- 3 Mayıs 2009
- 471
- 79
- 323
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.601
Ben de sevindim canım herkesin iyi olmasına. biraz okudum ben yokken neler olmuş dlye. pek bir degisiklik yok dediğin gibi.
aynen öyle canım. kötüsü olmasın da biz böyle de idare ediyoruz :)
Polar Pijamam, öğretmenim; insallah daha çok gelirsin buralara... Tatil gönlünce geçsin!slm kızlar..nasılsınız görüşmeyeli?ben iyiyim çok şükür..tatil yaklaştı:)))darısı tatil isteyenlere....öpüyorum hepinizi..
sen kimseye bırakmazsın ki ev işlerini,hamarat kız.
Pek inanmam ama bazen bazı şeyler çıkabiliyor.
İlginç bir deneyim yaşadım dün.
Sabah ezanı okunuyordu bende dua ediyordum yatağımda.
Ben 10 gündür bir şifre hatırlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Sinir gelmişti.
O anda gözümün önüne bir beyaz kağıt geldi ve üzerinde şifre yazıyordu.
Hemen girdim sabahın 5 inde baktım ki oldu.
Allah'a şükrettim ve meleklere teşekkür ettim.
Birsürü böyle şeyler oluyor. öZellikler birşeye canım sıkıldıysa.
Demekki kalp temiz olunca ve koşulsuz şartsız inanınca Allah herşekilde yardım ediyor.
Regl oldum sancım var; başım da ağrıyor sağdan! (Anam reglimi bile buradan ilan ediyorum.gülümsün iyi haftalar ve diger arkadaşlarada iyi haftalar dilerim
nasılmış herkez ?
Regl oldum sancım var; başım da ağrıyor sağdan! (Anam reglimi bile buradan ilan ediyorum.)
İpeknur, sen nasılsın? Ne zamandır gelmiyordun! Hoş geldin. NE var ne yok?
Bizler aynıyız Allah'a şükür
Aydebuz kime yazdı onu!Sağol canım, sana da gecmis olsun. ben de geçen hafta ayni sorundan muzdariptim :) . internet ile ilgili bir sorunum vardı o yüzden gelemedim. onun dışında ayni ben de. iş güç kosturmaca. sizlerin de iyi olduğunuza çok sevindim.
Bu arada aydebuz'un söylediklerine tamamen katılıyorum. Hatta bununla ilgili bir söz bile var: Türk'un aklı ya kaçarken, ya ...çarken gelirmiş :)
Merhaba kızçeler; nasıl herkes?
Polar Pijamam, öğretmenim; insallah daha çok gelirsin buralara... Tatil gönlünce geçsin!
1. sınıf mıydı POLARPİCAMA'm, gerçi daha önce sormuşumdur ama yaşlılık malum idare et. :93:kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum..umarım tüm günlerimiz gönlümüzce geçsin..seneye için enerji toplamam lazım..çok yordu keratalar beni bu yıl..
1. sınıf mıydı POLARPİCAMA'm, gerçi daha önce sormuşumdur ama yaşlılık malum idare et. :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?