- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.001
gitmeleri gerekiyordu canım, dedemler hasta.
öyle anlayışlı erkek bulmak zor canım, anlayışlı olmayanı da ben istemem ama zihniyet o yönde hep çevremde malesef.çalışıyorum ben canım.
belkı eşinin maddi durumu çok iyi olursa çalışmana gerek kalmaz canım ....dedenede çokkkkkkkkk geçmiş olsun acil şifalar versin ALLAH herşey bir insana bakarsa zor tabıkı ....derli toplu olması lasım eşininde...çalışırsanda 15 günde bir temızlıkçi alırsın evıne canım ...
belkı eşinin maddi durumu çok iyi olursa çalışmana gerek kalmaz canım ....dedenede çokkkkkkkkk geçmiş olsun acil şifalar versin ALLAH herşey bir insana bakarsa zor tabıkı ....derli toplu olması lasım eşininde...çalışırsanda 15 günde bir temızlıkçi alırsın evıne canım ...
iyi bir işim var canım, büyük konuşmayayım da bırakmam işi, onca yıl okudum... sağol canım amin tüm hastalara inşallah.
sanki evlendim de evin derdi kaldı değil miyemekle de pek aram yok
iyi bir işim var canım, büyük konuşmayayım da bırakmam işi, onca yıl okudum... sağol canım amin tüm hastalara inşallah.
sanki evlendim de evin derdi kaldı değil miyemekle de pek aram yok
işini sevmen çok güzel maaşında iyiyse eve yardımcı alurın sende :))) kız bellımı olur bır bakmışsın aşık olmuşsun 2 ayda evlenı gitmişsin ..amin canım tüm hastalarımıza acıl şifalarrrrrr .
ben bayılıyorum yemek yapmaya her ne kadar sogana elleyemesemdebulaşıktan nefret ediyorummmmmmm ama
her akşam tavla oynamaya başladık kaybeden yıkıyor şimdilik :))) evımde bu yaşıa geldım bulaşık felan yıkamadım şimdi zor oluyor tabıkı
işini sevmen çok güzel maaşında iyiyse eve yardımcı alurın sende :))) kız bellımı olur bır bakmışsın aşık olmuşsun 2 ayda evlenı gitmişsin ..amin canım tüm hastalarımıza acıl şifalarrrrrr .
ben bayılıyorum yemek yapmaya her ne kadar sogana elleyemesemdebulaşıktan nefret ediyorummmmmmm ama
her akşam tavla oynamaya başladık kaybeden yıkıyor şimdilik :))) evımde bu yaşıa geldım bulaşık felan yıkamadım şimdi zor oluyor tabıkı
yemek yapacak yardımcı aranıyorbulaşık makinesi var ama elde bulaşık yıkamayı severim ben yemek yapmak erkek için çok önemli, yemek yapmayı biliyorum genel olarak ama sevmiyorum yapmayı pek. aşık olmam çok zor çünkü o yabancı çocuğu seviyorum hala ama olmuyor işte bir türlü.
ben kaçar aslın daha duş alıcam yaş pasta yaptım daha onun tadına bakıcam ...sahurluk yemek hazırlıycam ...her gece her gecede ne yapsam acep derdi var ben de de :))) yarınkı orucum bozulmasa bariya hastalanıcam yarında
yemek yapacak yardımcı aranıyorbulaşık makinesi var ama elde bulaşık yıkamayı severim ben yemek yapmak erkek için çok önemli, yemek yapmayı biliyorum genel olarak ama sevmiyorum yapmayı pek. aşık olmam çok zor çünkü o yabancı çocuğu seviyorum hala ama olmuyor işte bir türlü.
evet canım günlük bellı saatlerde evde çalışan bayanlar varya yemek yapıp .ütü temizligini yapıp gidiyorlar işte onlardaan tutarsın :)))) bılmen güzelde sevmen lasım sevmeyınce yapmaya elınde gitmez :)))) ilginç bulaşık yıkamayı annemde sonra seven biri varrrrrrr...oda azcık bulaşık olunca yıkar elınde bazen makıneyımı beklıyım ıkı saat dıyor :))))inşallahhh yabancı damadımız olurrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlısıysa eger evlenırın inşallah onunla yarının neler getircegı belı olur aslım
tamam canım. yok korkmam ben merak etmehastalandığın an oruç bozulduğu için o andan itibaren yemek yiyebilirmişsin. ben de duşa gireceğim. afiyet olsun canım çekti yaşpasta iyi geceler.
