- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.881
sen de onu biraz beğenmiş gibisin bu arada ama
yok kızz ilgisi hoşuma gitti :)
teşekkürler hepimiz inşallah. Idare ediyorum,alışveriş yaptım dün bir sürü,rahatladım.Sen nasılsın.
norveçte ice bar da biriyle tanıştım arkadaşça konuşuyoruz 23 yaşında :)
ama ilk görüşte seni beğendim diyor.
Ingilizce konuşuyoruz pratik yapıyorum. :)
yerli yabancı rağbet çok desene
Bak buraya yazıyorum önce sen evleneceksin bence bu topikte,sonra aydebuz,sonra gülümsün,ben evlenir miyim bilmiyorum...
neyse canım duş alıp yatacağım ben, yorgunum,hoşgeldin tekrar,görüşürüz iyi geceler.
yerli yabancı rağbet çok desene
bak buraya yazıyorum önce sen evleneceksin bence bu topikte,sonra aydebuz,sonra gülümsün,ben evlenir miyim bilmiyorum...
neyse canım duş alıp yatacağım ben, yorgunum,hoşgeldin tekrar,görüşürüz iyi geceler.
ne ciciler aldın bakıyım kendine sen ?
vuuuu yaşı büyük olsaydı keşke yabancı bir damadımız daha olurdu aslım senınkınden naber ?
oleyyyyyyyy ben 2. Sıradayım hade tugçeeee hemen evlenıyosunnnnnnnnn sıra bendeeeeeee sonra :)))
sen neden evlenmıyesınkı hep öle dıyenler ilk başta gidiyor zaten lahesis naptı acep ?
Keşke hepimiz aynı yerde yaşasaydıkta onunda bu heyecanına yakınnennn şahit olsaydık
iyi geceler canım rüyanda beni gör emiii :))
Ne evlenmesi kızz ben çok seçici oldum sanırım.
Yada adamlarda bir problem var anlıyamadım.
Ama artık değişemeyeceklerini bildiğim için bir hatayı gördüğüm an anında kesiyorum.
Hayırlısı valla. Aynı anda evlenirsek iyi olur.
Yada evlenmessek kız kıza dünyayı gezeriz ne yapalım. :)
Yaşı büyük olsaydı iyiydi tabi :)
Neyse ne yapalım bana ispanyaya gel diyor. orda yaşıyormuş. :)
Bende ancak ailemle gelebilirim dedim
sen daha o kişiyi bulamadın bence ozaman herşeyını dıdık dıdık etmıyceksınki aşık olunca irdelemıyor insan :)
hatasıı gördügünde ayrılman çok güzel uzatmıyorsun benım gibi :))
:)))) git canım gezmeye git sende tek izin vermezlermiki ?
bu arada herkeze tünaydın iyi haftalar .hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmm
vuuuu yaşı büyük olsaydı keşke yabancı bir damadımız daha olurdu aslım senınkınden naber ?
oleyyyyyyyy ben 2. Sıradayım hade tugçeeee hemen evlenıyosunnnnnnnnn sıra bendeeeeeee sonra :)))
sen neden evlenmıyesınkı hep öle dıyenler ilk başta gidiyor zaten lahesis naptı acep ?
Keşke hepimiz aynı yerde yaşasaydıkta onunda bu heyecanına yakınnennn şahit olsaydık
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar...
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada çocuk ikimiz için albüm yapmıştı. Sadece o ve ben görüyorduk facebookta.
Bu arada 2 hafta boyunca ilgisini hiç eksik etmedi, sevgi dolu mesajlar, ailesine ve tüm arkadaşlarına beni anlatmalar v.s
Fakat şu da var bana tatile çıkalım dedi ki benim ailem izin vermez.
İki kere sordu ben babam izin vermez dediğimde her seferinde neden ama dedi.
Ben de sen istermisin dedim kız kardeşinin erkek arkadaşıyla tatile çıkmasını?
Bir şey diyemedi düşündü ama kardeşim tatile gidiyor diyor.
Beraber denize gittik bir garip tavırları... Ruh hastasımıdır nedir anlamadım.
Beni kırdı orda çok.
Allah bildiği gibi yapsın onu. İnsanlar sanırım göründüğü gibi olmuyorlar herzaman.
Anlattım rahatladım biraz içime atmıştım.
canım çıkmam lazım çok anlayamadım kimden bahsediyorsun sen? o yabancı çocuktan mı?
Aslı, bende de pek bir ışık yok be canım!yerli yabancı rağbet çok desene
bak buraya yazıyorum önce sen evleneceksin bence bu topikte,sonra aydebuz,sonra gülümsün,ben evlenir miyim bilmiyorum...
Aslı, bende de pek bir ışık yok be canım!
Yok canım yabancı değil. Bu Türk. İzmirde yaşıyor. 1 aydır tanışıyorduk 1 kez çıkmıştık ve beraber olmaya karar verdik.
2. buluşmada da turdan dönünce , geçen gün denize gittik işte.
ben kaçırmışım bu kısmını, neyse rengini en baştan belli ettiği iyi olmuş bence, eğer gerçekten anormallikleri varsa uzak dur zaten, öylesiyle uğraşması daha zor, millet akıllısıyla zor uğraşıyor da...
Evet canım. Baştan belli oldu zaten.
Şükür ki erken görüyorum insanların gerçek yüzlerini.
Neyse bitti zaten o iş.
Senin durumlar nasıl canım?
zamanına yazık etmemiş ve bağlanmadan bitirmiş oluyorsun boşver canım, böylesi daha iyi.
yazmıştım buraya, işi nedeniyle bizim iş sürüncemede malesef. hayırlısı olsun. sonumu çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?