30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

neyse canım duş alıp yatacağım ben, yorgunum,hoşgeldin tekrar,görüşürüz iyi geceler.

teşekkürler hepimiz inşallah. Idare ediyorum,alışveriş yaptım dün bir sürü,rahatladım. Sen nasılsın.

ne ciciler aldın bakıyım kendine sen ?

norveçte ice bar da biriyle tanıştım arkadaşça konuşuyoruz 23 yaşında :)
ama ilk görüşte seni beğendim diyor.
Ingilizce konuşuyoruz pratik yapıyorum. :)

vuuuu yaşı büyük olsaydı keşke yabancı bir damadımız daha olurdu aslım senınkınden naber ?

yerli yabancı rağbet çok desene
Bak buraya yazıyorum önce sen evleneceksin bence bu topikte,sonra aydebuz,sonra gülümsün,ben evlenir miyim bilmiyorum...

oleyyyyyyyy ben 2. Sıradayım hade tugçeeee hemen evlenıyosunnnnnnnnn sıra bendeeeeeee sonra :)))

sen neden evlenmıyesınkı hep öle dıyenler ilk başta gidiyor zaten lahesis naptı acep ?

Keşke hepimiz aynı yerde yaşasaydıkta onunda bu heyecanına yakınnennn şahit olsaydık

neyse canım duş alıp yatacağım ben, yorgunum,hoşgeldin tekrar,görüşürüz iyi geceler.

iyi geceler canım rüyanda beni gör emiii :))

yerli yabancı rağbet çok desene
bak buraya yazıyorum önce sen evleneceksin bence bu topikte,sonra aydebuz,sonra gülümsün,ben evlenir miyim bilmiyorum...

Ne evlenmesi kızz ben çok seçici oldum sanırım.
Yada adamlarda bir problem var anlıyamadım.
Ama artık değişemeyeceklerini bildiğim için bir hatayı gördüğüm an anında kesiyorum.
Hayırlısı valla. Aynı anda evlenirsek iyi olur.
Yada evlenmessek kız kıza dünyayı gezeriz ne yapalım. :)

Yaşı büyük olsaydı iyiydi tabi :)
Neyse ne yapalım bana ispanyaya gel diyor. orda yaşıyormuş. :)
Bende ancak ailemle gelebilirim dedim

sen daha o kişiyi bulamadın bence ozaman herşeyını dıdık dıdık etmıyceksınki aşık olunca irdelemıyor insan :)

hatasıı gördügünde ayrılman çok güzel uzatmıyorsun benım gibi :))

Yaşı büyük olsaydı iyiydi tabi :)
Neyse ne yapalım bana ispanyaya gel diyor. orda yaşıyormuş. :)
Bende ancak ailemle gelebilirim dedim

:)))) git canım gezmeye git sende tek izin vermezlermiki ?

bu arada herkeze tünaydın iyi haftalar .hayırlı ramazanlar diliyorummmmmmmm

Evet canım ve çok erken farkediyorum. Ama şu sıralar hep üst üste geldi.
en son olayda adam benden telefonunu sakladı. resim çekmişti bakıyım ben de resme diye telefona uzandım ki beni bozdu.
Yok o onun özeliymiş.
Telefonuna kimsenin dokunmasını istemezmiş.
Ayrıca eski kız arkadaşlarının resimleri varmış. Ben yanlışlıkla görebilirmişim.
Ayrıca yanımda telefonla konuşmalar mesajlaşmalar ve söylememeler...
Sende yapabilirsin yanımda denemeler bilmemne...
Ben de ne mi yaptımm... O öyle olmaz böyle olur diye gemi turundaki tanıştığım arkadaşlarla resimlerimi ekledim facebooka.
Ne mi oldu beni sildi

iş kıyafetleri aldım canım, bluz, ceket falan, kışlık da aldım şimdiden
benim tahmini sıralamam öyle, yeni teklifi olan varsa beri gelsin.
lahesis düğün hazırlıklarıyla uğraşıyormuş, yoğunmuş, gülümsün kk dan mesajlaştığını yazmıştı burada geçen.
hayırlısı, benim umudum pek yok açıkçası artık, ben de tuğçe gibi zor beğenen biriyim, ilk görüşte fiziken etkilenmem lazım, sonra karakter geliyor, tabi karakteri bozuksa tipine bakmam artık ama genel olarak gönlüm aşka çok açık biri değilimdir, hayatım boyunca hep yalnızdım... benim çevremdeki herkes evli, kimse kimseye sebep olmak istemiyor, çevrem yok, benim çocuk aslında fiziken ve karakter olarak hayallerimdeki erkek ama işten ayrılamaması en büyük engelimiz.

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar...
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada çocuk ikimiz için albüm yapmıştı. Sadece o ve ben görüyorduk facebookta.
Bu arada 2 hafta boyunca ilgisini hiç eksik etmedi, sevgi dolu mesajlar, ailesine ve tüm arkadaşlarına beni anlatmalar v.s
Fakat şu da var bana tatile çıkalım dedi ki benim ailem izin vermez.
İki kere sordu ben babam izin vermez dediğimde her seferinde neden ama dedi.
Ben de sen istermisin dedim kız kardeşinin erkek arkadaşıyla tatile çıkmasını?
Bir şey diyemedi düşündü ama kardeşim tatile gidiyor diyor.
Beraber denize gittik bir garip tavırları... Ruh hastasımıdır nedir anlamadım.
Beni kırdı orda çok.
Allah bildiği gibi yapsın onu. İnsanlar sanırım göründüğü gibi olmuyorlar herzaman.
Anlattım rahatladım biraz içime atmıştım.

Son düzenleme:

rüyamda seni değil ama evleneceğim kişiyi görmek isterim.

canım çıkmam lazım çok anlayamadım kimden bahsediyorsun sen? o yabancı çocuktan mı?

canım çıkmam lazım çok anlayamadım kimden bahsediyorsun sen? o yabancı çocuktan mı?

Yok canım yabancı değil. Bu Türk. İzmirde yaşıyor. 1 aydır tanışıyorduk 1 kez çıkmıştık ve beraber olmaya karar verdik.
2. buluşmada da turdan dönünce , geçen gün denize gittik işte.

Yok canım yabancı değil. Bu Türk. İzmirde yaşıyor. 1 aydır tanışıyorduk 1 kez çıkmıştık ve beraber olmaya karar verdik.
2. buluşmada da turdan dönünce , geçen gün denize gittik işte.

ben kaçırmışım bu kısmını, neyse rengini en baştan belli ettiği iyi olmuş bence, eğer gerçekten anormallikleri varsa uzak dur zaten, öylesiyle uğraşması daha zor, millet akıllısıyla zor uğraşıyor da...

Evet canım. Baştan belli oldu zaten.
Şükür ki erken görüyorum insanların gerçek yüzlerini.
Neyse bitti zaten o iş.
Senin durumlar nasıl canım?

Evet canım. Baştan belli oldu zaten.
Şükür ki erken görüyorum insanların gerçek yüzlerini.
Neyse bitti zaten o iş.
Senin durumlar nasıl canım?

zamanına yazık etmemiş ve bağlanmadan bitirmiş oluyorsun boşver canım, böylesi daha iyi.
yazmıştım buraya, işi nedeniyle bizim iş sürüncemede malesef. hayırlısı olsun. sonumu çok merak ediyorum.

Evet canım ama insan genede hayal kırıklığına uğruyor ve üzülüyor tabiki ama kısmet işte. Göre göre yanlışı devam ettiremem zaten. Huzurlu olamam çünkü.
Senin için de hayırlısı olsun Aslıcım
Açıkçası bende sonumu çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…