30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bende sizin gibi düşünüyorum. Ama arkadaşım 29 yaşında olduğu ve hala evlenemediği için biraz kararsız.
Açıkcası evde kalma korkusu taşıyor.

belli ki okumuş etmiş birisi, evlilik yaşı gitgide büyüyor, bence acele etmesin, kolay değil evliliğe karar vermek, bir de kendisi bekar, diğerinin başından evlilik geçmiş, herkes kaldıramaz, kızın ailesi de onaylar mı, içine sinen birini bulana kadar beklesin bence, madem bekledi bu zamana kadar, dua etsin hayırlısı için.

Son düzenleme:

açlık kan şekeri mi düşüyor neyse ben de dediğin gibi çikolata bisküviye saldırıyorum. yemeği desen 2 dakikada yiyip bitiriyorum. hiç iyi değil.

İnşallah canımm...

açlık kan şekeri mi düşüyor neyse ben de dediğin gibi çikolata bisküviye saldırıyorum. yemeği desen 2 dakikada yiyip bitiriyorum. hiç iyi değil.

aynenya :))) benım karnım hiçççç açıkmıyor mıdemden rahatsız oldugum için aslında açıktıgımda hemen yemem lazzım yoksa şişiyorum balonnn gibi ondan yemegı zorla yıyorum tırtıklıyorum resmenya

Günaydın kızlar, uykum var. Başım da sızlıyor.
İyi akşamlar canım...
Nasılsın?
Ben çıkıcam birazdan.
Anneannem düşüp kalçasını kırmış. Çok yaşlı olduğu için de ameliyat olamadı.
Masada kalır demişler.
Tuğçe, geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.

Günaydın Reddmars, iyiyiz Allah'a şükür, bildiğin gibiyiz.
Seni sormalı?

söylemeyeyim acırsın halime sen ne yaptın asıl.

yok kız acımam ben öle bogaıma düşkün degılımdır evde tekken çok sade çorbayla .

yumurtayla yada karışık kızartmayla oruç açıp sahur yaptıgım zamanlar oldu :))) acıkmıyorum benya valla bıldıgın gafılden doyuyorum sankı :))) yayla çorbası .fırında tavuklu sebzeli patates.salata .yogurt

benımde sıkıntım ne biliyomusun 1 bardaktan pilav yapıyorum 2.3 gün yiyemıyoruz .bende günlük yemegı severım ısıtılmış sevmem

yemekte ...ama yemekte dökmeme huyum var....o bana acayıp zor oluyor işte ...alışmışız biz resmen kazan kazan yemek yapmaya

....bizim evde gelen giden çok olur ( hatta aş evide derler bizim eve ) öle görmüş öle alışmışım ...şimdi yarım makarnayı 2 gün

yıyoruzya ...2 tane yufkadan sigara böregi yaptım gecende 3 gün bitmedı ...o bitmeyınce başka .başka yemeklerde yapıyorum

tabiki çeşit olsun diye 3 günd onlar bitmiyor işte :)) çok dertlıyım çokkkk keşke hepiniz yakın olsanızda bize gelsenız hergün .yemege

ramazan bereketlidir derlerde benım elimde bereketli olunca ahanda böle oluyor

Günaydın kızlar. Nasılsınız. :)

günaydın kayıp kız okuyordun dımı sen ?

Günaydın kızlar, uykum var. Başım da sızlıyor.
Tuğçe, geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah.

Günaydın Reddmars, iyiyiz Allah'a şükür, bildiğin gibiyiz.
Seni sormalı?

günaydın tatlım iyi haftalar reglınmı yaklaştı senınde .? yada bittimiydi ne? öle bişilerdi senınkıde :)

benim midem de rahatsız ama iştahım yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…