30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tabiki canım, muhakkak yine mi hayal kırıklığı der insan ama elbet bunun sonunda vardır bir hayır ve hayırlı kişi.
Bakalım neler olacak, ne günler göreceğiz, hepimizin hakkında hayırlısı olsun Tuğçecim.

Evet açıkçası çok düşündüm sınanıyorum sanırım.
Çünkü hep dua ediyorum ALlahım iyi insanlarla karşılaştır diye ama bir türlü iyi insanlarla karşılaşamıyorum.
Benim anlıyamadığım bir durum var ama ne?

Canım deneye deneye bulacaksın, çünkü uğraş emek veriyorsun, ben sonunda gönlüne göre birini bulacağına yürekten inanıyorum ki,seni sıranın başına koydum.

Canım deneye deneye bulacaksın, çünkü uğraş emek veriyorsun, ben sonunda gönlüne göre birini bulacağına yürekten inanıyorum ki,seni sıranın başına koydum.

Ayy sağolasın canım.
İçim rahatladı. Sorumun cevabını düşündüm çünkü bugün hep.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Günaydın kızçeler, hayırlı ramazanlar...
Allah ibadetlerinizi kabul buyursun.
Ben oruç tutamıyorum. Küçüklüğümden beri deniyorum hep fenalıklar geçiriyorum. Migren ve Hipoglisemi (Ani Kan Şekeri Düşmesi) mahvediyor beni, kefaretini veriyorum Rabbim kabul buyurur inşallah.

Aslı, sonunu merak etme... Sonunu düşünen kahraman olamaz, derler.

Anlamadığın -hatta anlamadığımız- şu Tuğçeciğim; "Henüz zamanı gelmedi." Rabbim biliyor zamanını biz değil, biz insanoğlu çok sabırsızız bir şeyi diyoruz hemen olsun istiyoruz ama belki de daha şartlar olgunlaşmadı. Belki evleneceğin/miz insan şu anda saçma sapan bir ilişki içerisinde ondan çıkıp bize gelecek, yani şartlar olgunlaşmadı diyorum ya bu bir örnek mesela...

Allah'ım şu aziz mübarek günler hürmetine dualarımızı kabul buyurur inşallah!
Hepimize öncelikle af ve mağfiret sonra da gönüllerimizin muradını diliyorum.

Evet canım. Demekki daha zamanı gelmedi. Allah hayırlısını versin bizlere. Bizi hayırsız insanlardan uzak tutsun inşallAh.

güzel kapak olmuş canım ..bu bana facebookta ki anlattıgın resmını gördügüm kişimi ?

ah canım zavallı deseydın eski kızların resimerini tuttuguna göre içinde bitirememiş yada mıllete hava amaçlı tutuyordur ..bazı

erkekler öle bAK abi eski sevgılım nasılllllllllll derler bide .ey yarabbım fukaralar napsınlar emınmkı sen onlardanda güzeldin hödük

işte....çok güzel ettn az bileee bunlara ..

hep resi giyinmek seni yormuyormu ccanım b en napardım bılmıyorum ...resmı gıyemıyorum aslaya ....güle,güle kullan canım

senı anlıyorum ama zaman geçicek ve sen kendıne şans vericeksın mutlu olmak için

benım kadar zor begenen yoktur ,elli kusur bulurum adama .ama en güzelide sevenı sevmeye çalışmak bence daha mutlu

oluyorsun ben bu defa böle denedim heeeee şimdi sevyorum bende o ayrı ama o agladı bunuda ....yanı şans vermessen sende

bılemesın ....ben ılk başka aslaaaaaaaaa tipim degıldıkı bu ama nebılıyımya ouyor işte ......tugçe gene o şansı verıyor sen dırek

red...canım bence sende tutun bıryerlerden hayatın bir köşesine hep iş.hep iş nereye kadar aç kalbnın kapılarını ardına kadar

bencede zamnı gelmedı kızlarrrrrr .ne demişler niak saati.dogum saati.ölüm saati asla degişmezmişşş

dualarınaada aminnnn diyorum ALLAH'IM hepimizin dualarını kabul etsn inşallah b

Dualarınıza AMİN diyorum kızlar. Hayırlı ramazanlar...

