- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.361
yetişirsin biizm kızlarda bahar geldıya hepsi güneşi gördü gezmelere çıktılar h.sonu burası bomboştu :) kimisi
alışverişe çıktı tugçem sevgılı yaptı kendıne geziyor şekerın babası geldi giremiyor beyzoşş yogun sanırımm,
lahesis tez çalışmalarında ,gülümsün h.içi günüz gurubunda bende ortaya karışık işte :)
saol canım..ben de burda olmayı seviyorum..küçükler..1.sınıflar..artık napacağımı şaşırdım..ne ödül ne ceza kar etmio..kızlarım iyi erkeker çok fena..erkek işte :))
şekerr aklıma ne gedı biliyomusun eskıden tv ler çalışmayınca vuruyodukya hahhahaha keşke kafamızada biri
vurunca çalışsa demı :))
Telden giriom artık bz tanışmıoz polar pijamaylaiki sayfa açık bi fal topiğî bi bu dualarada giremiom artk hasta olcm geçsin başlcam dua topiğinede girmeye
amannnn hocammmm dıkkat edın sizide ısırmasınlar
erkekler varya 7.dede yaramaz 70 dede erkek neolcak işte tü üü tüü tüüü
Kafam vurunca çalışsa kalbim vurunca unutsa
hemen tanışalım şekerim:))ben ilklerdenim aslında ama daha sonra pek katılamadım konuşmalara..zor bi dönemdeyim sınıfım sayesinde doktorluk oldum..çok anlatacak bi şeyim yokmuş sana yazarken de bunu anladım :)))yaş 30,aşk yok,öğretmenim..şükür mesleğim var..delirmezsem :))
hemen tanışalım şekerim:))ben ilklerdenim aslında ama daha sonra pek katılamadım konuşmalara..zor bi dönemdeyim sınıfım sayesinde doktorluk oldum..çok anlatacak bi şeyim yokmuş sana yazarken de bunu anladım :)))yaş 30,aşk yok,öğretmenim..şükür mesleğim var..delirmezsem :))
en güzel kutsal meslek sende tatlım
evetya sabır ister ben yapamazdım şahsen senı kutluyorum gönüldennn
İhihihi sen sinirlisn birazcık
ivitttt bakamam ben öle çocuk felan ugraşamam ondan evlenıpte dogurmadımya :)))
evet mesleğimi seviyorum..onlar her okuyup yazdığında mutlu oluyrum..katkım olduğu için..bi de davranışlarını düzeltsem tamamdır:))
öpüyorum kızlar sizi..çıkıyorum..yarına görüşürüz inş..iyi akşamlar..
evet mesleğimi seviyorum..onlar her okuyup yazdığında mutlu oluyrum..katkım olduğu için..bi de davranışlarını düzeltsem tamamdır:))
Bn sana anlatrken nası sinirlenion ahaaha
iyi akşamlar polarpijama...
kızlar iyi akşamlar ben de toparlanayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?