- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #12.981
ayy çok geçmiş olsun canım, hem alçıya alınamaz hem yaşlı olduğundan geç iyileşir evet, benim de dedemin bacağı kırılmıştı, zor kaynadı. kolay gelsin. iyi akşamlar.
Kalça kırıkları ölüme neden oluyormuş öyle bir şey de var.
Allah çektirmesin. Hayırlı ömürler versin.
Sağol canım.
İyi akşamlar...
sen daha olmadınmı ? aaaa ben olcam bea neredeyse yarın öbürgün sen oluyodun ben senın bitmene yakın oluyordum canım
Ben perşembe geceleri hastalanıyorum canım. Şuan hastayım. evet sen benden sonra oluyordun. :)
aynen öyle bende yarın olucam :)) ögelene kadar olursam ablama gidicem olmassam gidemıycem tamamen ona baglıyım yanesanada çok geçmiş olsun şimdiden sinirler beni bogdu resmen ya
QUOTE]
yok canım ilk defa kanatıp içtim ben, geçenkini annem içmişti dayanamayıp:) o yüzden bilemiyorum etkili oldu mu ama kiraz yedikçe yapacağım. kilo konusunda da ekmeği azaltarak 3 ayda falan dört kilo verdim.
vaaaaovvv süpermiş dedigim ekmeklerdende yiyımusun ?
iyi akşamlar kızlar,kimseler yok galiba...
selam aslı naber canım ?
İyi akşamlar canım...
Nasılsın?
Ben çıkıcam birazdan.
Anneannem düşüp kalçasını kırmış. Çok yaşlı olduğu için de ameliyat olamadı.
Masada kalır demişler.
kuzenınkı açıkmışya burdan girmişti bende öleee yazmışım benım ben heyoooooo :))
vaaaaovvv süpermiş dedigim ekmeklerdende yiyımusun ?
selam aslı naber canım ?
idare ederim sen nasılsın canım.
kk da yenilenmiş, geçen topik açılmıştı mesaj alıntıları haber verilsin diye,yönetim dikkate almış hemen
dediğim ekmeği yiyor musun diyince anladım zatenyok hala alamadım malesef
idare ederim sen nasılsın canım.
kk da yenilenmiş, geçen topik açılmıştı mesaj alıntıları haber verilsin diye,yönetim dikkate almış hemen
aynı anda yazmışız ..bende idare ederim canımm :)ne olsun ramazanla aran nasıl ?
aynı anda yazmışız ..bende idare ederim canımm :)ne olsun ramazanla aran nasıl ?
Allah kabul ederse tutuyorum canım, bugün sahursuz tuttum hatta zor olsa da...
Allah kabul ederse tutuyorum canım, bugün sahursuz tuttum hatta zor olsa da...
inşallah kabul eder canım ...nasıl tutunya kalkmadan ? ben yatmıyorum hiç 2.30 da başlıyorum yapmya 3 gibi yıyoruz 3.40 dada zaten okunuyor ..yatarsam kalkamam dedım kısada zaten eskıden nasıldıya 5 lerde olurdu imsak ...ezan 7de okunurdu burda 8.45 da açıyoruz
inşallah kabul eder canım ...nasıl tutunya kalkmadan ? ben yatmıyorum hiç 2.30 da başlıyorum yapmya 3 gibi yıyoruz 3.40 dada zaten okunuyor ..yatarsam kalkamam dedım kısada zaten eskıden nasıldıya 5 lerde olurdu imsak ...ezan 7de okunurdu burda 8.45 da açıyoruz
sağol canım amin. saati kurmuştum ama telefonu kapatıp yatınca her nasılsa çalmamış, sabah uyandığımda saat dokuzdu, haftasonu olunca evde tutabilirim diye düşündüm. evet günler uzun, hava sıcak, zor oluyor ama insan alışıyor...
sen pek gelmezdin haftasonları buraya,ailenin yanında mısın kuzen falan...
sağol canım amin. saati kurmuştum ama telefonu kapatıp yatınca her nasılsa çalmamış, sabah uyandığımda saat dokuzdu, haftasonu olunca evde tutabilirim diye düşündüm. evet günler uzun, hava sıcak, zor oluyor ama insan alışıyor...
