- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.321
Hııııım güzel siteyse boşanırımanladım canım boş verin siteyi o zaman benim çevremde bekar akraba çok ( bekar dediysem dullar:))) işleri güçleri var ben yaparım hayır işi
Site guzel sende bosan sende gel.Aman Allah korusun mutluysan hic bosanma.
Mixer Jelesec copcatan Jelesec mi oluyor. Flash haber:)
:))) site güzelse bi düşüneyim dermişimyok güzelim piyasada adam yok elimdekini kaybetmeye hiiiiiiç niyetim yok
ben iki işi bi arada yaparım hem mixser hemide cöpcatanlık
Simdikilerin akli hep bel altinda aman ha kaybetme.
Ben o zaman isteklerimi yazip ileteyim sana.
evet ya nerede eski zamanki masumiyetvar eşinden ayrı arkadaşlarım yakınıyorlar hemen hooooop anla işte götürme planları ha olmadı ten uyuşması var mı bakalım ayağı :)))
Yaz güzelim yaz sende kimseyi beğenmezsin ama
Soyle David Beckham , Brad Pitt, Matt Damon, Gerard Butler karisimi birsey ariyorum var midir ki:))
Onlar taze bittiama bak dersen ki Haluk biliginer, Cem davran onlara benzer 50.yaşlar var cevrede
40 yasindan buyuk dusunmuyorum ben.Olmadi cik...
Baştan dedim beğenmezsin sen kimseyi diyeevde kal o zaman
kızlar nasılsınız. Izmirde tatilden yazıyorum. :) özlemiş izmiri
Ahaa bana ne dedi.
Ben citir bulucam Mixer cim.
at bakalım havanı,iyi tatiller
yok canım ya. Keşke bodrum çeşme de olsaydım. :) burası soğuk. Çok rüzgârlı. Deniz buz gibi. Giremiyorm
o jamannnnnnnnn gel biz birbirimize el atalım canım :)))
senın bugün uykun yok hayırdır
tekrardan HOŞ GELDİN Özlem!Merhaba gülümsün
Ben aslında 25'im ama yine de burayı çok beğendim, birden bire ortadan atlayıverdim
Ayrıca Cem Yılmaz, Ahu Yağtu meselesinde ben de çok içerlemiştim durumu. Bir de Cansu Dere'nin en yakın arkadaşıydı filan, ne pis şeyler.
kaç gündür aklımda poğaça da annemi bekliyorumne zamandır yemiyorum ve kilo verdim.
bir dahaki sefere yayla çorbası yap,canım çekti.
bencede :) kız bende çok severım onu güzelde yaparım bazen pirinçle bazende arpa şehriyeyle yaparım miss .misss
ama bizimkisi sevmıyor malaseff .ona vercen mercimek orbasını hergün yer valla
ayy evet harika oluyoo.hatta taze soğan, salatalık turşusu vb şeylerle de tatlandırabilirsin
olmazzzzzz soğana alerjim varrrrrrrrreve sokmam..ne kuru ne yaş elimi dahi sürmemmmmmmm
kız siz biizimkıyle dün anlaştınızmı ? adam yeşil soğan da yeşil soğan sayıklıyordu ...zavallı iftara gittigi yerde salatalarda yiyormuş
ben gidince bol b.ol yersin dedim :)))
turşuya gelince salatalık ve beyaz lahana kelemde denirbayılıyorum onlarada bir tık anca yıyebilirim midemden dolayı
kızlar nasılsınız. Izmirde tatilden yazıyorum. :) özlemiş izmiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?