30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok doğru söyledin. Hani askerliği olur, belli halletmesi gereken işleri olur o zaman anlarım da. Bakıyorsun mesela, bazılarının evi, arabası, askerliği, işi, düzeni her şeyi tamam yine de uzatıyor. Onlarda bir arıza var.

Gerçi bana daha hepsi tamam olanı denk gelmedi

Allah Allah nesi cazip geldi acaba?

Oo bir yabanci, o bir fransiz romantiggg olabilir mi acaba. :)

Bana denk gelenlerden hic bahsetmeyeyim.

Bu sene teoman bile baba oluyor gerçi, böyle haberlere şaşırmamak lazım.

Hepimiz azrayiz.

Valla senelerce uzatmak zaten bu yaştan sonra çok ta iyi değil bence canım.

Ben uzatmam zaten hemen dalarim:)

Kizlar deli damarim tuttu, bir siteye uye oldum simdi. Biri var cok seker. Ne demis biliyor musunuz. Ben tamamen butun oldugum birini opmek isterim.

Resim yuklemem lazim ama yapmiycam o kadar deli degilim.

Son düzenleme:

Hangi site o canım? Arkadaşlık sitesi mi

Yüklemesende yazarlar sana zaten merak etme canım.
resimsiz de yazıyorlar.
Sevgisiz olmuyor yaa.

Yepp :) Gel seni de uye yapalim.

Ben tövbe ettim, anneme yemin verdim artık internetten hiç bir erkekle tanışmayacağım diye.

Ama iyi yapmışsın bence üye olmakla, gayet de iyi insanlara denk gelebilirsin. Eğer resim yükleyemiyorsan çocuğa mesaj at facebook filan iste ya da ver. Madem beğenmişsin, bir şans ver bence. Bakarsın aradığın insandır, belli mi olur

Neden tövbe ettin canım?
Denemeye devam etseydin keşke.

Eee yaz madem bişeyler yavrucum. :)
Patlat güzel bişeyler.

Resim yuklemeden yazamiyorum canlarim.

Kendi resmim de yok suan. Baskasinin resmini yukleyince de iptal ediyorlar. :26:

Zaten 1 kere oldu böyle bir şey, ama o kadar üzüldüm ki annem de kıyamam söz verdirdi işte. Aslında çocuğun internetten olması değildi mesele, sorumsuz olmasa iyiydi her şey de... Neyse işte öyle.

Canım bu dışarıda tanıştığın bir insanda olabilirdi.
Belkide facebooktan karşına çıkar. :) Yada ortak arkadaşlarınız falan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…