sen pek gelmezdin haftasonları buraya,ailenin yanında mısın kuzen falan...
evdekıler yokmu canım ?ama genede iftardakıyle zor olmuştur yatsaydın akşama kadarr..
evet insan alışıyor ben sigara arıyorum sadece birde suyu dışarıya çıkmıyorum zaten ...yok canım ailem memleketteya ...kuzen bıze gelmişti ...bayramda gitmeyı düşünüyorum ailemın yanına kısmetse canım
evdekıler yokmu canım ?ama genede iftardakıyle zor olmuştur yatsaydın akşama kadarr..
evet insan alışıyor ben sigara arıyorum sadece birde suyu dışarıya çıkmıyorum zaten ...yok canım ailem memleketteya ...kuzen bıze gelmişti ...bayramda gitmeyı düşünüyorum ailemın yanına kısmetse canım
yoklar memlekete gittiler canım. evet en büyük sorun su, sigara kullanmıyorum ben. işlerim vardı, mecburen çıktım dışarı.
sana da değişiklik olur, bayramda git bence de, bayramda uzak kalma ailenden.
yoklar memlekete gittiler canım. evet en büyük sorun su, sigara kullanmıyorum ben. işlerim vardı, mecburen çıktım dışarı.
sana da değişiklik olur, bayramda git bence de, bayramda uzak kalma ailenden.
aa senın memleket ankara degılmıydı canım nerelısınkı ? sigara kullanmaman çokkkk iyiiiiiiiiiii ...eet mecbur olunca öle olur neys bugün yatmassın bari istersen uyandırırım senı canım ? evett ablamla gıdelım dedık degışiklık olur diye
aa senın memleket ankara degılmıydı canım nerelısınkı ? sigara kullanmaman çokkkk iyiiiiiiiiiii ...eet mecbur olunca öle olur neys bugün yatmassın bari istersen uyandırırım senı canım ? evett ablamla gıdelım dedık degışiklık olur diye
iç anadoludanım.bu sefer telefonu kurunca kapatmadan yatacağım, çok teşekkürler düşünceliliğin için canım. iyi yaparsınız canım, hayır duasını alın ailenizin de hem.
iç anadoludanım.bu sefer telefonu kurunca kapatmadan yatacağım, çok teşekkürler düşünceliliğin için canım. iyi yaparsınız canım, hayır duasını alın ailenizin de hem.
analadım canım bıızmkıde oralarrdanne demek canım kaldırırm ne olcakki :) evet tatlım gerçi ailem herzaman da hayır dualarını ediyorlar ama sevinirler tabıkııı....siinkilerde yokken ohhhhhhhh keyif yap evde teksen tabıkıı:))
analadım canım bıızmkıde oralarrdanne demek canım kaldırırm ne olcakki :) evet tatlım gerçi ailem herzaman da hayır dualarını ediyorlar ama sevinirler tabıkııı....siinkilerde yokken ohhhhhhhh keyif yap evde teksen tabıkıı:))
tekim canım da kolay olmuyor ki, ev işi falan bana bakıyor her şey, işten de yorgun geliyorum, evlilik bana göre değil, onu anladım konuyu da nasıl bağladım
tekim canım da kolay olmuyor ki, ev işi falan bana bakıyor her şey, işten de yorgun geliyorum, evlilik bana göre değil, onu anladım konuyu da nasıl bağladım
ramazandada gitmeselerdi keşkeya ....
evlendıgınde öle olmazkı senın apayrı br düzenın olur mesela çalışırsan herşey beraber yaparsınız ....
çalışmassanda ohhh evde yn gel osman yaparsın
ramazandada gitmeselerdi keşkeya ....
evlendıgınde öle olmazkı senın apayrı br düzenın olur mesela çalışırsan herşey beraber yaparsınız ....
çalışmassanda ohhh evde yn gel osman yaparsın
gitmeleri gerekiyordu canım, dedemler hasta.
öyle anlayışlı erkek bulmak zor canım, anlayışlı olmayanı da ben istemem ama zihniyet o yönde hep çevremde malesef.çalışıyorum ben canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?