- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.241
Ne biçim siteymiş o. Türkiyedekilerde resim yüklemesende oluyor.
Eee bir resimciğin bile yok mu? :)
Ne biçim siteymiş o. Türkiyedekilerde resim yüklemesende oluyor.
Eee bir resimciğin bile yok mu? :)
Canım bu dışarıda tanıştığın bir insanda olabilirdi.
Belkide facebooktan karşına çıkar. :) Yada ortak arkadaşlarınız falan olur.
Canım bu dışarıda tanıştığın bir insanda olabilirdi.
Belkide facebooktan karşına çıkar. :) Yada ortak arkadaşlarınız falan olur.
Ayy Tugcem ne iyi niyetlisin. :)
Herzaman iyimserimdir canım. :)
Neden olmasın ama demi?
Facebookum bile yokFoursquare yükle diyorlar, onu bile yüklemiyorum millet internetten yazar filan diye. Zaten ben daha hazır değilim ya bence. Biraz kendime geleyim ondan sonra hayırlısıysa olur zaten.
Foursquare de beni her gün birsürü kişi ekliyor kabul etmedim kimseyi.
Şuan beklemede olan 200 erkek var.
hahaha daha ne olsun ama evimi barkımı gittiğim yerleri öğrenip, beni takip etmelerini istemem.
Foursquare de beni her gün birsürü kişi ekliyor kabul etmedim kimseyi.
Şuan beklemede olan 200 erkek var.
hahaha daha ne olsun ama evimi barkımı gittiğim yerleri öğrenip, beni takip etmelerini istemem.
Foursquare ne kiz. Ne kadar cahilim ben.
Birak beklesinler. :)
gittiğin mekanlarda yer bildirimi yapıyorsun. Ordakiler de yapıyor. ve seni görüyorlar orda.
Ve seni ekliyor yada yazıyorlar. yan masadan biri yada karşı masadan biri yazabilir mesela sana. :)
Haklısın vallahi, bana da çok sakat geliyor o foursquare. Hem oralardan gelen adamdan hayır gelir mi ya? Hangi kızı görürse ekliyor adamlar. Ben oradan biriyle tanışsaydım cinnet geçirirdim ondan sonra bu benimle birlikte Allah bilir kaç kızı ekledi diye. Bana göre şeyler değil ya
Zaten foursquare açsam, beni bi tek eski sevgilim takip eder. Olduk, olmadık karşıma çıkar durur. Zaten yeterince üzülüyorum, iyice mahvolurum. Ben internetsiz iyiyim bacım
Yok be, ben onlara katilmiyorum. Skype bile yok bende. :)
Netten tanisma ayarlayan biri degilim ama bunu begendim .
Evet gizemli olabilir :)
Pek gizemli olmuyorlar canim:) Niyetleri genelde bir haftada ortaya cikiyor. Kafasi bel altina calisiyorsa uzaya gonderirim onu.
Pek gizemli olmuyorlar canim:) Niyetleri genelde bir haftada ortaya cikiyor. Kafasi bel altina calisiyorsa uzaya gonderirim onu.
Evet bencede roketle onları uzaya canım.
Benimde öyle tiplerle işim olmaz.
Ama bazen kendilerini iyi gizliyorlar kabul etmek lazım.
Bu aralar genel olarak bir niyet bozulması salgını var bence. Arkadaşım memleketine gitti geldi, memlekettekiler önceden korkardı bir kıza abuk subuk bir laf etmekten, teklifte bulunmaktan, etraftakiler duyar da beni vururlar diye, ama şimdi onlar da ikinci günden niyetlerini açık açık söylüyorlar diyor. Anadolu temizliği, saflığı filan öyle bir şey de kalmamış. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun.
Ustun oyuncular da var aralarinda evet ama ben onlari cozebiliyorum.
Gizli cin iskencesi yontemlerim var.
Kizlar benim sarjim bitiyor. Cikmam lazim. Simsekte bitti umarim yatarim. Yatamazsam platesime gidemem cunku. :26:
Iyi geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?