30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızçeler; günaydın!
Hayırlı cumalar herkese; Rabbim dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun inşallah! Amiiiiiiiiiiiiiinnnn

Ohh eline sağlık canım. Çok marifetlisin. Maşallahh...

Valla şişirdim göbişimi canımcım.

maşellah bana maşellah :)) şişir şişirrrr.benımkıde şişmeye başladıkı benım göbek senınkınden önde gider bu hallerımde olunca acayıppppppp şişiyorum varya 2 kılo fazla çıkarım tartıda

Kızçeler; günaydın!
Hayırlı cumalar herkese; Rabbim dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda kabul buyursun inşallah! Amiiiiiiiiiiiiiinnnn

tünaydınnnnnn tatlım nasılsın ? aminnnnnnnnnnn canım benım senınde duaların kabul etsın rabbım inşallahhhhhhhhhh aminnnnnnnnnn

merhabalar... çok sıkıcı bir gün bir şeyler yapmak istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum... kafam o kadar karışık ki. aslında 3 vardiya çalıştığım için gece çalıştım sabah geldim uyumamaya direniyorum ama uyusam da uyumasam da aslında pek bir şey fark etmiyor yine evdeyim... bayanlar ciddi anlamda sanırım kendimi iyice kabuğuma çektim galiba. iş düzenim yüzümden hiç bir şey yapamıyorum hafta sonlarımı değerlendirmek yeni insanlar tanımak hobilere eğlencelere etkınlıklere katılmak istiyorum ama sanırım sadece istiyorum. ertesi gün olunca off ya tek başıma ne yapacağım boşver evde otur diyorum böylece yıllar geçiyor, sizler neler yaparsınız önerileriniz var mı

canım bu yazdığın başkasından alıntı mı,yoksa senin baban mı hasta? eğer öyleyse hiç bahsetmemiştin, üzüldüm, Allah şifasını verir inşallah.

canım bu yazdığın başkasından alıntı mı,yoksa senin baban mı hasta? eğer öyleyse hiç bahsetmemiştin, üzüldüm, Allah şifasını verir inşallah.

yok bacımya ALLAH korusun alıntıydı o kımse o ALLAH ACIM ŞİFASINI VERSİN CANIM

SELAM KIZLAR HERKEZE İYİ HAFTALAR NASILLSINIZZZZ ?

İYİYİZ AYDEBUZ SAĞ OL CANIM. SENİ SORMALI SEN NASILSIN?
YEMEKTEN GELDİM ŞİMDİ , UYKU BASTIRDI.

LAHESİS NERELERDE BİLEN VAR MI? OKUL BİTMEDİ Mİ? BÜT.LER VAR GERÇİ!

İYİYİZ AYDEBUZ SAĞ OL CANIM. SENİ SORMALI SEN NASILSIN?
YEMEKTEN GELDİM ŞİMDİ , UYKU BASTIRDI.

LAHESİS NERELERDE BİLEN VAR MI? OKUL BİTMEDİ Mİ? BÜT.LER VAR GERÇİ!

afiyet lsun hayatım sağol ben uzanıyorumya hastalancam bugün başım agrıyor keyfım yok .gel uyuyalım beraber valla :))

umutsuz ev kadınların ı izliyomusun ? bu hafta izledinmi ?

afiyet lsun hayatım sağol ben uzanıyorumya hastalancam bugün başım agrıyor keyfım yok .gel uyuyalım beraber valla :))

umutsuz ev kadınların ı izliyomusun ? bu hafta izledinmi ?
Ne güzel olurdu. Uykum var zaten.
Benim de keyfim yok! Allah'ıma şükür, bir sorunum yok ama keyifsizim. Adetim yeni bitti ya hormonlardandır belki de...

UMUTSUZ EV KADINLARInı izlemiyorum.

Aramıza hoş geldiniz.
Adettindir isterseniz kendinizi tanıtarak başlayabilirsiniz?
Neredensiniz? Ne iş yaparsınız? Sanırım bekarsınız? Yaş? İlişki durumu?
Biz önce tanıttık kendimizi.

Ne güzel olurdu. Uykum var zaten.
Benim de keyfim yok! Allah'ıma şükür, bir sorunum yok ama keyifsizim. Adetim yeni bitti ya hormonlardandır belki de...

UMUTSUZ EV KADINLARInı izlemiyorum.

ohhh ne güzel sen kurtuldun valla benımde olsada bitse birde tatlı krizim başladı 2 gündür canım fındıklı fıtıklı lokumlardan istedi heryerdede güzel yapmıyor gez babam gez neysekı güel olan bıyerden bulduk dün armut istedı canım ....biizmkıde dıyokı sanki aşeriysun hamıle olunca nasıl olcak bılmıyorum dıyo da haklı resmen aşeriyorumya sizdede oluyormu böle şeyler ?

neden izlemedınkı yaaa yokmu izleyen umutsuz ev kadınlarını ?

Bende pek yok öyle aşerme durumları...

NETTEN izlesene... Telefondan mı giriyorsun yoksa?

Bende pek yok öyle aşerme durumları...

NETTEN izlesene... Telefondan mı giriyorsun yoksa?

hadıya ne güzelmişşş rahatsındır ....buldum canım kadının saç rengine hasta oldumya buldumda netten baktım yenı saçları görünmüyor

diğerlerini beraber alıntılamışsın, bunu tekten yazmışsın, ondan soru işareti oluştu bende. sevindim o zaman. Evet tüm hastalara Allah şifasını versin inşallah. son kandil 23 haziranda başlayıp 24 haziranda bitiyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…