sanada hayırlı ramazanlar canım duların kabul olması dılegıyle

kızlara gitmnedemi izin vermezler canım ? ama üstelemesi hoş degl zaten ..onun kardeşi tatile gittigi için garip gelmemiş banada şuan garip gelmıyor ..2 sene öncesine kadar garipti ama

ben bıızmkını tatılde sevdım bılıyomusun ? bu zamana kadar erkeklerle tatılmı olurya diyodum ...herşeye karışırlar dıye ..işte bikini

giyme mayo giy dgru yat uzanma v.s v.s diye hep karşıydım bununlada birgün ayrıldık biz ben kapadokyayı görmemiştim

barıştıgımızda dediki sana bir süprizim var oraya gidelim dedi tabi sen istersen dedi asla ısrar yok ...içimden bir ses git dedi hep ....
iykide gitmişim diyo hani bir laf varya insanı 1...alışverişte.2...yolculukta 3...de ayrılıkta tanırsın diye dogruymuş ..

ben orda ısındım buna ıkı arkadaş gibi tatıl yaptık asla bana yanaşmadı sapıkça dadanmadı ilişmedi ne biliyim hep

beyefendıydı ....1. hafta orda kaldık d.günüm için ordan marmarıse geçtik 1... haftada orda kaldık e artık ben iyice tanımıştım

emındım ondan.....o tatıl olmasaydı bugün ''biz '' olmuycaktık

herkeze hayırlı ramazanlar ...ALLAH dularınızı isteklerinizi,muratlarınızı kabul etsın inşallahhhhhh

oruç tutan varmı aranızda durumlarınız nasıl ?ben bkaç senedir sadece hafta sonları tutuyordum ıkı dr. da yasakladı orucu

ama evdeyım şimdi tutmak istedim ammaaaaaa sigara başıma başaıma gelmeye başladı :)))

tansiyon 5 lerde :)) kımsenınde sesi çıkmıyor bugün canım bu arada telefonunum dokunmatıgı bozuldu faturasını bulamadım

garanti belgesı var ....bugün iyi olsaydım oraya gidicektım bizimkide yarın git bugün ilk günden düşersin dedi

nebılıyımya inaşllah alırlar aradık hatta yok alınıgı tarıh önemlıymış dedi ...belgede oda yazmıyor ama gecen senede vermiştik biz

aynı yere kaydı varmıdır dıye sorduk getirin bakalım dediler sadece

Adamın garip tavırları var gibi geldi. Telefonu elime alınca gözleri patladı :) ne kadar iki yüzlüymüş. Gece hayatı düşkünü. Onun ne tarz kız aradığı belli. Neyse bunu da atlattık canım :) bu sefer acaba dedim Ama fos çıktı.

Âmin canım. Dikkat et kendine.
Yapılır telefonun da sıkma canını.

Âmin canım. Dikkat et kendine.
Yapılır telefonun da sıkma canını.

amin canım hayır digeride teklemeye başladı bizimkınınde yeni aldıgı telefonu serviste bu sıralarda var bişiler bizde dehayırlısı bakalım

ben de başta rahat hissetmıyordum ama zamanla alıştım resmi kıyafete, hatta artık klasik tarz giyiyorum iş dışında da evet ben fotoğrafta ya da uzaktan görsem bile direkt reddediyorum. hayatım iş zaten, devletin işi de yap yap bitmiyor.

garanti belgesinin kaşesi yok mu, aldığın gün vermişlerdir zaten garanti belgesini. kredi kartıyla aldıysan oradan da tespit edilebilir aldığın gün bence.

oruç için ben de kararsızdım dayanabilir miyim diye ama tutuyorum, şükür atlattım bugünü, işyerinde iş çoktu ama klima var, klima iyi oluyor ama eve gelince zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…