30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

[FONT=comic sans ms, sans-serif]Bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz
[/FONT]

Aslıcığım, dün "Dünya Hukuk Günü" idi. Takvimde görmüştüm de seni kutlamayı unutmuşum. Kutlu mutlu olsun gününüz canım.
Bu arada geçen gün kiraz yerken saplarını kurutsam mı dedim. Fakat uğraşamadım.

İmza: "Âleme verir talkını kendi yutar salkımı" şeklinde bir insan; Gülümsün!

Tuğçecim yine bir kart isteyebilir miyim? İlişkim ve geleceği için yine :)

ilişkin için ışığa git diyor kartın canım. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat.
Kabusunu değil.
İşte o zaman karanlıklar da arkanda kalacak canım.
İlişkinin geleceği için yolun açık diyor kartın.
Yolunda uçarak gideceksin canım.

Tuğçe meraba
Uzun zamandır kart çektirmemişim yeni farkettim
Bana da kart açar mısın,aşk üzerine olsun bu sefer

Merhaba canım...
dileğin oldu diyor kartın.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
Ve diğer kartın halloldu diyor.
bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.

Teşekkür ederim canım. Her kart çektiğinde tam içimdekiler çıkıyor biliyor musun? Gerçekten de karamsar bakıyorum sürekli. Sanırım şu karamsarlığı, endişeleri bir kenara bırakmam gerek

Teşekkür ederim canım. Her kart çektiğinde tam içimdekiler çıkıyor biliyor musun? Gerçekten de karamsar bakıyorum sürekli. Sanırım şu karamsarlığı, endişeleri bir kenara bırakmam gerek

Rica ederim canım...
Kartlar içimizi okuyor bende farkındayım. Herkeste öyle diyor.
Canım akışına bırakmalı ve karamsarlıktan kurtulmalısın.
Zaten ilahi planda herşey olması gerektiği gibi olacak. Sen iyi düşünürsen dünyanda ışıkla dolacak canım.

hadi yaa öyle miymiş, benim bile haberim yoktu teşekkürler canım, çok naziksin. kiraz sapının suyundan 2 bardak içtim dün, bugün de kalanı içerim, tadı pek güzel olmasa da...

iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun tuğçecim, kaşınıyorsa kaşıma da iz kalmasın bacaklarında...

Merhabalar herkese, KS de ole geziniyordum ve bu topigi gordum ve nedense birden kendimle acayip ozdeslestirdim, kriterlere uyuyorum sanirim : ) henuz topikteki konulara goz atamadim ama umarim muhabbete dahil olabilirim.. simdilik, kisaca herkese merhaba diyorum...

hoş geldin. kendinden bahsetsene biraz, adettendir. ne iş yaparsın?_kaç yaşındasın? sevgilin var mı? başka neler anlatmak istersen

hadi yaa öyle miymiş, benim bile haberim yoktu teşekkürler canım, çok naziksin. kiraz sapının suyundan 2 bardak içtim dün, bugün de kalanı içerim, tadı pek güzel olmasa da...
canım bence taze yap, kalanı içme! böyle şeyler taze yapılıp tüketilmeli diye biliyorum.

Günaydın bu arada kızçeler, hayırlı bereketli cumalar diliyorum herkese...

Çok teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi olur

şimdiki dokunmatikler öyle genelde, nerede o eski nokia 3310 lar, taş gibiydi vallahi

hakkettende ya nerdeeeeeeee eski telefonlr daha saglam bir tane telefonum var en ince tlf ardan biri 9 ml kalınlıgında ....ve o telefonum varya 5 seneyı geçti kullanıyorum hala 5.attanmı düşmedi yeremı çakmadım .günde 3 keremi taşa düşmedi maşallahı var turp gibi turppppp

valla alıştıysan ne güzel bir dönem hukuk bürosunda çalıştım ama makmelere gidip dava açma aşamasıyla ben ılgılenıyordum ...ondan dolayı zoraki kumaş pantolon giy dediler giyemem dedim valla zor bela giydim ama dar kesimdi gene :) hayatımda ılk defa ozaman gömlegım oldu sanırım benım ....ve şuan hala gömlegim yok ( ablamın hediye ettıgı omuzundakı zımbalı kot gömlek dışında ) onuda daha giymedım kendımı böle kalıba girmiş gibi hissediyorumya birde olgun gösteriyor gömlek çok agır abi gibi oluyorum

gittim samsunga saklamaları lazım 7.10 sene aldıgınız yere gidin felan dediler bıızmkını yolladım iş çıkışı gitti ...taşınmış v.s sonunda buldular işin ilginç tarafı akşam verdi sabah aramışlar gelın alın dıye....bıızmkının telefonuda 3 haftadır servıste .oda yenı aldı diyokı senınkısı 1 günde geldi benımkisi 3 hafta oldu hala ses yok diyorumkı herkezin malı bak kendısı gibi gördünmü

şimdi ben hareketli ve hızlı yımdır herşeyı çar çabuk yaparım bizimkide tam benım tersımdır agırrrrrrrrrrrmı agırrrrrrrrr adam ...nasıl bozuldu hı hıı diyor zavallımya

Evet ya, benim de vardı 3310. Uzun bir süre kullanmıştım.
Elimdeki de basit bir nokia! Öyle dokunmatik, Iphone, bilmemne işim olmaz. Hevesim , merakım yok.

evety benım bir arkadaşım hala kullanıyor ınanılır gibi degil 15 sene olmuştur takozzz ya tık demedi

benımde hevesim yok çünkü türkiyeye cep tlf geldıgınde ilk alanlardan biriyim ....sayılıydı tek tük işte ozaman bende bu işi yapıyordum 628 vardı hiç unutmam 337 vardı ben siparişle telefon alyodum düşün o tlf almayada taksıyle gidiyordum

birgün taksımdeyım meydanda telefonum çaldı herkez başıma toplanmıştı halka olmuşlardı aklıma gelınce

panasonık vardı gd 90 dı sanırım ne güzel havalıydı ya modelide melodileride ...ben ozamanlar yenı hangi tlf çıktıysa aldım .ondan

hevesim kaçtı ..şimdi nerdeeeeeeeeeeeeee yetişemessin hergün yeni model çıkıyor ben artık modellerden anlamam asla kımın tlf

neymiş ...bızımkısı almış bana hediye olarak ....onuda birgün telefoncuya ugradık biz bununla bişey bakıyoduk bluetooth kulaklıgıydı sanırım o bakarken sıkıldım telefonlara bakıyodum ....ayıp olmasın dıye adamda çıkardıda çıkardı ..bendede pembe hastalgı varya bir tane pembe gördüm hayatım gelip bunu alalım daha sonra tamamı dedim ( alcagımdan degıl de )

oda cıddı sanmış safım sen git bana o tlf yarın al bende şokkkk uleynnnn alıcanı bılseydım daha güzel bişey begenırdım dedım yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…