını bekledim canım...(işaret olan sabaha karşı uyanmış olmamdı)
gülümsün; canım sen için ferah tut, çok iyi sonuçlar çıkacak hayırlısı ile, hiç endişelenme..
namaz kıldım, Kuran-ı Kerim okudum biraz... Allah kabul etsin...
dillendirmeyi çok sevmiyorum canım ben ibadet konusunu... çok da eksiğim zaten, bilipte yapmamak en kötüsü herhalde...
sen neler yapıyorsun...
Canım ortak arkadaşımız vardı okuldan o bi görüşün dedi işte.
3 kişiydik ilk buluşmada ama ben görmüştüm resmini ve konuşmuştum faceten.
Hazırlıklı gittim.
Boyunu posunu yüzünü beğendim. Hemen bir çekim hissettim zaten.
O da öyle hissetmiş. Sonra herşey çorap söküğü gibi geldi zaten.
Aslında bir tanışmanda sakınca olmazdı canım. Belki konuşmasından gülüşünden bir şeyinden etkilenirdin.
bu fotograftan gördüğüm kadarıyla benden biraz uzundur, 1.71 falan, saçları da biraz seyrelmiş, yaşı da daha büyük duruyor diye istemedimZor beğenip,hep en kötü yönleri görüyorum sanırım...
anam kısaymış kısa boylu adamları sevmıyorum ben öööö :) hem kısa hem kel bide şişko de tam olsun :)
kilosu normal
anam kısaymış kısa boylu adamları sevmıyorum ben öööö :) hem kısa hem kel bide şişko de tam olsun :)
nerelerdesin güzelim
ben olaya fransız kaldım biraz kim uzun kim kısa
bu aralar bayağı yoğundum.
fırsatını buldum geldım ozledım sızlerı
ben de uzun boylu istiyorum, ama çevremdekiler hep kısa... büyük konuşmayayım da....
1.80 - 1.85 yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?