- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.381
kızın senın yaşadıklarınla kolay şeyler degılkı anacıgımm ya ben olsam agzını burnunu kırmıştım o adamın çoktannnn
ohhhhhhh anca rahatlarsın zaten peygamber sabrımı varkı sende nedir ?:)
gündüzcü tayfası gidiyorrrr
2.3saatte gececi tayfası gelıcekkkk amma nöbeteşiyoru heeeee :))) bende kalkıyım yemek yapayımmm
Bnde çok sabrlı diilimdir ama snn hiç hiiç yok sabrın:) çıktım işten eve gidiom bnde.
Sen vardiyalısın hehe
Canım, garip bir şekilde her şey yetişecek, her şey güzel olacak gibi bir his var içimde... Sana acayip güveniyorum ben!
Allah kolay getirsin Lahesis'immmm...
Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.
en kocamanından AMİN canım
bende dün farkettim çiçek isimlerini, tabi ki yine salaklaştım ve nickimi değiştirdiğimi sandım, öyle anlık kafa gitti yine
aydebuz; alıntı yapacaktım aramaya üşendim mesajınıbahsettiğin yeşil çay h...... ın mı?
kızlar bende lilyumu hep lityum diye okuyodum dıyodumkı bıde bunlar ılaçmı kullanıyor acep :))))
yetişirsin biizm kızlarda bahar geldıya hepsi güneşi gördü gezmelere çıktılar h.sonu burası bomboştu :) kimisi
alışverişe çıktı tugçem sevgılı yaptı kendıne geziyor şekerın babası geldi giremiyor beyzoşş yogun sanırımm,
lahesis tez çalışmalarında ,gülümsün h.içi günüz gurubunda bende ortaya karışık işte :)
bende öle tahmın etmiştim ya begenı sayısı, ya msj dıye geçmişti aklımdan canım :)
kızlar ya bir de bana cepten kk' ne girmeyi anlatır mısınız?
tel.den face e falan giriyorum yani o kadar teknik donanımı var sanırım benim emektarın... ama kk'ne girdiğim zaman hafıza dolu uyarısı veriyor... kk eklentisi mi var face gibi, yoksa opera mini den mi giriyorsunuz...
tünaydınnnnnnnn herkeze
hımmmm azmışya oda aslında sıkmasalarda bol bol gezsen tanısan daha kolay oluyor ozaman
merhaba lahesis ne haber, biberiye aldım bugün ama hiç halim yok, yarın demleyip içeceğim.
ben direkt arama motoruna kk yazıyorum,site açılıyor.
Nasılsınız canlarım?
tuğçecim biz bir çoğumuz bildiğin gibiyiz, haberler sende canım, nasıl gidiyor hayat...
kimisi derken beni kastettin galiba
mesaj sayısıyla alakalı, ben de 5 e ulaşmayı hedefliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?