- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.941
Tuğçecim yine bir kart isteyebilir miyim? İlişkim ve geleceği için yine :)
Tuğçe meraba
Uzun zamandır kart çektirmemişim yeni farkettim
Bana da kart açar mısın,aşk üzerine olsun bu sefer
iyi diyelim iyi olalım tuğçeciğim, sen nasılsın? :13:merhaba kızlarr...
Nasılsınız bugün?
iyi diyelim iyi olalım tuğçeciğim, sen nasılsın? :13:
ilişkin için ışığa git diyor kartın canım. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat.
Kabusunu değil.
İşte o zaman karanlıklar da arkanda kalacak canım.
İlişkinin geleceği için yolun açık diyor kartın.
Yolunda uçarak gideceksin canım.
Teşekkür ederim canım. Her kart çektiğinde tam içimdekiler çıkıyor biliyor musun? Gerçekten de karamsar bakıyorum sürekli. Sanırım şu karamsarlığı, endişeleri bir kenara bırakmam gerek
[FONT=comic sans ms, sans-serif]Bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz
[/FONT]
Aslıcığım, dün "Dünya Hukuk Günü" idi. Takvimde görmüştüm de seni kutlamayı unutmuşum. Kutlu mutlu olsun gününüz canım.
Bu arada geçen gün kiraz yerken saplarını kurutsam mı dedim. Fakat uğraşamadım.
İmza: "Âleme verir talkını kendi yutar salkımı" şeklinde bir insan; Gülümsün!
iyi akşamlar kızlar
geçmiş olsun tuğçecim, kaşınıyorsa kaşıma da iz kalmasın bacaklarında...
hoş geldin. kendinden bahsetsene biraz, adettendir. ne iş yaparsın?_kaç yaşındasın? sevgilin var mı? başka neler anlatmak istersenMerhabalar herkese, KS de ole geziniyordum ve bu topigi gordum ve nedense birden kendimle acayip ozdeslestirdim, kriterlere uyuyorum sanirim : ) henuz topikteki konulara goz atamadim ama umarim muhabbete dahil olabilirim.. simdilik, kisaca herkese merhaba diyorum...
canım bence taze yap, kalanı içme! böyle şeyler taze yapılıp tüketilmeli diye biliyorum.hadi yaa öyle miymiş, benim bile haberim yoktuteşekkürler canım, çok naziksin. kiraz sapının suyundan 2 bardak içtim dün, bugün de kalanı içerim, tadı pek güzel olmasa da...
Çok teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi olurMerhaba canım...
dileğin oldu diyor kartın.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
Ve diğer kartın halloldu diyor.
bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
şimdiki dokunmatikler öyle genelde, nerede o eski nokia 3310 lar, taş gibiydi vallahi
ben de başta rahat hissetmıyordum ama zamanla alıştım resmi kıyafete, hatta artık klasik tarz giyiyorum iş dışında daevet ben fotoğrafta ya da uzaktan görsem bile direkt reddediyorum. hayatım iş zaten, devletin işi de yap yap bitmiyor.
garanti belgesinin kaşesi yok mu, aldığın gün vermişlerdir zaten garanti belgesini. kredi kartıyla aldıysan oradan da tespit edilebilir aldığın gün bence.
oruç için ben de kararsızdım dayanabilir miyim diye ama tutuyorum, şükür atlattım bugünü, işyerinde iş çoktu ama klima var, klima iyi oluyor ama eve gelince zor
Evet ya, benim de vardı 3310. Uzun bir süre kullanmıştım.
Elimdeki de basit bir nokia! Öyle dokunmatik, Iphone, bilmemne işim olmaz. Hevesim , merakım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?