- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.341
Annem maalesef ki sigara içiyor.Çok kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Annemin bir şikayeti yoktu canım, regl olamıyor diye gitti. Bir değeri yüksek çıktı. tüm batın ulstrason, şu bu derken bugünlere geldik. Allah'ıma şükür temiz her şey!
Endoskopi sonucu da temiz. Biyopsi sonucu daha çıkmadı ama inşallah o da temizdir.
Canım annem 50 yaşında.
Beyin için gitmedi ama endokrinoloğa sevk edilmişti. Onlar da incelediler.
bir kaç saat önce msj yazdığıma o kadar emindim ki, deli gibi mesajımı arıyorum hey Allah'ım sen aklımı koru
yazmış ama göndermeye fırsat bulamamışım demek ki...
gülümsün tezin ve hazırlıkların nasıl gittiğini sormuşsun canım; çok şükür genelde iyiyim, tez konusunda elimden geleni yapıyorum, stres genel sağlık durumumu etkiliyor zaman zaman ama olduğu kadar diye rahatlatıyorum kendimi... eşim de çok destek oluyor sağolsun..
slm kızlar..çok sevindim canım..gözünüz aydın..biyopsi de temiz çıkar inş..
hoş bulduk canım..selam tatlım hoşgeldinnn
Sağ olun arkadaşlar, aydınlık içinde olun. Biliyorum hepiniz samimi bir şekilde dua ettiniz. Allah hepinizden razı olsun.
bir kaç saat önce msj yazdığıma o kadar emindim ki, deli gibi mesajımı arıyorum hey Allah'ım sen aklımı koru
gülümsün tezin ve hazırlıkların nasıl gittiğini sormuşsun canım; çok şükür genelde iyiyim, tez konusunda elimden geleni yapıyorum, stres genel sağlık durumumu etkiliyor zaman zaman ama olduğu kadar diye rahatlatıyorum kendimi... eşim de çok destek oluyor sağolsun..
Sana bişi diyimmi biz aydebuzla mailleşioz sürekli ona dedmki babam geldi hiç giremiyorum kkya dedim oda bana telden girsene giriodun hep dedi ya artk nası salaklaştysam telden girmeyi düşünemiyorum ya Allahım sen aklıma mukayet ol
Canım, garip bir şekilde her şey yetişecek, her şey güzel olacak gibi bir his var içimde... Sana acayip güveniyorum ben!bir kaç saat önce msj yazdığıma o kadar emindim ki, deli gibi mesajımı arıyorum hey Allah'ım sen aklımı koru
Picama'm, örtttmenimmmm, sağ ol. Nasılsın? Öğrencilerin nasıl? neden gelmiyorsun hiç.slm kızlar..çok sevindim canım..gözünüz aydın..biyopsi de temiz çıkar inş..
Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.kızlar biizm bu adımıızn altında kalpler varya kırmızı hani :) onlar 3 taneya bende neye göre çogalıyo bunlar bılen
varmı merak ettım :) ( şu bendekı meraka bak hele işsiz adam naparrr otu b...u merak eder demişler ya dogruymuş
normalde meraklı yapımda yok heç
hahahhahah deliisn kızım ssenya esta piti pitiiii
Picama'm, örtttmenimmmm, sağ ol. Nasılsın? Öğrencilerin nasıl? neden gelmiyorsun hiç.
sen de saol gülüm..iyi diyelim iyi olalım :))havalar ısındı öğrencilerim iyice coştu..şu sıralar ısırma modası var..düşün artık..her gün bu topikteyim ama yazmıyorum..yetişemiyorum size :))
Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.
Boş ver yetişmeye çalışma ama bir selam ver en azından. Bazen çok yazıldığında bizler de okuyamayabiliyoruz.
Seni merak ediyorum ben! Burada olmanı seviyorum.
Bize yazmayı ihmal etme öğretmenim.
Çocukların küçük mü?
Isırma falan? :26:
Aydebuz, onlar mesaj sayımızla alakalı sanırım yaaa. Çiçek isimleri yazıyor ya, onlar da mesaj sayımızla alakalı diye biliyorum.
Ya nası gelmedi aklıma yuh bana
sen de saol gülüm..iyi diyelim iyi olalım :))havalar ısındı öğrencilerim iyice coştu..şu sıralar ısırma modası var..düşün artık..her gün bu topikteyim ama yazmıyorum..yetişemiyorum size :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?