- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.641
Regl oldum sancım var; başım da ağrıyor sağdan! (Anam reglimi bile buradan ilan ediyorum.)
İpeknur, sen nasılsın? Ne zamandır gelmiyordun! Hoş geldin. NE var ne yok?
Bizler aynıyız Allah'a şükür
Napıyorsunuz özgür kızlar? :)
Zamanlamamız iyi canım.
bUGÜN biraz suda debelendim. Yorgun düştüm.
Ayaklarımı uzattım oturuyorum.
Sen ne yapıyorsun?
Günaydın Kızçeler; Nasılsınız?
Ben uykusuzum. karnımda da sancı var. başım da soldan sızlıyor.
iş yerindeyim. çalışmam lazım ama kk konularında geziniyorum.
bizim evde erken yatılmaz ASLI; bir ses olur, birisi uyandırır, misafir olur, bir şey olur!
Sonra ben uyanırım. Tekrar dalamam; çıldırırım! En iyisi herkesle beraber yatmaktır.
O yüzden Allah herkese kendi evini nasip etsin, tamam evlensek de rahat olacağız diye bir şey yok ama ne bileyim?
diyecek lafım yok aslında.
Kocan uyutmaz, çocuk zırlar!!!
O zaman da rahat yok. :111:
Bunu dediğim zaman insanlar diyor ki: " O zor gelmez ama çocuğuna seve seve kalkarsın, uykusuzluk zor gelmez!!! "
Bana sorsan çocuğa da uyuz olurum, diyorum çünkü beni uyandıran insandan nefret ederim. Gece rahatsız edenden yani!
Günaydın Kızçeler; Nasılsınız?
Ben uykusuzum. karnımda da sancı var. başım da soldan sızlıyor.
iş yerindeyim. çalışmam lazım ama kk konularında geziniyorum.
iyi akşamlar canım nasılsın ?
İyiyim canım duygu dalgalanmalarımla baş etmeye çalışıyorum.
Sen nasılsın?
ne oldukı canım hayırdır ?
Çare yok İpeknur; akşamı bekleyeceksin.Günaydın kızlar. Bugün de herkes için iyi geçer umarım.
Gulumsunn uykum yok demişsin ama bu sefer de benim uykum var ne yapacağız :)
Tuğçecigim bazen ben de yaşıyorum bunu. nedensiz yere canım sıkkın, moralim bozuk, aşırı alıngan olabiliyorum. Özellikle şu sıralar yaşanan olaylar da canımı çok sıkıyor, belki farkında olmadan seni de etkilemiş olabilir.
Çare yok İpeknur; akşamı bekleyeceksin.
Günaydın Kızçeler,
Nasılsınız?
Size bir şey söyleyeceğim çok şaşıracaksınız; benim uykum YOK!
Her gün gelip burada "uykum var" dememe çok alıştınız değil mi?
Sizler nasılsınız?
@Tuğçeciğim, o duygu dalgalanmalarını hep yaşıyoruz. İnşallah geçer canım.
uykunu almanı neye borçluyuz.
Bende hastalanıcam canım o yüzden duygusallaştım ve ağlaklaştım.
Akşam sahile gittik annemle yürüdüm de biraz açıldım şükür.
Günaydın Kızçeler,
Nasılsınız?
Sizler nasılsınız?
tarihte bir ilk gibi bişey bu canım :))) b ende sabah erken kalktım 8 gibi benımde şuan çok uykum var ama dırenıcemkı gece gec yatıyım :))
Dün 23.30 - 00.00 arası uyudum. Çok erken (!)
Buna borçlu olabiliriz.
Bir de dün o kadar uykusuzdum burada bayılıyordum. Eve gidip uyuma hayalleri kuruyordum.
Eve gidince yemek yeyince gözüm açıldı. (Zayıflamak amacıyla burada çorba + salata yiyorum ya zafiyet geçiriyorum zahir!Eve gidip yemek yeyince gözüm açıldı. )
Kız kardeşime ağda bile yaptım.
Banyo şu bu , haaa bir de kitap okumadan yatmam malum; saat gene 23.00 - 23.30 oldu.
Neyse ki iyiyim şükür!
Canım, doktorun verdiği liste de var elimde, artık bıraktım.evetya bu hastalanma yokmuuyaa herkezın dengesii alt üst ediyor
diyet yapıcam dıyede sade salta çorbayla beslenme herşeyden ye azar azar vitamınsı kalırsın sonra bak söliyimm tam tahıllı ekmek ye tok tutuyor doygunun çok tahıllı yazar üstünde
Günaydın Kızçeler,
Nasılsınız?
Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar. Bugün de herkes için iyi geçer umarım.
Gulumsunn uykum yok demişsin ama bu sefer de benim uykum var ne yapacağız :)
Tuğçecigim bazen ben de yaşıyorum bunu. nedensiz yere canım sıkkın, moralim bozuk, aşırı alıngan olabiliyorum. Özellikle şu sıralar yaşanan olaylar da canımı çok sıkıyor, belki farkında olmadan seni de etkilemiş olabilir.
Canım, doktorun verdiği liste de var elimde, artık bıraktım.Salata + Çorba ama akşam eve gidince
yiyorum yemek! İşte bu daha kötü.
Aydebuz yavrucuğum sende mi hastalanıcaksın?
Benim zaten hipoglisemiden ötürü tam tahıllı ekmek yemem lazım. Bazen alıyorum. Genelde unutuyorum.çok gec saatte yememeye dıkkat et boşver sen dr.u onlara kalsa ölün :) şaka bıyanada dr.la zayıflamak enn iyisi bi yerde
.....vucudunda yagmı sumu fazla ona bakıyorlar öncelıkle .....ama tatlı istedıgınde ye haftada bir gün mesela .....sebzeler yee her akşam 8 kaşık .........meyvelar yeee çok şekerli ve gec saatte olmasın ..........ama sen benıım dedıgım ekmekten alsana bak
görüceksın nasıl zayıflıycaksın kuzen 64 kg dı 59 oldu 2. çocuguda dogurdu 15 ayda emirdi düşün herşeyde yiyor .....
evet canımya sorma 5 gün var daha gögüslerim başladı şimdiden şişmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?