30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

slm kızlar..çok sevindim canım..gözünüz aydın..biyopsi de temiz çıkar inş..

eeeeeee aşıksın canımmm normaldir hasretlıkte vayyyy

Sana bişi diyimmi biz aydebuzla mailleşioz sürekli ona dedmki babam geldi hiç giremiyorum kkya dedim oda bana telden girsene giriodun hep dedi ya artk nası salaklaştysam telden girmeyi düşünemiyorum ya Allahım sen aklıma mukayet ol

hahahhahah deliisn kızım ssenya esta piti pitiiii

kızlar biizm bu adımıızn altında kalpler varya kırmızı hani :) onlar 3 taneya bende neye göre çogalıyo bunlar bılen

varmı merak ettım :) ( şu bendekı meraka bak hele işsiz adam naparrr otu b...u merak eder demişler ya dogruymuş

normalde meraklı yapımda yok heç

Canım, garip bir şekilde her şey yetişecek, her şey güzel olacak gibi bir his var içimde... Sana acayip güveniyorum ben!
Allah kolay getirsin Lahesis'immmm...

Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.

Boş ver yetişmeye çalışma ama bir selam ver en azından. Bazen çok yazıldığında bizler de okuyamayabiliyoruz.
Seni merak ediyorum ben! Burada olmanı seviyorum.
Bize yazmayı ihmal etme öğretmenim.

Çocukların küçük mü?
Isırma falan? :26:

saol canım..ben de burda olmayı seviyorum..küçükler..1.sınıflar..artık napacağımı şaşırdım..ne ödül ne ceza kar etmio..kızlarım iyi erkeker çok fena..erkek işte :))

Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.

bende öle tahmın etmiştim ya begenı sayısı, ya msj dıye geçmişti aklımdan canım :)

yetişirsin biizm kızlarda bahar geldıya hepsi güneşi gördü gezmelere çıktılar h.sonu burası bomboştu :) kimisi

alışverişe çıktı tugçem sevgılı yaptı kendıne geziyor şekerın babası geldi giremiyor beyzoşş yogun sanırımm,

lahesis tez çalışmalarında ,gülümsün h.içi günüz gurubunda bende ortaya karışık işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…