30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

şekerr aklıma ne gedı biliyomusun eskıden tv ler çalışmayınca vuruyodukya hahhahaha keşke kafamızada biri

vurunca çalışsa demı :))

Telden giriom artık bz tanışmıoz polar pijamayla iki sayfa açık bi fal topiğî bi bu dualarada giremiom artk hasta olcm geçsin başlcam dua topiğinede girmeye

saol canım..ben de burda olmayı seviyorum..küçükler..1.sınıflar..artık napacağımı şaşırdım..ne ödül ne ceza kar etmio..kızlarım iyi erkeker çok fena..erkek işte :))

amannnn hocammmm dıkkat edın sizide ısırmasınlar

erkekler varya 7.dede yaramaz 70 dede erkek neolcak işte tü üü tüü tüüü

Telden giriom artık bz tanışmıoz polar pijamayla iki sayfa açık bi fal topiğî bi bu dualarada giremiom artk hasta olcm geçsin başlcam dua topiğinede girmeye

hemen tanışalım şekerim:))ben ilklerdenim aslında ama daha sonra pek katılamadım konuşmalara..zor bi dönemdeyim sınıfım sayesinde doktorluk oldum..çok anlatacak bi şeyim yokmuş sana yazarken de bunu anladım :)))yaş 30,aşk yok,öğretmenim..şükür mesleğim var..delirmezsem :))

Çok memnun oldum 24 yaşındayım bende,editörüm... Sevgilimle durumlarım karışık gülümsün sayesinde burdayım hangi şehrdesin?

en güzel kutsal meslek sende tatlım

evetya sabır ister ben yapamazdım şahsen senı kutluyorum gönüldennn

evet mesleğimi seviyorum..onlar her okuyup yazdığında mutlu oluyrum..katkım olduğu için..bi de davranışlarını düzeltsem tamamdır:))
öpüyorum kızlar sizi..çıkıyorum..yarına görüşürüz inş..iyi akşamlar..

PolarPijama, konunun ilk üyelerinden ama maalesef çok yazmıyor.
Daha birçok arkadaş vardı onlar da öyle... Sağlık olsun!

iyi akşamlar polarpijama...

kızlar iyi akşamlar ben de toparlanayım.

Bn sana anlatrken nası sinirlenion ahaaha

kızın senın yaşadıklarınla kolay şeyler degılkı anacıgımm ya ben olsam agzını burnunu kırmıştım o adamın çoktannnn

ohhhhhhh anca rahatlarsın zaten peygamber sabrımı varkı sende nedir ?:)

hangi birinin davranışlarını düzelticeksın ki ?? ama biliyomuusn evde ennnn yaramaz çocuk bile tekk ögretmenınden korkuyo ne garippp dimi ? iyi akşamlar tatlım görüşürüz

gündüzcü tayfası gidiyorrrr

2.3saatte gececi tayfası gelıcekkkk amma nöbeteşiyoru heeeee :))) bende kalkıyım yemek yapayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…