- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.461
birey olarak mutlu olsak, güzel günlerden geçsek bile, ülkede bir huzursuzluk olduğunda insan tam olarak mutlu olamıyor.. millet olmak bu demek galiba...
geleneksel ahlak diyor buna kuramcılar sanırım
ıraktaki patlamalarda ölenler için aynı acıyı hissedebildiğimiz gün ise geleneküstü ahlak seviyesine ulaşmış olacağız, ama bence çoook uzak o günler henüz...
Bu ne güzel duadır Aslı, ben de böyle dua ettim dün hep!Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor, Allah selamete çıkarsın tez zamanda inşallah.
Evet, ben de merak ettim. :26:aydebuz hayırdır hesabın geçici pasif oldu...
Hoş geldin Canım.kızlaaaar ben geldim ve hepinizi çoook özledim
düğünümüzü yaptık, çok şükür herşey güzeldi, bugün yuvaya döndüm...
Bu ne güzel duadır Aslı, ben de böyle dua ettim dün hep!Evet, ben de merak ettim. :26: Hoş geldin Canım. Biz de seni çok özledik. Kardeşine mutluluklar dilerim. ( hoş bunları birkaç sayfa önce yazmıştım. ama görmedin sanırım. ) Darısı bir an önce sizin düğüne inşallah, sonra gelsin bebikolar inşallah. anne ol, hala ol. ( teyze olma imkanın varsa teyze de ol. )
Aydebuz neden ceza aldı acaba yaaa
Sağ ol açıklaman için Aslıcığım;kocamı yakaladım gibi bir isimle açılmış topik vardı,orada polemiğe girmiş biraz,sanırım ondan ceza almış... yarın kandil mi bu arada?
İyi diyelim iyi olsun Aslı, ülke karmakarışık; bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyiz işte.sen nasılsın bu arada gülümsün
Sağ ol açıklaman için Aslıcığım;
Evet canım, MİRAÇ KANDİLİ yarın!
İyi diyelim iyi olsun Aslı, ülke karmakarışık; bu durumda ne kadar iyi olunursa o kadar iyiyiz işte.Daha iyi daha aydınlık günlerimiz olur inşallah.
inşallah canım.rica ederim canım.
çok sevindim ya, çoooook dua edelim birbirimize de inş.
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnsonumuz hayırlısı,bakalım neler olacak...inşallah güzel gelişmeler olur.
@Lahesis,düğün nasıl geçti? Allah mesut etsin kardeşini ve eşini. Darısı senin düğününe inşallah canım. 17 Ağustos'ta mıydı?
Bizim iş yerinden arkadaşınki 17 Ağustos!
kızlaaaar ben geldim ve hepinizi çoook özledim
düğünümüzü yaptık, çok şükür herşey güzeldi, bugün yuvaya döndüm...
bakabileceğin, sağlığının maddiyatının elverdiği kadar yapmak serbest.
ben idare ederim, buraya bilerek üye olmuştum aslında,ya 30dan sonra evlenirim ya hiç evlenemem diye... hayırlısı olsun,şu sıra karamsarım.
aydebuz bir topikte atışmış, konu fake falan diye,sanırım ondan ceza almış.
karamsarlık yok, ayrıca daha 30 a var senin, sıranı bekle bakalım...
Allah ülkemizi de düze çıkarsın, şu olaylardan dolayı keyfim yok pek... iş yeri de çok gergindi bugün...kampus önünde çevik kuvvet bekliyordu... irkiliyor insan ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?