30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

işaret derken ?

perşembe gecesi dua edecektim ama uykuya yenik düştüm, kendime kızarak uyudum hem de... sabaha karşı uyanınca da sabah ezanını bekledim canım...(işaret olan sabaha karşı uyanmış olmamdı)

gülümsün; canım sen için ferah tut, çok iyi sonuçlar çıkacak hayırlısı ile, hiç endişelenme..

bencede özele gıdın hem ılgılenıyorlar güzelce açıktır bence
Allah razı olsun Aydebuz, sağ ol canım!

ALLAH sendende razı olsun tatlım
anne ve babalarımızı ALLAH BIZIM BAŞIMIZDAN EKSTIK ETMESIN

NAMAZMI KILDIN CANIM

Sağ ol Lahesis'im, öptüm!

namaz kıldım, Kuran-ı Kerim okudum biraz... Allah kabul etsin...
dillendirmeyi çok sevmiyorum canım ben ibadet konusunu... çok da eksiğim zaten, bilipte yapmamak en kötüsü herhalde...
sen neler yapıyorsun...

namaz kıldım, Kuran-ı Kerim okudum biraz... Allah kabul etsin...
dillendirmeyi çok sevmiyorum canım ben ibadet konusunu... çok da eksiğim zaten, bilipte yapmamak en kötüsü herhalde...
sen neler yapıyorsun...

ALLAH kabul etsın inşallah tatlım bende yapamıyorum fazla bişey aynen türkçe okuyorum arada bende

hiç bişey yapmıyorum evdeyım canım bende canım sıkılıyo benımde

bu fotograftan gördüğüm kadarıyla benden biraz uzundur, 1.71 falan, saçları da biraz seyrelmiş, yaşı da daha büyük duruyor diye istemedim zor beğenip,hep en kötü yönleri görüyorum sanırım...

Son düzenleme:
bu fotograftan gördüğüm kadarıyla benden biraz uzundur, 1.71 falan, saçları da biraz seyrelmiş, yaşı da daha büyük duruyor diye istemedim Zor beğenip,hep en kötü yönleri görüyorum sanırım...

anam kısaymış kısa boylu adamları sevmıyorum ben öööö :) hem kısa hem kel bide şişko de tam olsun :)

ben olaya fransız kaldım biraz kim uzun kim kısa

okumadan begenıyorsun galiba yorumlarımı arkadasım biriyle tanıştırmak ıstedı beni,faceten fotograflarını gösterdı,çocuk 1.71 civarıdır,benden biraz uzundur,ben begenmedım diye istemedım görüşmeyi,olay bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…