30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ama hepsini genelleme yapmamak lazım arada çıkar iyisi ...

bende tanışmıştım böle biriyle gayatteeee adam bana tapıyodu çokta düzgün biriydi .ahh.ahhhh ben kıymetını bılmedım

bir inat ugruna .gittiii gidince anladım kıymeınıde 3 yıl bekledım .çıkssss dönmedi .

hayatımda en yazıkkkkkkk ettıgım adamdı ''o'' oysa

Kız hepsi böyle değildir.
bEN SANA TÜRKİYEDEN çok düzeyli bir site aadı verebilirim.
Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.

neresıymış o bende merak ettım banada yasana :))) bılıyorumdur kesın bızım kızlar bir ara çok takıldılar çünkü

onların işleri makaraydı valla :) şimdiki kızlar erkeklerden daha beterler canım ...benım etrafımda bir sürü varrrr :))

aaaaaaa onlar arkadaşmıydı vay adiler vayyyy demekki degillermiş :)

yok canım ya. Keşke bodrum çeşme de olsaydım. :) burası soğuk. Çok rüzgârlı. Deniz buz gibi. Giremiyorm

ohhh ne güzelya kızgın kumlardan serin sularaaaaaaaaaaaaaaa şoppppp.şopppppppppp.şoppppppppp

soguk olsun heryer bayılırımmm.sıcaktan ölüyorum ben burda ...gündüz dışarı çıkamaıyorum bile (

antalyaya gideydin keşke canım .....sen duştan sonra vücuduna soguk su tutmuyosun anlaşılan

akşama manevi ablam geliyor iftara ..bizimkiyle ilk defa tanışıcaklar bakalım sevıceklermi birbirlerini:))

gerçi ablam onu 3 sene önce hayalınde gördü bayada sevdi onun sayesınde bende buna şans tanıdım bılmez ya haspam

( o bırıne ıyı derse o kişi iyidir ve aslada yanılmaz ) bende onun lafından pek çıkmam ( hayatımla ilgili asla yanılmadı çünkü )

ablamın hisleri acayipppppp küçlüdür bir çok şeyi bilir .....bızımkıde sevmez böle muhabbetleri ...inanmazda ...

bir ara tartışmıştık bu yüzden

ablamda onun ennnn gizli şeyini ona sölersem şok olur demiştiiii bana ....

bakalım akşama neler olucak kızlarrr ...böle muhabbet aılmasa bariii ......... bizimkı dediki ablana sorucagım birkaç şey var dedi

acaba onlarımı sorucak yaf :)) gerçi utangaçtır pek konuşcanı sanmıyorum

​güzel geçer inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…