evet canım günlük bellı saatlerde evde çalışan bayanlar varya yemek yapıp .ütü temizligini yapıp gidiyorlar işte onlardaan tutarsın :)))) bılmen güzelde sevmen lasım sevmeyınce yapmaya elınde gitmez :)))) ilginç bulaşık yıkamayı annemde sonra seven biri varrrrrrr...oda azcık bulaşık olunca yıkar elınde bazen makıneyımı beklıyım ıkı saat dıyor :))))inşallahhh yabancı damadımız olurrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlısıysa eger evlenırın inşallah onunla yarının neler getircegı belı olur aslım
o çocukla evlensem o yapardı yemekleri ama ona kıyamazdım yine de, kendim yapmasam da kadın tutardım dediğin gibiben stres atıyorum bulaşık yıkayınca, ne alakaysa saat geç olmasa konuşurduk daha canım. sağol canım Allah razı olsun, tüm sevenler kavuşup evlensin hayırlısıyla inşallah. öpüyorum,iyi geceler.
ayyyy vallahamı ya aklımada gelmişti hezaten hiçte güzel olmadıkı dondurmadan yaptım ıyyy :) evet bozuluyor ablama gidicem bozulursa yoksa evdeyım dışarıya çıkamam ....kuzenle ablam benden haber beklıyorlar bana baglı hepimiizn bulşması yarın için saol tatlım sanada afiyet olsun iyiii .iyiii duşa girdigine göre korkmuyorsundur demektir. hayırlı sabahlar canım
çokkkkkk geçmiş olsun canım bu yaşta hastalıkların hepsi zordur zaten onunkıde daha kötü lmuş biz bile bu yaşta hiç bir hastalıga katlanamazkenn ....acil şifalar diliyorum tatlım umarım kötü degıldır çok
Sevdiğim bir kız arkadaşımın şöyle bir durumu var ve benden akıl istedi:
Bayan 29 yaşında bekar, hiç evlenmemiş.
Erkek 39 yaşında, 1 kez evlenip boşanmış (3 yıl evli kalmış, 1 yıl önce boşanmış), çocuğu yok.
Erkek bu bayanla tanışmak istediğini söylemiş ortak bir arkadaş aracılığıyla,
Hem bayan hem de erkek iyi birer mesleğe sahipler, aynı meslektenler üstelik. Yani ikisi de maddi olarak eşitler.
Bayanın tereddütleri var; 1. Aradaki yaş farkı (Bence 10 yaş az bir fark değil), 2. Erkeğin evlenip boşanmış olması
Bayan arkadaşımın bana söylediği şey ''yaşım 29 oldu, artık evlenemeyeceğim telaşı sardı. Bu telaşla kabul edersem yanlış yapmış olur muyum? Çünkü adam benden 10 yaş büyük ve boşanmış.'' (Kız arkadaşım minyon tipli, yaşından oldukça genç gösteriyor. Adam ise yaşını gösteriyor.)
Bir de en büyük korkulardan biri de diyelim ki ilişkiye başladı, acaba adam onu içten içe eski eşi ile kıyaslar mı? Kız arkadaşım çekingen bir yapıya sahip adam ise dışa dönük biriymiş.
Arkadaşlar adamın boşanmış olması nedeniyle ben bu ilişkiye çok sıcak bakmadım ama acaba yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşımı yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Sizin fikirleriniz nedir, bu konu hakkında
Teşekkür ederim canım.
Gittim gördüm geldim.
Arada bir inliyor uyumaya çalışıyor işte.
Kırığı çok fazla değil herhalde az sanırım.
Çok ta zayıfladı artık.
Allah şifa versin anneanneme ve herkese...
ben 28 yaşındayım, ben şahsen tercih etmezdim büyük konuşmayayım da...
seninkinin derdine düştüler desenebuz gibi yiyin ne güzel. evde hazır tatlı çikolata vs. çok canım, ev yapımının yerini tutmaz tabi, iftardan sonra hep tatlı yiyorum,canım çekiyor, kilo almam umarım. korkmam kolay kolay ben. iyi geceler tatlı rüyalar.
Teşekkür ederim canım.
Gittim gördüm geldim.
Arada bir inliyor uyumaya çalışıyor işte.
Kırığı çok fazla değil herhalde az sanırım.
Çok ta zayıfladı artık.
Allah şifa versin anneanneme ve herkese...
Ayrıca 10 yaşta az bir fark değil diye düşünüyorum.Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?