30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Regl oldum sancım var; başım da ağrıyor sağdan! (Anam reglimi bile buradan ilan ediyorum. )

İpeknur, sen nasılsın? Ne zamandır gelmiyordun! Hoş geldin. NE var ne yok?
Bizler aynıyız Allah'a şükür

geçmiş olsun canım sen olduysan benıkıde yakındır.) burda gizlimiz saklımızda var sanki bebiş

Napıyorsunuz özgür kızlar? :)

ben özgürümmmmm:)

Zamanlamamız iyi canım.
bUGÜN biraz suda debelendim. Yorgun düştüm.
Ayaklarımı uzattım oturuyorum.
Sen ne yapıyorsun?

annammm ben sudan korkuyorum yanı yüzmekten bir karadenizli olarak vasat bir durum aslında .....havuza girdigimde bu sene fethıyeye gıtmiştik kendime kocamannnnnnn bir simit almıştım baktım havuzda kıms yok girdik ...sonra anam ne çoğaldı meger kızların çogu korkuyomuş girmeye simitle girmeyede utanıyorlarmışbenı gören geldii.gören geldii heryer simit doldu
Günaydın Kızçeler; Nasılsınız?
Ben uykusuzum. karnımda da sancı var. başım da soldan sızlıyor.
iş yerindeyim. çalışmam lazım ama kk konularında geziniyorum.

tünaydın tatlım dün sağdan bugünde sldanmı agrıyor başın kız şimdi nasılsın ?

amin canım bencede herkeze kendı evını nasip etsı rabbim ....bak ben böyle alışıyorum aylarca bızımkıler gelınce zor oluyor valla

ozamanda kocan sana yat der sen yatmadan yatmaz hıhhh hepsi zor en iyisi yanlı yaşamak ozamanda sıkılırsın

aynen varya kuzande kalıyourmya ona kızıyorum felan gece uyumuyor dıye ama sabah kalktıgımda bakıyorum gelmiş başıma elımı tutmuş kalk dıye tatlımya ozaman kızdıgını unutuyosun ..yoksa aglayan çocuga delı oluyrum bızım kertada 2 yaşında yok henüz konuşamıyor ,konuşamadıgı içinde herşeyı aglayarak anlatıyor

uyandırmaya gelınce ALlAAAAMMMMMMMM çakasım gelıyo uyandırana zor uyudugum için :) annem huyumu bılır çalışırkende gecde kalsam hayatta kaldırmaz

Günaydın Kızçeler; Nasılsınız?
Ben uykusuzum. karnımda da sancı var. başım da soldan sızlıyor.
iş yerindeyim. çalışmam lazım ama kk konularında geziniyorum.

İyi diyelim iyi olalım canım.
Ben hastalanıcam diye herhalde biraz duygu dalgalanmaları yaşıyorum.
Senden sonra sırada ben varım yani Perşembe gecesi itibariyle...
Sanada geçmiş olsun canım.

Günaydın Kızçeler,
Nasılsınız?

Size bir şey söyleyeceğim çok şaşıracaksınız; benim uykum YOK!
Her gün gelip burada "uykum var" dememe çok alıştınız değil mi?

Sizler nasılsınız?

@Tuğçeciğim, o duygu dalgalanmalarını hep yaşıyoruz. İnşallah geçer canım.

Günaydın kızlar. Bugün de herkes için iyi geçer umarım.

Gulumsunn uykum yok demişsin ama bu sefer de benim uykum var ne yapacağız :)

Tuğçecigim bazen ben de yaşıyorum bunu. nedensiz yere canım sıkkın, moralim bozuk, aşırı alıngan olabiliyorum. Özellikle şu sıralar yaşanan olaylar da canımı çok sıkıyor, belki farkında olmadan seni de etkilemiş olabilir.

Çare yok İpeknur; akşamı bekleyeceksin.

uykunu almanı neye borçluyuz.

uykunu almanı neye borçluyuz.
Dün 23.30 - 00.00 arası uyudum. Çok erken (!)
Buna borçlu olabiliriz.
Bir de dün o kadar uykusuzdum burada bayılıyordum. Eve gidip uyuma hayalleri kuruyordum.
Eve gidince yemek yeyince gözüm açıldı. (Zayıflamak amacıyla burada çorba + salata yiyorum ya zafiyet geçiriyorum zahir! Eve gidip yemek yeyince gözüm açıldı. )
Kız kardeşime ağda bile yaptım.
Banyo şu bu , haaa bir de kitap okumadan yatmam malum; saat gene 23.00 - 23.30 oldu.

Neyse ki iyiyim şükür!

Bende hastalanıcam canım o yüzden duygusallaştım ve ağlaklaştım.
Akşam sahile gittik annemle yürüdüm de biraz açıldım şükür.

evetya bu hastalanma yokmuuyaa herkezın dengesii alt üst ediyor

diyet yapıcam dıyede sade salta çorbayla beslenme herşeyden ye azar azar vitamınsı kalırsın sonra bak söliyimm tam tahıllı ekmek ye tok tutuyor doygunun çok tahıllı yazar üstünde

Canım, doktorun verdiği liste de var elimde, artık bıraktım. Salata + Çorba ama akşam eve gidince yiyorum yemek! İşte bu daha kötü.

Tünaydın canımm...
Sevindim uykun olmamasına bugün :)
Ben de bugün daha iyiyim şükür.
Yarın gece geliyor benimki de...

eVET CANım haklısın herşey etkiliyor insana.
Hem çevresel faktörler hem de ruhen hormonlar işte...
sen naslsın canım? neler yapıyorsun?

Canım, doktorun verdiği liste de var elimde, artık bıraktım. Salata + Çorba ama akşam eve gidince
yiyorum yemek! İşte bu daha kötü.

çok gec saatte yememeye dıkkat et boşver sen dr.u onlara kalsa ölün :) şaka bıyanada dr.la zayıflamak enn iyisi bi yerde

.....vucudunda yagmı sumu fazla ona bakıyorlar öncelıkle .....ama tatlı istedıgınde ye haftada bir gün mesela .....sebzeler yee her akşam 8 kaşık .........meyvelar yeee çok şekerli ve gec saatte olmasın ..........ama sen benıım dedıgım ekmekten alsana bak

görüceksın nasıl zayıflıycaksın kuzen 64 kg dı 59 oldu 2. çocuguda dogurdu 15 ayda emirdi düşün herşeyde yiyor .....

Aydebuz yavrucuğum sende mi hastalanıcaksın?

evet canımya sorma 5 gün var daha gögüslerim başladı şimdiden şişmeye

Benim zaten hipoglisemiden ötürü tam tahıllı ekmek yemem lazım. Bazen alıyorum. Genelde unutuyorum. Tatlı istemez benim canım, öyle çikolata vs işim olmaz. Daha dondurma yemedim yaz başından beri sen hesap et! Meyveyi geç saatte yiyorum bazen, o kötü! Spor şart, hareket şart Aydebuz ama bir gün yapsam beş gün yapmıyorum (unutuyorum falan!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…