- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.341
Sizden sonra gittim yattim ben , sonra simsek cakti yine gurultuyle kalktim. O siteye girdim. Baktim eli yuzu duzgun biri mesaj atmis.
Bende bu saatte ne isin var burda dedim, simsek gurultusune kalktim dedi. Bende dedim. Sonra lafi bilirsin bel alti konusmaya getirdi bende engelledim hemde sikayet ettim. Bunlar boyle iste. Bunun icin giriyor adiler nete.
Kız hepsi böyle değildir.
bEN SANA TÜRKİYEDEN çok düzeyli bir site aadı verebilirim.
Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Merhaba gülümsün
Ben aslında 25'im ama yine de burayı çok beğendim, birden bire ortadan atlayıverdim
Ayrıca Cem Yılmaz, Ahu Yağtu meselesinde ben de çok içerlemiştim durumu. Bir de Cansu Dere'nin en yakın arkadaşıydı filan, ne pis şeyler.
last holiday filmini izledim, komedi dram bir aradaydı,yine ağladım ben iyi mi
yok canım ya. Keşke bodrum çeşme de olsaydım. :) burası soğuk. Çok rüzgârlı. Deniz buz gibi. Giremiyorm
Günaydın kızçeler,Evet Aydebuz, bugün de uykum yok. Aslında GARFİIELD ile akraba falan olduğumu düşünüyorum bazen.
​güzel geçer inşallah canım.akşama manevi ablam geliyor iftara ..bizimkiyle ilk defa tanışıcaklar bakalım sevıceklermi birbirlerini:))
gerçi ablam onu 3 sene önce hayalınde gördü bayada sevdi onun sayesınde bende buna şans tanıdım bılmez ya haspam
( o bırıne ıyı derse o kişi iyidir ve aslada yanılmaz ) bende onun lafından pek çıkmam ( hayatımla ilgili asla yanılmadı çünkü )
ablamın hisleri acayipppppp küçlüdür bir çok şeyi bilir .....bızımkıde sevmez böle muhabbetleri ...inanmazda ...
bir ara tartışmıştık bu yüzden
ablamda onun ennnn gizli şeyini ona sölersem şok olur demiştiiii bana ....
bakalım akşama neler olucak kızlarrr ...böle muhabbet aılmasa bariii ......... bizimkı dediki ablana sorucagım birkaç şey var dedi
acaba onlarımı sorucak yaf :)) gerçi utangaçtır pek konuşcanı sanmıyorum
evet dikkatimi çekti valla :)anne gitti poğça bittiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben romantik komedileri seviyorum.... regl gününmü yaklaştı senin ?
en güzel zamanlarımızı kafamız rahat geçirioz kızlarr:) diye avunabiliriz he ne dersiniz?
olmazzzzzz soğana alerjim varrrrrrrrreve sokmam..ne kuru ne yaş elimi dahi sürmemmmmmmm
kız siz biizimkıyle dün anlaştınızmı ? adam yeşil soğan da yeşil soğan sayıklıyordu ...zavallı iftara gittigi yerde salatalarda yiyormuş
ben gidince bol b.ol yersin dedim :)))
turşuya gelince salatalık ve beyaz lahana kelemde denirbayılıyorum onlarada bir tık anca yıyebilirim midemden dolayı
yeşil soğan sevilmez mi
bencede :) kız bende çok severım onu güzelde yaparım bazen pirinçle bazende arpa şehriyeyle yaparım miss .misss
ama bizimkisi sevmıyor malaseff .ona vercen mercimek orbasını hergün yer valla
ben de mercimek sevmem ama yayla çorbasını çook severim.
bir gün bizler de evlenip balayına çıkar mıyız ki
sızı bılmem ama benım ıcın boyle bısey sozkonusu olmıycagına kesın kanaat getırdım artık ve akısına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?