- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.841
Günaydın kızçeler,
Bu sabah iyiyim elhamdülillah!( her gün gelip uykum var , başım ağrıyor, diyordum ya bir gün de iyi haber vereyim dedim. )
Siz nasılsınız?
Günaydın kızçeler,
Bu sabah iyiyim elhamdülillah!( her gün gelip uykum var , başım ağrıyor, diyordum ya bir gün de iyi haber vereyim dedim. )
Siz nasılsınız?
iyi olmana sevındım bende canım ....sen aşık ol aşık bişicigin kalmaz kız :)
Günaydın Aslı,Ne yapiyorsunuz kizlar. Nasil gidiyor. Tugce hala yurtdisinda. Nasil geciyor gunleri acaba.
Günaydın Aslı,
Dün bu mesajı yazdığın saatlerde annem babam ve ben konuşuyorduk. Bir soruna çare bulmak için.
Tuğçe iyidir inşallah diye umut ediyorum. İnşallah şahane geçiyordur seyahati.
Dua et bunun olması için o halde! :)
Ne yapiyorsunuz kizlar. Nasil gidiyor. Tugce hala yurtdisinda. Nasil geciyor gunleri acaba.
siz de inşallah sorununuza çare bulmuşsunuzdur. senin sadece mesai saatlerinde girdiğini biliyorum canım. aydebuzun sesi çıkmadı.
Sorunu hallettik (gibi) kızlar sağ olun!
Hayırlı cumalar hepimize, Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.
Lahesis'e özelden mesaj yazmıştım da herkese selam söylemiş.Selamı üzerimde kalmasın.
Düğün, taşınma vs. işlerle uğraşıyormuş işte...
Herkese merhaba kızlarr...
Ben döndüm sabah 4 itibariyle :)
Hepinizi çok özledimm...
Norveçle ilgili bir çok bilgi edindim, çok güzel manzaralar gördüm, yeni arkadaşlıklar kurdum ve geldimm...
hoşgeldin tuğçecan :)
selamlar.
hoşgeldin tuğçecan :)
selamlar.
kız gel sen evlisin ne işin var orda
Hepinizi çok özledimm...
Norveçle ilgili bir çok bilgi edindim, çok güzel manzaralar gördüm, yeni arkadaşlıklar kurdum ve geldimm...
Sorunu hallettik (gibi) kızlar sağ olun!
Hayırlı cumalar hepimize, Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun inşallah.
Lahesis'e özelden mesaj yazmıştım da herkese selam söylemiş.Selamı üzerimde kalmasın.
Düğün, taşınma vs. işlerle uğraşıyormuş işte...
hayırlı cumalar canım. sevindim sorunun halledilmiş sayılmasına:)
aleykümselam, evet görünmüyor,yoğundur,güzel telaşlar bunlar,bizlere de hayırlı kişiyle nasip olur inşallah.
Hepinizi çok özledimm...
Hepinizi çok özledimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?