- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.281
1.77 boy 63 kiloyum canım :)
bana karpuzzzz demeyinnnnnnnnn..dü kosakocaman karpuzu atmak zorunda kaldık dolapta bir meyve yada sebze 1 hafta kalınca bozuluyor bızde ıkı kişi yiyemıyoruz halıyle
canım patlıcan yapamam yarına ablam yemege gelıcek karnı yarık yapmayı düşünüyorum yarın
başka önerin varmı ?
gittiğin mekanlarda yer bildirimi yapıyorsun. Ordakiler de yapıyor. ve seni görüyorlar orda.
Ve seni ekliyor yada yazıyorlar. yan masadan biri yada karşı masadan biri yazabilir mesela sana. :)
gece düşün gündüz düşün buneya sıkıldım ıyıce :))
şimdide geceyı düşünüyorum dıyorumkı gidip mılfoy hamuru alıyımda talaş böregi yapıyım geceye
mercimek çorbam var .azıcık dün den kalma azıcıkta makarnam var
salatada yapıcam .cacıkta var bir şeyler daha yapmam lazım ama ne ?
Şu an o kadar açım kiii her şeyi önerebilirim
Pek anlamam yemek olayından ama pratik olsun dersen mesela sarımsaklı yoğurtlu makarna olabilir, canım çekti birden. Sonraa taze fasulye bilmem olur mu ki :s
canım çekti...
evett güzel olurdu ama makarnamla ccık varya olmaz :)) kararımı verdim napalım mecburrr..bende severım yogurtlu sarımsaklı makarnayı üstünede yagda salça pulpiber ..nefis oluyor
İyi bakalım afiyet olsunnn.Beni burda özendir sonra kararımı verdimm
EEE ne var merak ettim şimdi yemekte:26:
evett güzel olurdu ama makarnamla ccık varya olmaz :)) kararımı verdim napalım mecburrr..bende severım yogurtlu sarımsaklı makarnayı üstünede yagda salça pulpiber ..nefis oluyor
İyi bakalım afiyet olsunnn.Beni burda özendir sonra kararımı verdimm
EEE ne var merak ettim şimdi yemekte:26:
mercimek çorbası ,azıcık makarnam var dünden kalma.salata,ve cacık var zaten ...
şimdi şunu yapıcam makarnanın yanına yakışıyor ...
patatesleri soyup dogruyorum küp,küp,soganlarıda eklıyorum halka halka azıcıkta salça...
beraber sususz pişiriyorum böle püre gibi oluncaya kadar pişiriyorum çokta ezılmeden ama ....hoş oluyor tadı
gel kız beraber yıyelım ....sen zaten uzun zamandır sıcak poğçaları yuvarlamıyorsun :)))
mercimek çorbası ,azıcık makarnam var dünden kalma.salata,ve cacık var zaten ...
patatesleri soyup dogruyorum küp,küp,soganlarıda eklıyorum halka halka azıcıkta salça...
beraber sususz pişiriyorum böle püre gibi oluncaya kadar pişiriyorum çokta ezılmeden ama ....hoş oluyor tadı
bir dahaki sefere yayla çorbası yap,canım çekti.
malzeme var yoksada alırım markete çıkıcam 1 saate kadar canım
ananeyede çokkkkkkkk geçmiş olsun canımya inşallah düzelir tez zamanda
ben sorayım bari,ne oldu
kızlar ben gidiyorum alışverişe akşama görüşürüz hoşçakalın
uzun olduğunu biliyordum da o kadar uzun olduğunu bilmiyordum,maşallah canım,manken gibisin.
ayy evet harika oluyoo.hatta taze soğan, salatalık turşusu vb şeylerle de tatlandırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?