30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Allah Allah,seviyorum demişti en son,ne güzel görüşmüşlerdi,daha neyi bekliyor,amacı ne çözemedim,üzüldüm...

erkeklere ıyıce bişeyler oldu bea bızde bunu anlayamadık işte çok yorucu bir ilşki şekerıme ALLAH sabır versin koy kapıya deyyommm sevıyom deyyoooooo

erkeklere ıyıce bişeyler oldu bea bızde bunu anlayamadık işte çok yorucu bir ilşki şekerıme ALLAH sabır versin koy kapıya deyyommm sevıyom deyyoooooo

evet erkekleri anlamak güç gercekten,bir de kadınlara laf söylerler... haklarında hayırlısı bakalım neler olacak...

Kızlar giremedim hiç ama okudum şimdi yazdklarınızın hepsini... Bugün çalışmıyoruz, yatıom bnde. Topiğimiz ıssız kalmış

neyse ki 1 mayısta çalıştırmamışlar...
sen ne yaptın, sesi çıkmıyormuş seninkinin, ne yapmaya çalışıyor...

Son düzenleme:
Hiç bi ulaşım aracı çalışmıyoki bugün istanbulda:s evet ses yok yine. Sen napiosun kısmetin varmış:)

iyi olmuş o zaman hayırlısı ama bence arayıp yüzyüze konuşmak istediğini söyle,yoksa 15 günde bir bir şey yokmuş gibi yüzyüze güzelce konuşup sonra hiç sesi çıkmazsa nereye kadar yani... netleşsin artık bu durum,korkma sonuçtan da...
yok ya ben istemedim,görüşmedim bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…