- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.421
havalar ısındı böle oldu mıllet geziyor ohhhh sen nıye çıkmadın bıyerlere ? çık gez ,dolaş eglen ohhhhhhhhh sefan olsun
kız beyzoş geldı aklıma bak gene, sen görüşmüyormuusn onunla mail tv felan nerde acep ?
sen ne yaptın,sesin çıkmıyordu,iş görüşmelerin ne oldu...
ben napıyım canımya bıızmkı evde 5 gündür sınavları var dıye senelık ızın aldı .....süreklıde giremıyorum kızıyor attım onu odayaevdeyım 3 ögün yemek bulaşık ugraşıyorum tatlım yarında erkenden kalkıcam onunla okula gidicem tüm gün
iş görüşmelerim birini ben istemedım maaşı az dıye dıgeride haber verıceklerdı ben biraz isteksız baktım
nedense içime sinmedı rahatsız ettı benı bir şeyler nitekımde olmadı ....... bn meslegımı bıraktım c.tesi pazarda çalışıyorum diye
c.esi çalışmıycagım bir iş bakıcam artık çok youldum
açıköğretim sınavı mı ne sınavı canım. kendine bulaşık makinesi alsın bir tane yaa, yemek, temizlik her şey sana bakıyor zaten...kıymetini biliyordur inş.
hayırlısı olsun canım,özel sektör haftasonları da çalıştırıyor malesef. gönlünce bir iş bulursun umarım tez zamanda.
aöf canım durumunu yenı,yenı toparlamaya çalışıyor tatlım ,1 yıldr yanlız yaşıyor kredıleri var bir sürü onlara anca yetişiyor
her akşam ben yıkamıyorum oda yıkıyor zatenbulaşıga bılıyor yardımcı oluyorda ,dersleri var dıye oda
dokundurmadım bişeye
amannnn aslımya hangı erkek kıymet bılıyokı bu bılsın hep daha fazlasını ister insanoglu
Merhaba kızlarr...
Haberlere takılıp kaldım bugün.
anladım canım, yaşı senden küçüktü sanırım, borçları ilk zamanlar ondandır o zaman. hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim canım.
30 yaşında canım yok ılk çıktıgımızda ben çok fir,fir gezdigim için :) 1 yılda 3 şehir geziyordum ( beraber tabıı ) nebılyıım annemya
parası çok sanıyodum ben kredıden yıyomuş.birde birikmişleri harcamış hep mebılıyım
merhaba tatlım nasılsın ,keyıfler nasıl ?
fazla takılma haberlere pisikolojın bozulur valla ben baktımda bıraz
çok mu borcu var şimdi peki, ödenmeyecek gibi mi yani... sen de çok mü lüks takıldın ne yaptın.
Kızz kaç saattir bakıyorum ben. dün geceden beri...
Şimdi belgedel açtım artık.
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın?
Günaydın Aydebuz, sen nasılsın?herkeze selammm günayddınlarrrrrrr
iyi haftalar kızlarrr nasılsınız ?
Günaydın Aydebuz, sen nasılsın?
Bana da dua eder misin aydebuz?dualarımı tamamlamaya çalışıyorum bırde sen napıyosun ılk iş günün nasıl geçiyor bakalım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?