30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

birey olarak mutlu olsak, güzel günlerden geçsek bile, ülkede bir huzursuzluk olduğunda insan tam olarak mutlu olamıyor.. millet olmak bu demek galiba...

birey olarak o toplumda yaşıyorsun, tabi ki etkileneceksin, yurtdışında yaşayan bir gurbetçi de olsaydın, yurtdışında çıkan karmaşadan yine huzursuz olurdun. ama yurtdışında yaşayan bir gurbetçi olsaydın, Türkiyede çıkan karmaşadan yine huzursuz olurdun.

Son düzenleme:
geleneksel ahlak diyor buna kuramcılar sanırım
ıraktaki patlamalarda ölenler için aynı acıyı hissedebildiğimiz gün ise geleneküstü ahlak seviyesine ulaşmış olacağız, ama bence çoook uzak o günler henüz...

Doktrinel olarak bilemem ama Iraktakilerle din bağı var en azından, hümanistlikse eğer, dünyada ölen yabancı olup müslüman olmayan bir kimseye karşı da aynı acıyı hissetmek gerekir. Ama insan doğası gereği ailesinden birine komşusundan daha çok üzülüyor normal şartlarda. Bana da ütopik geldi yani...

Son düzenleme:
Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor, Allah selamete çıkarsın tez zamanda inşallah.
Bu ne güzel duadır Aslı, ben de böyle dua ettim dün hep!
aydebuz hayırdır hesabın geçici pasif oldu...
Evet, ben de merak ettim. :26:
kızlaaaar ben geldim ve hepinizi çoook özledim

düğünümüzü yaptık, çok şükür herşey güzeldi, bugün yuvaya döndüm...
Hoş geldin Canım. Biz de seni çok özledik. Kardeşine mutluluklar dilerim. ( hoş bunları birkaç sayfa önce yazmıştım. ama görmedin sanırım. ) Darısı bir an önce sizin düğüne inşallah, sonra gelsin bebikolar inşallah. anne ol, hala ol. ( teyze olma imkanın varsa teyze de ol. )

Aydebuz neden ceza aldı acaba yaaa

kocamı yakaladım gibi bir isimle açılmış topik vardı,orada polemiğe girmiş biraz,sanırım ondan ceza almış... yarın kandil mi bu arada?

@Lahesis, düğün nasıl geçti? Allah mesut etsin kardeşini ve eşini. Darısı senin düğününe inşallah canım. 17 Ağustos'ta mıydı?
Bizim iş yerinden arkadaşınki 17 Ağustos!

düğün çok güzeldi canım...
ayaklarım hala acıyor Amin inşallah çoook mutlu olurlar...
benim düğün 16-17 ağustos... sonra da tatiiiil

kızlaaaar ben geldim ve hepinizi çoook özledim

düğünümüzü yaptık, çok şükür herşey güzeldi, bugün yuvaya döndüm...

kızlar ben gelldım nasılsınız bakıyıımm ?

bizde senı çok özledık anım kuş yuvaya ddöndü:)

evet ama öle geldı bana :)) ben birgün ceza aldım bende onu kıb lemiştimkiiii :))

ayrıca benım ceza aldıgım zaman siz görüyomuusnuz ne için ceza aldıgımı merak ettım ılk defa ceza almışım :)

öle deme aslı öle deme bak bende dedımkı 30 yaşıma gelıne söz evlenıcem anneeeeeeee dedimmm

sıkıştırıyorya ben süreklı isteyende çok dedım nasılsa karar verırım bırıne

ama dedigin zaman olmuyormuş kısmet bu işler hç bellı olmuyor tatlım

Şimdi baktım da 1 ağustos 2012 de nişanlı kızlar topiğini açmışım. O zaman nişanlıydım biliyorsunuz.
4.01.2013 tede yani 5 ay sonrada bu topiği açmışım.
Nerden nereye iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…