- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.901
Evet canım ama insan genede hayal kırıklığına uğruyor ve üzülüyor tabiki ama kısmet işte. Göre göre yanlışı devam ettiremem zaten. Huzurlu olamam çünkü.
Senin için de hayırlısı olsun Aslıcım
Açıkçası bende sonumu çok merak ediyorum.
Tabiki canım, muhakkak yine mi hayal kırıklığı der insan ama elbet bunun sonunda vardır bir hayır ve hayırlı kişi.
Bakalım neler olacak, ne günler göreceğiz, hepimizin hakkında hayırlısı olsun Tuğçecim.
Evet açıkçası çok düşündüm sınanıyorum sanırım.
Çünkü hep dua ediyorum ALlahım iyi insanlarla karşılaştır diye ama bir türlü iyi insanlarla karşılaşamıyorum.
Benim anlıyamadığım bir durum var ama ne?
Canım deneye deneye bulacaksın, çünkü uğraş emek veriyorsun, ben sonunda gönlüne göre birini bulacağına yürekten inanıyorum ki,seni sıranın başına koydum.
Aslı, sonunu merak etme... Sonunu düşünen kahraman olamaz, derler.zamanına yazık etmemiş ve bağlanmadan bitirmiş oluyorsun boşver canım, böylesi daha iyi.
yazmıştım buraya, işi nedeniyle bizim iş sürüncemede malesef. hayırlısı olsun. sonumu çok merak ediyorum.
Anlamadığın -hatta anlamadığımız- şu Tuğçeciğim; "Henüz zamanı gelmedi." Rabbim biliyor zamanını biz değil, biz insanoğlu çok sabırsızız bir şeyi diyoruz hemen olsun istiyoruz ama belki de daha şartlar olgunlaşmadı. Belki evleneceğin/miz insan şu anda saçma sapan bir ilişki içerisinde ondan çıkıp bize gelecek, yani şartlar olgunlaşmadı diyorum ya bu bir örnek mesela...Evet açıkçası çok düşündüm sınanıyorum sanırım.
Çünkü hep dua ediyorum ALlahım iyi insanlarla karşılaştır diye ama bir türlü iyi insanlarla karşılaşamıyorum.
Benim anlıyamadığım bir durum var ama ne?
Anlamadığın -hatta anlamadığımız- şu Tuğçeciğim; "Henüz zamanı gelmedi." Rabbim biliyor zamanını biz değil, biz insanoğlu çok sabırsızız bir şeyi diyoruz hemen olsun istiyoruz ama belki de daha şartlar olgunlaşmadı. Belki evleneceğin/miz insan şu anda saçma sapan bir ilişki içerisinde ondan çıkıp bize gelecek, yani şartlar olgunlaşmadı diyorum ya bu bir örnek mesela...
Allah'ım şu aziz mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul buyurur inşallah!
Hepimize öncelikle af ve mağfiret sonra da gönüllerimizin muradını diliyorum.
Evet canım ve çok erken farkediyorum. Ama şu sıralar hep üst üste geldi.
en son olayda adam benden telefonunu sakladı. resim çekmişti bakıyım ben de resme diye telefona uzandım ki beni bozdu.
Yok o onun özeliymiş.
Telefonuna kimsenin dokunmasını istemezmiş.
Ayrıca eski kız arkadaşlarının resimleri varmış. Ben yanlışlıkla görebilirmişim.
Ayrıca yanımda telefonla konuşmalar mesajlaşmalar ve söylememeler...
Sende yapabilirsin yanımda denemeler bilmemne...
Ben de ne mi yaptımm... O öyle olmaz böyle olur diye gemi turundaki tanıştığım arkadaşlarla resimlerimi ekledim facebooka.
Ne mi oldu beni sildi
iş kıyafetleri aldım canım, bluz, ceket falan, kışlık da aldım şimdiden
benim tahmini sıralamam öyle, yeni teklifi olan varsa beri gelsin.
lahesis düğün hazırlıklarıyla uğraşıyormuş, yoğunmuş, gülümsün kk dan mesajlaştığını yazmıştı burada geçen.
hayırlısı, benim umudum pek yok açıkçası artık, ben de tuğçe gibi zor beğenen biriyim, ilk görüşte fiziken etkilenmem lazım, sonra karakter geliyor, tabi karakteri bozuksa tipine bakmam artık ama genel olarak gönlüm aşka çok açık biri değilimdir, hayatım boyunca hep yalnızdım... benim çevremdeki herkes evli, kimse kimseye sebep olmak istemiyor, çevrem yok, benim çocuk aslında fiziken ve karakter olarak hayallerimdeki erkek ama işten ayrılamaması en büyük engelimiz.
rüyamda seni değil ama evleneceğim kişiyi görmek isterim.
Anlamadığın -hatta anlamadığımız- şu Tuğçeciğim; "Henüz zamanı gelmedi." Rabbim biliyor zamanını biz değil, biz insanoğlu çok sabırsızız bir şeyi diyoruz hemen olsun istiyoruz ama belki de daha şartlar olgunlaşmadı. Belki evleneceğin/miz insan şu anda saçma sapan bir ilişki içerisinde ondan çıkıp bize gelecek, yani şartlar olgunlaşmadı diyorum ya bu bir örnek mesela...
