30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben kaçar aslın daha duş alıcam yaş pasta yaptım daha onun tadına bakıcam ...sahurluk yemek hazırlıycam ...her gece her gecede ne yapsam acep derdi var ben de de :))) yarınkı orucum bozulmasa bariya hastalanıcam yarında

bu arada evde korkmuyorsundur umarım ....öptüm canım görüşürüz

tamam canım. yok korkmam ben merak etme hastalandığın an oruç bozulduğu için o andan itibaren yemek yiyebilirmişsin. ben de duşa gireceğim. afiyet olsun canım çekti yaşpasta iyi geceler.

tamam canım. yok korkmam ben merak etme hastalandığın an oruç bozulduğu için o andan itibaren yemek yiyebilirmişsin. ben de duşa gireceğim. afiyet olsun canım çekti yaşpasta iyi geceler.

ayyyy vallahamı ya aklımada gelmişti he zaten hiçte güzel olmadıkı dondurmadan yaptım ıyyy :) evet bozuluyor ablama gidicem bozulursa yoksa evdeyım dışarıya çıkamam ....kuzenle ablam benden haber beklıyorlar bana baglı hepimiizn bulşması yarın için saol tatlım sanada afiyet olsun iyiii .iyiii duşa girdigine göre korkmuyorsundur demektir. hayırlı sabahlar canım

seninkinin derdine düştüler desene buz gibi yiyin ne güzel. evde hazır tatlı çikolata vs. çok canım, ev yapımının yerini tutmaz tabi, iftardan sonra hep tatlı yiyorum,canım çekiyor, kilo almam umarım. korkmam kolay kolay ben. iyi geceler tatlı rüyalar.

Teşekkür ederim canım.
Gittim gördüm geldim.
Arada bir inliyor uyumaya çalışıyor işte.
Kırığı çok fazla değil herhalde az sanırım.
Çok ta zayıfladı artık.
Allah şifa versin anneanneme ve herkese...

Sevdiğim bir kız arkadaşımın şöyle bir durumu var ve benden akıl istedi:

Bayan 29 yaşında bekar, hiç evlenmemiş.
Erkek 39 yaşında, 1 kez evlenip boşanmış (3 yıl evli kalmış, 1 yıl önce boşanmış), çocuğu yok.
Erkek bu bayanla tanışmak istediğini söylemiş ortak bir arkadaş aracılığıyla,
Hem bayan hem de erkek iyi birer mesleğe sahipler, aynı meslektenler üstelik. Yani ikisi de maddi olarak eşitler.
Bayanın tereddütleri var; 1. Aradaki yaş farkı (Bence 10 yaş az bir fark değil), 2. Erkeğin evlenip boşanmış olması
Bayan arkadaşımın bana söylediği şey ''yaşım 29 oldu, artık evlenemeyeceğim telaşı sardı. Bu telaşla kabul edersem yanlış yapmış olur muyum? Çünkü adam benden 10 yaş büyük ve boşanmış.'' (Kız arkadaşım minyon tipli, yaşından oldukça genç gösteriyor. Adam ise yaşını gösteriyor.)
Bir de en büyük korkulardan biri de diyelim ki ilişkiye başladı, acaba adam onu içten içe eski eşi ile kıyaslar mı? Kız arkadaşım çekingen bir yapıya sahip adam ise dışa dönük biriymiş.

Arkadaşlar adamın boşanmış olması nedeniyle ben bu ilişkiye çok sıcak bakmadım ama acaba yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşımı yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Sizin fikirleriniz nedir, bu konu hakkında

ben 28 yaşındayım, ben şahsen tercih etmezdim büyük konuşmayayım da...

tüm hasta, yaşlı ve bakıma muhtaçların Allah yardımcısı olsun. geçmiş olsun tekrar canım.

Son düzenleme:

aynen öle oldu canım bende zaten dedımkı ramazanya ...her evde tatlı az çok vardır açıkınca insanlar çikolataya saldırıyor resmen bende dahıllll.eskıden bu kadar tatlı yemezdim sadece regl olucagım zaman yerdim .şimdi bende maşallah....aç karnıma yıyorum hemde

inşallah çabucak gecer canım eskısı gibi olur

aslıı iftara ne yaptın canm yaklaştı sizin orda sankı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…