- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.261
Ustun oyuncular da var aralarinda evet ama ben onlari cozebiliyorum.
Gizli cin iskencesi yontemlerim var.
Kizlar benim sarjim bitiyor. Cikmam lazim. Simsekte bitti umarim yatarim. Yatamazsam platesime gidemem cunku. :26:
Iyi geceler ...
evet canlarım öyle bir şey var ama herkeste yoktur sanmıyorum.
Yalnız erkeklerde nedense böyle bir açgözlülük salgını varr.
Çok rahatlar.
Ay resmen duyulsa vurulacaklarını bile bile kıza neler neler demişler bir bilsen, ağzın açık kalır
+ iyi geceler tuğçecim
Olabilir!nazar mı değdi kitap okumana
unutur muyum hiç seni
Ben de ne zamandır öğle yemeklerinde ton balıklı salata yiyordum. Aralarda değişiklik yapıyorum.sar sar bitiremedin kız sen deben tonbalığı yiyordum 10 gündür falan, tiksindim artık, görmek bile istemiyorum. ah komşu ne vardı 3 tabak yemek getirecek şu fukaraya, mide fesatı mı geçiriyorum ne olduysa iyi hissetmiyorum...
Özlem, hoş geldin! Sen de 30+ mısın? Kendinden bahsetmemişsin...Erkek milleti değil mi?Azra'yla evlenme, git 2 aylık kızla evlen.
Sohbete orta yerinden atladım ama Kıvanç'a çok uyuz oldum şuanda
Ayy şimdi gördüm canım.
İyiyim sen nasılsın gülümm?
iyiyiz sen nasılsın,haftasonu yoktun.
Selam canım...
İyiyiz sen nasılsın?
Foursquare de beni her gün birsürü kişi ekliyor kabul etmedim kimseyi.
Şuan beklemede olan 200 erkek var.
hahaha daha ne olsun ama evimi barkımı gittiğim yerleri öğrenip, beni takip etmelerini istemem.
Günaydın kızçeler...
Olabilir!
Ben de ne zamandır öğle yemeklerinde ton balıklı salata yiyordum. Aralarda değişiklik yapıyorum.Hatta bu gece bile ton balıklı salata yiyordum.
Özlem, hoş geldin! Sen de 30+ mısın? Kendinden bahsetmemişsin...
Erkekler böyle işte, ben de uyuz oluyorum bu duruma... Birisi ile yıllarca çıkıyorlar, bir de hiç evlenmeyecek tipte adamlar bunlar! Aaa! Bir bakıyorsun PAT diye başka birisi ile tanışıp KÜT diye evleniveriyorlar.
Örn: Cem YILMAZ... Cansu DERE'yi bir anda ortada bıraktı. Ahu YAĞTU ile evlendi! (Benim de ne kadar içime oturduysa artık.)
bu arada AYDEBUZ nerelerde? :26:
selam canım burdayım burda yazdım az öncede okuya okuya geldim :) dün gece sohbet koyuymuş sabaha kadar :) bılseydm bende gelırdım sahura kadar oturuyorum bende zaman geçmiyor
bu anlattıgınız erkek modelıne herrrrrrr kadın gibi bende üzülüyorum ama bu yıllardırrrrrrrrrrrr .süregelen bişey kadınlar içinde aynı şey gecerlıkı uzun süre ilşkisi olanlar evlenemıyor...ben demiştim bizimkıne bak uzatmayalım evlenemıcez dıye :))))
ama şuda bir gerçekki ben kıme dokunsam hemen pat dıye evleıyor ....aklının ucundan gecirmıyen adamlar bıle 22 aya evlenıyorlar anam bende var kesın bişey kesınnnnnnnnnn
olsun canım meleğim :)). bende açıkcası bildiğin gibi aslında çok farklı bişi yok.
işe gel eve git şeklinde.
işyeri sorunlu ve sıkıcı süreci hala devam ediyor.
sen napsıyorsun?
nerdesin şimdi?
annaannecin nasıl oldu?
çok öpüyorum seni melek tuğçem
Bugün ne pişirsem acaba ? Fikri olan görünce yazsın lütfen :)
Bugün ne pişirsem acaba ? Fikri olan görünce yazsın lütfen :)
Bende de var o AYDEBUZ!
selam canım burdayım burda yazdım az öncede okuya okuya geldim :) dün gece sohbet koyuymuş sabaha kadar :) bılseydm bende gelırdım sahura kadar oturuyorum bende zaman geçmiyor
bu anlattıgınız erkek modelıne herrrrrrr kadın gibi bende üzülüyorum ama bu yıllardırrrrrrrrrrrr .süregelen bişey kadınlar içinde aynı şey gecerlıkı uzun süre ilşkisi olanlar evlenemıyor...ben demiştim bizimkıne bak uzatmayalım evlenemıcez dıye :))))
ama şuda bir gerçekki ben kıme dokunsam hemen pat dıye evleıyor ....aklının ucundan gecirmıyen adamlar bıle 22 aya evlenıyorlar anam bende var kesın bişey kesınnnnnnnnnn
Elinde ne malzemeler var canım?
Patlıcan yemeği, bulgur pilavı, karpuz
Bende de var o AYDEBUZ!
Şimdi birisi ile tanışayım, olumsuz cevap vereyim. Bakıyorum herif 6 ay ya da bir sene sonra evleniyor, nişanlanıyor... Bir atak yapıyor yaniii! Bende bir şey var ama kendime faydam yok.
Ben olsam ben yerdim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?