Allah'ım şu aziz mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul buyurur inşallah!
Hepimize öncelikle af ve mağfiret sonra da gönüllerimizin muradını diliyorum.
Dualarınıza AMİN diyorum kızlar. Hayırlı ramazanlar...
Bu arada herkese hayırlı ramazanlar...
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bu arada çocuk ikimiz için albüm yapmıştı. Sadece o ve ben görüyorduk facebookta.
Bu arada 2 hafta boyunca ilgisini hiç eksik etmedi, sevgi dolu mesajlar, ailesine ve tüm arkadaşlarına beni anlatmalar v.s
Fakat şu da var bana tatile çıkalım dedi ki benim ailem izin vermez.
İki kere sordu ben babam izin vermez dediğimde her seferinde neden ama dedi.
Ben de sen istermisin dedim kız kardeşinin erkek arkadaşıyla tatile çıkmasını?
Bir şey diyemedi düşündü ama kardeşim tatile gidiyor diyor.
Beraber denize gittik bir garip tavırları... Ruh hastasımıdır nedir anlamadım.
Beni kırdı orda çok.
Allah bildiği gibi yapsın onu. İnsanlar sanırım göründüğü gibi olmuyorlar herzaman.
Anlattım rahatladım biraz içime atmıştım.
güzel kapak olmuş canım ..bu bana facebookta ki anlattıgın resmını gördügüm kişimi ?
ah canım zavallı deseydın eski kızların resimerini tuttuguna göre içinde bitirememiş yada mıllete hava amaçlı tutuyordur ..bazı
erkekler öle bAK abi eski sevgılım nasılllllllllll derler bide .ey yarabbım fukaralar napsınlar emınmkı sen onlardanda güzeldin hödük
işte....çok güzel ettn az bileee bunlara ..
herkeze hayırlı ramazanlar ...ALLAH dularınızı isteklerinizi,muratlarınızı kabul etsın inşallahhhhhh
oruç tutan varmı aranızda durumlarınız nasıl ?ben bkaç senedir sadece hafta sonları tutuyordum ıkı dr. da yasakladı orucu
ama evdeyım şimdi tutmak istedim ammaaaaaa sigara başıma başaıma gelmeye başladı :)))
tansiyon 5 lerde :)) kımsenınde sesi çıkmıyor bugün canım bu arada telefonunum dokunmatıgı bozuldu faturasını bulamadım
garanti belgesı var ....bugün iyi olsaydım oraya gidicektım bizimkide yarın git bugün ilk günden düşersin dedi
nebılıyımya inaşllah alırlar aradık hatta yok alınıgı tarıh önemlıymış dedi ...belgede oda yazmıyor ama gecen senede vermiştik biz
aynı yere kaydı varmıdır dıye sorduk getirin bakalım dediler sadece
Âmin canım. Dikkat et kendine.
Yapılır telefonun da sıkma canını.
amin canım hayır digeride teklemeye başladı bizimkınınde yeni aldıgı telefonu serviste bu sıralarda var bişiler bizde dehayırlısı bakalım
hep resi giyinmek seni yormuyormu ccanım b en napardım bılmıyorum ...resmı gıyemıyorum aslaya ....güle,güle kullan canım
senı anlıyorum ama zaman geçicek ve sen kendıne şans vericeksın mutlu olmak için
benım kadar zor begenen yoktur ,elli kusur bulurum adama .ama en güzelide sevenı sevmeye çalışmak bence daha mutlu
oluyorsun ben bu defa böle denedim heeeee şimdi sevyorum bende o ayrı ama o agladı bunuda ....yanı şans vermessen sende
bılemesın ....ben ılk başka aslaaaaaaaaa tipim degıldıkı bu ama nebılıyımya ouyor işte ......tugçe gene o şansı verıyor sen dırek
red...canım bence sende tutun bıryerlerden hayatın bir köşesine hep iş.hep iş nereye kadar aç kalbnın kapılarını ardına kadar
herkeze hayırlı ramazanlar ...ALLAH dularınızı isteklerinizi,muratlarınızı kabul etsın inşallahhhhhh
oruç tutan varmı aranızda durumlarınız nasıl ?ben bkaç senedir sadece hafta sonları tutuyordum ıkı dr. da yasakladı orucu
ama evdeyım şimdi tutmak istedim ammaaaaaa sigara başıma başaıma gelmeye başladı :)))
tansiyon 5 lerde :)) kımsenınde sesi çıkmıyor bugün canım bu arada telefonunum dokunmatıgı bozuldu faturasını bulamadım
garanti belgesı var ....bugün iyi olsaydım oraya gidicektım bizimkide yarın git bugün ilk günden düşersin dedi
nebılıyımya inaşllah alırlar aradık hatta yok alınıgı tarıh önemlıymış dedi ...belgede oda yazmıyor ama gecen senede vermiştik biz
aynı yere kaydı varmıdır dıye sorduk getirin bakalım dediler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?