30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım, garip bir şekilde her şey yetişecek, her şey güzel olacak gibi bir his var içimde... Sana acayip güveniyorum ben!
Allah kolay getirsin Lahesis'immmm...

en kocamanından AMİN canım

Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.

bende dün farkettim çiçek isimlerini, tabi ki yine salaklaştım ve nickimi değiştirdiğimi sandım, öyle anlık kafa gitti yine

aydebuz; alıntı yapacaktım aramaya üşendim mesajını bahsettiğin yeşil çay h...... ın mı?

kızlar ya bir de bana cepten kk' ne girmeyi anlatır mısınız?
tel.den face e falan giriyorum yani o kadar teknik donanımı var sanırım benim emektarın... ama kk'ne girdiğim zaman hafıza dolu uyarısı veriyor... kk eklentisi mi var face gibi, yoksa opera mini den mi giriyorsunuz...

yok tatlım d....n

kızlar bende lilyumu hep lityum diye okuyodum dıyodumkı bıde bunlar ılaçmı kullanıyor acep :))))

kimisi derken beni kastettin galiba

merhaba lahesis ne haber, biberiye aldım bugün ama hiç halim yok, yarın demleyip içeceğim.

ben direkt arama motoruna kk yazıyorum,site açılıyor.

merhaba lahesis ne haber, biberiye aldım bugün ama hiç halim yok, yarın demleyip içeceğim.

hey yarabbim temizlik yapacak sanki atıver üç-beş sap kaynar suyun içine...

ben direkt arama motoruna kk yazıyorum,site açılıyor.

ben öyle yapınca hafıza dolu diyor canım ya... nokia 5800 var bende,artık eski sayılıyor o telefonlar..

en güzelini yapıyorsun, ama çokta akışına bırakma çaktırmadan gözlemle bol bol... hayırlısı olsun ya inşallah çok güzel olur herşey...
yazmışsındır belki ama ben çok takip edemedim tanışma hikayenizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…